пароль
пам’ятати
[uk] ru

Я - за податкову реформу! (адаптований варіант)


Я - за податкову реформу! (адаптований варіант)
Персонально я – за ідею реформи податкової системи. Я також глибоко переконаний, що 200 гривень єдиного податку в місяць це неприпустимо мало, для людей, які отримують декількасот тисяч річного доходу.
 
Я не проти сплачувати 10% від своїх доходів в якості оплати за ті послуги, які мала б забеспечувати держава..
 
Та ось тут і знаходиться те відро гімна в ложці меду, яке викликає обурення новим податковим кодексом і категоричне несприйняття підвищення податку у всіх категорій приватних підприємців.
 
Тому, що за наші сплачені податки, хотілося би отримати:
 
Соціальний захист, захист моїх прав і свобод, належне ставлення до мене чиновників держапарату,  належне медичне обслуговування, належний рівень освіти для моїх дітей, сприятливі умови ведення бізнесу, належний стан комунального господарства і доріг, належне виконання своїх обов’язків всіх гілок влади, належний розвиток державних інститутів відповідно до очікувань соціуму!
 
А, наразі, замість цього, ми отримуємо:
 
Корупцію на всіх рівнях, хамство і неповагу представників влади, обмеження прав і свобод простих громадян, повну розруху комунального господарства і доріг, відсутність нормального соціального захисту, свавілля перевіряючих установ, лексуси депутатів-суддів-прокурорів, перевищення службових повноважень правоохоронними органами з летальними випадками, рейдерство, здирництво, державні резиденції в приватній власності на мільйони доларів, повну відсутність правового захисту, повну недоторканність і вседозволеність представників влади та їх сателітів! Список можна легко продовжити...
 

Я за ідею податкової реформи, Я – проти корумпованої, злочинної влади! І Я не хочу підвищення податків, до тих пір поки вони будуть йти комусь в кишеню.
 
P.S.
 
За наші гроші: Київський суддя в кав'ярні розстріляв юнака і ледь не зґвалтував дівчину
 
За наші гроші: Прокурор виправдав київського суддю, який розстріляв тракториста
 

 
(с) Кебета - український суспільно-політичний блог
http://kebeta.in.ua
© abase [08.10.2010] | Переглядів: 2442

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.0/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати