для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"В жизни всегда есть место подвигу" (з газетних штампів часів совка


Прочитала статтю abase http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7296.phtml і теж за Францією засумувала. В них життя і протести на вулицях, у нас політичне життя в телевізорі, а десь там, у паралельному світі народ з його повсякденними проблемами виживання у буквальному сенсі слова.
 
В телевізорі і по радіо все тіп -топ, перемоги і економічне зростання - трамваї, мости, термінали і літаки, розмахування проектом податкового кодексу, як вершиною наукової думки передового загону сучасних жлобократів. В житті - перспектива масової втрати робочих місць.
 
І хоч дехто з цілком адекватних дописувачів критикував abase за оптимізм, ризикну припустити, що оздоровлення країни почалося.І саме з тієї верстви суспільства, на яку покладає надії abase.
 
Бачили в новинах підприємців перед Верховною радою? Як на мене, це перша ластівка зародження громадянського суспільства на даному етапі (хотіла написати розвитку), але на жаль, відкату назад України.
 
Дякую Вам, громадяни підприємці, молодці ( це я без всякої іронії, цілком щиро).
 
Сподіваюся, що ця розмова сліпого з глухим, яка почалася минулої п*ятницhttp://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7258.phtmlі Згадайте так званий діалог М.Бродського з Кримськими підприємцями. Вони йому про свою біду, а він їм - податки все одно платити будете! Прямо, як у казці Ф.Крівіна про козла і барана - інтереси в них бо різні. В одного капуста, в другого нові ворота.
 
Навіть Литвин роздуплився, про народ під радою згадав.Їй-бо, починаю любити наших можновладців. От Ігнорант намалювався в телевізорі з наказом забезпечити прозорі і чесні вибори ( напевно, ідеологіня і письменниця текстів для "самого" і справді одужує).
 
Так і сказав: "Вибори, мовляв, с...й буду, мають бути прозорі. Забезпечити їм (казлам, значітца, шоб "не мешали нам жить"всі умови, а не то: "пасть порву, моргала виколю!"). І тепер за вказівкою партії і уряду на місцях представники влади "костьми" ляжуть, а забезпечать.
 
Люди, ви в це вірите? Я "нервно хихикаю". І взагалі перші особи нашої держави в процесі побудови "нової" країни не шкодують себе. Не побоялися проїхатися в трамваї по недобудованому маршруту (ті крутьки і вертьки, що наспіх перед урочистим пуском закручували, днями підвели на перегоні мід Польовою і Політехнічною, а могли б у день пуску вилетіти!)
 
А тепер взагалі екстрим намічається за участі першого тіла - в акурат перед виборами запуск трьох станцій багатостраждального метро! І ні Боже мой. ніякої штурмовщини, просто ударна праця ентузіастів - метробудівників! Як на мене, ці урочисті пуски більше на краш-тести скидаються, що зайвий раз свідчить про героїзм сановних випробувачів. girl_flag_of_trucelaie_48durdom
© pinocolada [21.10.2010] | Переглядів: 3752

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook