пароль
пам’ятати
[uk] ru

"Люди", це дуже обмежене коло громадян.



  
      
        З цього документу випливає, що ціни  в Україні  зростають не на все,  більше того, для деякого, невеликого прошарку населення,  навіть   знижуються.
      
        Про що річ. Народні обранці, відлітаючи з аєропорту "Бориспіль",  чи то у складі офіційної делегації, чи на відпочинок, користуються, по старому радянському звичаю,  "Залом офіційних делегацій".  Зверніть увагу, цей,   дуже "демократичний" звичай,  позбавляє "задоволення" народних депутатів, побути разом зі своїми виборцями,  чиїми представниками, точніше, виразниками волі яких,     вони, по суті  є.  Але цього мало, є ще і родина депутата, про комфортний виліт якої, не забули попіклуватися народні обранці.  Так от,  особи, що супроводжують депутата під час подорожі, за перебування в  "Залі офіційних делегацій",  не сплачують, особисто, жодної копійчини, замість них, затрати несе Держава.  
        
         Пародоксально, але родина народного депутата, може користуватися послугами "Залу офіційних делегацій" і без самого високопосадовця, але при цьому,  сплачувати зі своєї кишені,  1100 гривень...    Враховуючи, "злиденність" цієї категорії громадян, Держава, в особі керівника ДУС, пана Кравця, підтримала пропозицію Комітету по Регламенту, депутатської етики та забезпечення ВРУ, що до зниження  цієї сплати, до 180 гривень.
        
         Нас, вже, на привеликий жаль, не дивує, що державні мужи утворили для себе, на теренах України, державу в державі,  спілкуються з народом виключно, з екранів  телевізорів, а у повсякденному житті, їхні  шляхи, зі звичайними виборцями, майже не перетинаються…   Проживають, так звані, народні представники, частіше за все, в закритих котеджних містечках,  чи в елітних житлових будівлях в центрі міста, суспільним транспортом не користуються, бо Держава подбала про їхнє комфортне пересування і Правила дорожнього руху, для них не писані, хоча писані ними(пробачте за тавтологію).
        
         Повертаючись до теми… Бориспільський  "Зал офіційних делегацій" - це двоповерховий комплекс в приміщенні терміналу "В".  Заїзд на цю територію здійснюється через шлагбаум праворуч від центрального входу аеровокзалу.
Тут народні обранці,  незалежно від того, їдуть вони у відрядження чи на відпочинок, можуть після "важкої" праці,  відпочити перед вильотом, з комфортом: шкіряні дивани, персональний бар, плазмовий телевізор, чистий санвузол, проходження митного і паспортного контролю без черги...
 
         Багаж буде доставлено  у літак індивідуально,  а коли оголосять посадку - то окремим мікроавтобусом, поважних пасажирів,  підвезуть до трапу лайнера.
    
         Таким чином, лозунг, "Україна для людей", впроваджується у життя…  Проте,  виявилось, що "люди", це дуже обмежене коло громадян…
    
© дуплет [20.10.2010] | Переглядів: 3072

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.8/76

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати