для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Аудит, аудит, кто на лавочке сидит?


Аудит, аудит, кто на лавочке сидит?
Я, на жаль, не ОлегФ, який дуже вичерпно і цікаво представляв нам матеріали відомих п*ятничних ток-шоу.Чисте задоволення читати його ІМХО. Сподіваюся, він ще напише, коли шоу закінчиться, а в понеділок, смію сподіватися, про це напише ТЕК.
 
Дозволю собі кілька побіжних спостережень. Паралельно дивлюся Шустера і Кисельова. У Шустера Григорій Немиря чудовою англійською спілкується з представником компанії, нібито аудитора.Боюся уявити на його місці когось з ПР-інтелектувалів, відомих "говорящих голов". І який висновок? Аудитори ухвалюють вирок, хоч це прерогатива суду. Страшні злочини! Бродський сидів насуплений і гидливо морщив свого лоба, що плавно переходить в лисину черепа. І як типовий представник "стада баранов, возглавляемых быком" ( це з чийогось анекдоту на "ДД") кинувся затоптувати опонента, зовсім не по суті розмови і аргументів Немирі, а за схемою "Сам дурак", "Держи вора"! Бродський сказав: " Мне все равно, сколько заплатили аудиторам ( а мені, панове, не все одно, бо гроші, кажуть люди, з бюджету), мне все равно, убил ли Кравченко Гонгадзе (вам, люди, все одно?), а вот скажите, ваше правительство крало?" Типовий демагогічний прийом.
 
Сказали ж, що за зловживання МНС і МОЗ мають відповідати креатури попереднього президента, а ЮВТ платила пенсії. Та про це вже писали, не буду повторюватися. на жаль, А.Г. хвора, а їй справді в команді ПР рівної немає. не буду уточнювати, нехай хвора одужує, всі під Богом ходимо.
 
Мені подобається, як ревно пре на барикади представниця комуністів Александровська? Мета одна - заткнути рота демагогією. Який контраст - інтелігентний, стриманий, ерудований Немиря і кавалерійські наскоки Александровської і Бродського! Дискусія, якщо це можна назвати дискусією, триває
 
А на Інтері Кисельов, отримавши завдання партії та уряду ( читай, власника) виставити в невигідному світлі Тимошенко, спершу її неввічливо перебивав, намагався повести передачу в невигідному для неї напрямку,закликав ЮВТ "побойтесь Бога", коли вона провела аналогію з 37 роком. Чому ж ніхто не закликав регіоналів, зокрема, "пламенного трибуна Шуфрича",  вони кричали про 37 рік, коли були в опозиції? (Тоді нікого не посадили, тільки Колесникова полоскотали). А скільки смороду було! Але ЮВТ одним запитанням до Кисельова перекреслила всі його намагання її затоптати. Вона його спитала: Скажіть, Чи подали б руку Ви, вчорашній, з каналу НТВ, який закривала російська влада, собі сьогоднішньому, що працює на каналі Хорошковського?. Думаю, що ні!".
 
І що після цього значили "результати" СМС -голосування, організованого на "Інтері"? Чи згодні ви з висновками міжнародного аудиту? Так - 56% Ні - 45%. Яка радість, яка радість? Інтер організував, Інтер підрахував! А що мав робити Кисельов? Аби йому замовники "орган зрения не натянули на орган сидения", простіше натягти результати голосування!
© pinocolada [16.10.2010] | Переглядів: 4357

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/79

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook