пароль
пам’ятати
[uk] ru

День гніву приватних підприємців.


День гніву приватних підприємців.
Є одна річ, що справді об’єднує всіх українців незалежно від їх місця проживання, віросповідання, мови чи поглядів на історію. Це – власний добробут. А точніше не сам добробут, а бажання жити гідно, спокійно займатись своєю справою і заробляти копійчину собі на хліб та дітям на науку.
 
Так уже склалося в нашій непростій історії, що українці дуже терплячий народ, який перемагає своїх ворогів, частіше мудрістю та часом ніж війнами та боротьбою. Та тільки не варто обманюватись і думати, що цей терпець ніколи не урветься.
 
Сьогодні в багатьох містах України прокотилась перша хвиля протестів приватних підприємців – представників малого бізнесу, проти відверто цинічного намагання влади вичавити ще більше грошей з людей, які здебільшого навіть ніколи і не мріяли мати стільки, скільки отримує пересічний депутат Верховної Ради.
 
Чи не вперше, з часів Майдану 2004-го, люди прийшли не за покликом якоїсь політичної сили, а за власними переконаннями. Прийшли показати владі, що вони не бажають здавати без бою право на свій, доволі скромний, добробут. Показати, що ті, хто важко працює, щоб заробити не дуже великі гроші, проти того, щоб їх грабували ті, хто розкрадає державний бюджет і фактично живе за їх рахунок, та ще й так, як багатьом і не снилось ніколи!
 
І вже точно вперше цей протест охопив всю країну! Від Сходу до Заходу! Бо влада сама того не розуміючі, робить все, щоб стати ворогом власному народу. Хоча може, насправді, це свідома політика знищення малого бізнесу з метою перетворення всіх на люмпенів і маргіналів, які не будуть нести загрозу діючому режиму і провладній команді? Бо, інакше, важко пояснити, недолугість і нелогічність поведінки цієї команди псевдо-реформаторів.
 
Особливо цинічною на цьому фоні виглядає заява ситого, жирного, бюрократа Михайла Бродського, про те що вони – підприємці, які вийшли с протестом, мають звикати жити в нормальній країні!
 
Нормальній для кого?
 
Певно ж не для нас…
 
Фото: korrespondent.net
 

(c) Кебета - український суспільно-політичний блог
http://kebeta.in.ua
© abase [04.11.2010] | Переглядів: 3270
Мітки: #Бродский 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.7/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook