для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ці люди ЗАРАЗ здобувають нам свободу. А що ж МИ - спимо?! Приєднаймося до реального опору диктатурі!


Ці люди ЗАРАЗ здобувають нам свободу. А що ж МИ - спимо?! Приєднаймося до реального опору диктатурі!
Що потрібно диктатурі, аби уникнути організованого масового опору? Знищити бізнес! Бо люди, які отримають їжу з рук державних чиновників – 100% підконтрольні. Як в СРСР та в Півн.Кореї. Голодомору не випадково передувало згортання НЕПу! Якщо ми не захистимо український бізнес (не тільки від Податкового кодексу – це тільки один з шляхів знищення бізнесу), шансів на перемогу в нас не буде, допоки не розвалиться патрон і хазяїн януковичів – східна сусідня держава. А коли це буде, скільки крові ця держава з нас вип»є вчергове, якою залишиться Україна після цього чергового сеансу канібалізму? Дуже багаті це вже порозуміли і вирішили, що чекати – нема чого. Точка неповернення – під нами.
 
Заходжу на ДД, аби подивитися на відгуки щодо безстрокової акції опору, яку розпочали в Києві 4 листопаду підприємці, які з»їхалися зо всіх кутків України – там далеко не тільки кияни. І бачу одиноку статтю шановного пана abase: «День гніву приватних підприємців». http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7417.phtml
Не порозуміло, чому «день», коли це – безстрокова акція. Але стаття, НМД, вельми добра і заслуговує на всіляку увагу форумчан. Шановний автор – єдиний, хто звернув увагу пансьтва на цю надважливу подію. Дуже можливо, що це - довгоочікуванний початок продовження національно-демократичної революції 2004-05 років - Помаранчевої революції. І що ж шановні форумчани? – аж 21 коментар за добу! Передостаннє місце… Може, просто всі кинулися писати ІМХи на цю тему? Ні! Жодній іншій статті на цю тему!... Як це, панове – невже, вам це не цікаве? А що ж тоді вам цікаве? Кросворди (вибачте!)?
 
Ось інформація про цей розпочаток опору з координатами оргкомітету:
http://svetiteni.com.ua/ru/article/politics/1965/
http://svetiteni.com.ua/ru/article/svetpass2010/1956/
http://www.unian.net/ukr/news/news-404740.html
 
Люди їдуть до Києва, залишивши свої малі та середні бізнеси, бо порозуміли, що далі терпіти не припустимо. Тобто, точки кипіння досягнуто. Підприємці в Україні – це найкращий класс, найактивніші, наосвіченіші люди, які здатні до організації не тільки бізнесу. Це – ті люди, які здатні організувати Україну в сучасну европейську державу. Не дивно, що масовий опір розпочинають саме вони.
 
А що ж ми? Будемо дивитися по ТБ на тих, хто здобуває нам свободу та право на европейський вибір? Точніше – пропагандонські побрехеньки про них. Невже, не підтримаємо ділом? Адже, стільки красивих слів тут, на ДД, багатьма було написано про те, що спротив необхідний, от тільки – де він є, той спротив, щоб його неодмінно особисто підтримати? Аж ось, він і є – тільки підтримайте, будь ласка!
 
Оргкомітет всеукраїнської акції малого та середнього підприємництва звертається до громадян, мешканців Києва з закликом про підтримку акції.
Оргкомітет вважає недоцільним прийняття такого руйнівного Податкового Кодексу, що передбачає безмежну адміністративну сваволю для підприємців
1. Прийдіть під стіни Верховної Ради і підтримайте нас.
2. Контактна інформація: 050-330-86-30,
[email protected].
      3.Для підтримки акції розміщуйте власні палатки в Маріїнському парку, або там вкаже оргкомітет. Матеріальна допомога теж буде корисною для загальної справи.
 
Якщо Ви не можете підтримати опір власною присутністю – підтримайте матеріально тих, хто це робить за Вас, або знайдіть інші засоби підтримці. Наприклад, агітуйте людей, розповсюджуйте  правдиву інформацію про подію.
 
Згадаймо головний досвід Помаранчевої революції – Майдану – українцям притаманна солідарність і ця солідарність здатна перемогти все. Задачи революції – еврореформація України - ще не вирішені. 2005-10 роки нас багато чому навчили. Тепер тільки від нас залежить, коли Україна стане вільною і по-справжньому європейською.
 
Цей окупаційний режим насильницькі (фальсифікації + приборкання суду +підкупи депутатів) - нам нав"язали східні сусіди, користуючись монополією на ЗМІ та багаточисленною агентурою. Допоки існує цей режим, виборів не буде, будуть тільки чергові імітації виборів. Суд також знищений окупантами, як і парламент. Зміна режиму можлива тільки не процедурними засобами - масова громадянська непокора тут - самий м"який варіант. Румунський диктатор Чаушеску цього не розумів, фінал його та його жінці був повчальний для Хама-"президента". Вся верхівка режиму в випадку подібного "не розуміння" опиняється поза законом. Тому, диктатор та його оточення ризикують набагато більше, ніж мітингувальники.
 
Отже, не в Податковому кодексу справа, не в уряду Азарова, а в окупаційному режимові, який треба знищити, поки він не знищив Україну - всіх нас. Чекати вже нема чого - нас нищать щоденно і з прискоренням. Або ми їх, або вони нас. Іншого не буде.
 
Свобода та європейське життя не дається нікому як хліб-сіль. Свободу здобувають, і вже потім  будують Европу. І ніхто це не зробить за нас, за кожного з нас. Отже, вибір в нас - простіший: або довічне рабство, або свобода вже зараз.
Я впевнений в тому, що, через *цять років кожен з нас зможе з гордістю розказати онукам, що саме він Зробив восені 2010 року для їхньої, онуків, свободи.
 
Фотографія - з сайту УНІАН.
© Кіт [05.11.2010] | Переглядів: 2978

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook