для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нелегка доля політичних партнерів в Україні


Нелегка доля політичних партнерів в Україні
От ніяк я не візьму до тями – чому вони це роблять? Мороз, Симоненко чи герой цієї статті Литвин. Навіщо вони лізуть у політичні партнери до тих, хто саме слово партнерство розуміє, як – вигідне використання лохів задля власної користі,  і – ні як інакше.
 
Наразі паном Вовою Литвином скористались за повною програмою. Це він, героїчно сидячи, під шквальним вогнем яєць ратифікував ганебний Харківський пакт здачі Севастополя. І, головним чином, він допоміг Партії Регіонів і В.Ф. Януковичу дуже швиденько і гладенько зібрати до купи тушковану коаліцію, яка познущавшись, самим своїм існуванням, над Конституцією України почила в бозі. Та саме завдяки існуванню цієї калоліції у Януковича вистачило норову нагнути конституцію остаточно і зробити солідний крок від демократії до тоталітаризму.
 
А що за це отримав Вова? Як завжди буває при діловому партнерстві з гоп-стопниками, самісінькі стусани.
 
Вові – ділові партнери, люди слова, пацани – бля буду, мабуть пообіцяли, окрім того, що він працюватиме спікером, а його родичі теж будуть пристроєні на різні тепленькі місця, головне - нікому не казати, про те що він і є замовником у справі бідолашного Гонгадзе. Тож Вова і рвав сідниці на роботі, так плигав перед новим хазяїном – хвостиком крутив.
 
Аж ось – політреформу відмінили і все це зборище ледацюг і дарможерів, що сидить на Грушевського 5, стало нікому не потрібним хламом. А разом з ним і Литвин свою привабливість і цінність втратив. І думав мабуть Вова, що залишать його спокійнісінько сидіти на місці спікера нікому не потрібної Верховної Ради і буде він отримувати свою маленьку зарплатку та катати на канари безпечально – він же виконав свою частину партнерської угоди!
 
Та тільки от, ділові партнери, здається, знайшли йому іще одне застосування. Я б навіть так сказав - остаточне. Підглядівши, як великий північний сусід, жваво злив довічного начальника всія Москви – Лужкова, щоб за пару тижнів до місцевих виборів підняти собі трохи підгулявший рейтинг, наші пацани, схоже і собі придумали шось таке утнуть.
 
Льоня Космос не рівня Лужкову і зливати його нема користі – він і так не дуже плаває, а от Литвин, так вже остогид усім без винятку, що посадивши його за звинуваченням у замовленні вбивства Георгія Гонгадзе, напередодні наших виборів, якись відсотки можна було б підмахнуть собі по всій країні. І втім то й річ, що вся країна знає, що Вова винуват і так уже дістав він всіх, що вони з радістю сприйматимуть цю новину. І буде то достойним фіналом його політичної кар’єри.
 
До ціх висновків мене наштовхнули події, що стрімко розгорталися на минулому тижні:
 
8 жовтня 16:45 Генпрокуратура возобновила досудебное следствие по делу Пукача
 
8 жовтня 16:48 Кучма считает, что заказчика убийства Гонгадзе назначат
 
8 жовтня 17:30 СМИ: ГПУ отменила постановление об отказе в возбуждении дел против Кучмы и Литвина
 
9 жовтня 00:00 Литвин заявил, что следствие в деле Гонгадзе хотят увести в другую сторону
 

Я схильний сумніватись, що упечуть іще і Кучму, навіть попри те, що він потроху критикує Януковича але може я недооцінюю всю силу цинізму і практичності нової влади. Бо, як вони підуть і на це теж – то матимуть ще більше підтримки перед виборами і, до того ж, зможуть завдати сильного удару дніпропетровському олігархічному клану.
 
Та це буде бійка!
 

Перепрошую, за деяку сумбурність тексту – писав поспіхом, щоб нічого незабути.
 
---
 
«Если ты пьешь с ворами, опасайся за свой кошелек.
Если ты пьешь с ворами, опасайся за свой кошелек.
Если ты ходишь по грязной дороге, ты не сможешь не выпачкать ног.
Если ты выдернешь волосы, ты их не вставишь назад.
Если ты выдернешь волосы, ты их не вставишь назад.
И твоя голова всегда в ответе за то, куда сядет твой зад…»
 
«Тутанхамон» (с) В. Бутусов
 

 
(c) Кебета - український суспільно-політичний блог
http://kebeta.in.ua
© abase [11.10.2010] | Переглядів: 3477

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook