для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

За скільки Катеринчук продав Одесу?


За скільки Катеринчук продав Одесу?
Виборча комісія в Одесі, як і в багатьох інших регіонах, сформована по «бєспределу». Місцями торгують всюди. В першу чергу, цим користується провладна партія, шукаючи продажних кандидатів, для яких електорат – лише засіб для збагачення.
 
Прикро, що в Одесі саме опозиція займається подібним шахрайством.
 
В той час, коли з трибун лунають гасла й заклики до чесності, справедливості, непідкупності, Катеринчук («НУНС») продає штабові партії Регіонів два свої, належних за квотою, місця у виборчій комісії.
 
Тепер, завдяки нардепу-нашоукраїнцю, регіонали отримали в Одесі повний контроль над комісією, і в разі потреби зможуть «протягти» через неї будь-яке рішення. Здавши, по суті, все місто регіоналам, Катеринчук-опозиціонер продовжить «боротися з фальсифікацією виборів», але тепер усі маневри, вкладання ресурсів у будь-кого з опозиційних кандидатів стають лише бутафорією.
 
Імітація виборів створює ілюзію для одеситів, що вони здатні впливати на владу. Але насправді, результат вже майже відомий, і його визначила пара сотень тисяч доларів, і один продажний опозиціонер.
 
До виборів лишається 2 тижні, і опозиція ще має час – озирнутись навколо, і усунути зі свого кола «паршивих овець», що заробляють на вірі громадян у власну значущість на виборчій дільниці.
Б Р А Т С Т В О [19.10.2010] | Переглядів: 2924
Мітки: #Катеринчук 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook