для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ДО ЛЮДЕЙ...


ДО ЛЮДЕЙ...
На ДД добре висвітлюється перебіг підготовки до виборів у місцеві органи самоуправління. Багато наведено і ще будуть наводитись факти, які і прямо і опосерковано вказують на те, що підрахунки голосів будуть фальсифікуватися. З цим можно погоджуватися чи ні, але на такому рівні довіри до влади навряд чи вибори будуть сприйняті як чесні і прозорі. Та і часу для виправлення ситуації, або хоча б її зміни на краще, вже немає! На жаль!
 
Залишається останній бастіон на шляху просування цього провладного бульдозеру і остання надія на вільне, чесне і прозоре голосування та підрахунки голосів.
 
Це ЛЮДИ!
 
Перше величезне угрупування, якому неохідно прийти і віддати свій голос за того чи іншого кандидата, який, в разі перемоги, таки буде слугувати ЛЮДЯМ, в якого ви вірите і якому ви довіряєте! І прийти треба обов'язково, бо "всівониодинакових" кандидатів не існує, та і вибір буде зроблений без нас, а це вже особиста катастрофа. Голосувати це наш обов'якок!
 
Звертаюсь до всіх, ЛЮДИ йдіть голосувати!
 
А ще ви повинні бути впевненими, що фіксація і підрахунки ваших голосів не будуть спотворені і не будуть спотворюватися іншим угрупуванням, там теж є ЛЮДИ.
 
Друге, невелике угрупування ЛЮДЕЙ покликане забезпечити фіксацію і підрахунок голосів першого для проведення чесного і прозорого волевиявлення всього населення території. І моє звернення направлене до них, тих хто поставлений зберегти наші голоси. Немає ніякого значення хто за кого буде голосувати - це справа передвоборчих баталій - вам треба виконати теж свій людський обов'язок і не піддатися на спокуси і на погрози, а провести вибори по-людському.
 
Звертаюсь до Вас, голів і членів виборчих комісій всіх рівнів, як до ЛЮДЕЙ!
 
Не перетніть межу між цивілізацією і тваринництвом, не допустіть фальсифікацій на своїх дільницях, зробіть волевиявлення чесним і прозорим! Тоді вам ЛЮДИ буде земний уклін від усіх ЛЮДЕЙ України!
 
Будьмо всі чесними! Слава Україні!
© mix_ko [26.10.2010] | Переглядів: 2378

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook