для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Одні питання.


Одні питання.
  Найчесніший суд в світі, прийняв довго очікуване Партією Регіонів і особисто Віктором Федоровичем рішення. Країна відкинута на 14 років назад. Добре що не у 80-ті з Генеральним секретарем В.В.Путіним, і якимсь там ,  регіональним секретарем Януковічем В.Ф.
  
  Хоча той же Янукович, на хвилину представимо в далекому 1990 року, мав за спиною ледве більш 40-а прожитих рочків. Що ж за механізм такий, який примушує дивитися назад, а не вперед. Всі пам'ятають приказку, хто дивиться вперед, і хто дивиться назад. Ну та гаразд не про це.
  
    Отримавши великі повноваження, В.Ф. має повну можливість остаточно ігнорувати комуністів і їх вимоги. Ну якщо ці вимоги стосуються відновлення історичної батьківщини в повному об'ємі  ( Радянського Союзу), якщо це вимоги поставити пам'ятники, добродійникові всіх часів і народів Іосифу Віссаріоновічу, у всіх обласних центрах України, це теж зрозуміти можна, якщо основною причиною до віджимання комуністів від ухвалення рішень, передбачається подальший суд на Комунізмом, як над нелюдяною ідеологією, подібною до фашизму, я тільки за. Але при цьому ( думаю ніхто автора не запідозрить, ну хоч би по ніку, в симпатії до комуністів. )
    
   Так от, якщо при цьому, метою  Януковича, є подальше ігнорування потреб  простого найнятого робітника, захисту його праці в умовах печерного капіталізму, відсутність стримуючої сили профспілкового руху як такого. Все те, що  хоча і  популістски, часто ситуативно, але все таки  підігравали на руку демократії, ті ж комуністи. Повторююся я за суд над Комуністами, але не за викид на узбіччя партії по економічних причинах (наприклад не треба віднині платить комуністам за ті або інші рішення, так би мовити для підтримки штанів молодого коханця П. Симоненко).
 
   Так само отримавши великі повноваження, панове тушканчики втрачають, фішку для вічних торгів з партією регіонів. А тушканчики, що залишилися, в опозиційних лавах за великим рахунком не потрібні. Навіщо коаліція, коли можна багато дешевше створювати проплачене ( меншими грошима і працею, більшість)
По-друге,  не буде проблем з міністрами і прем'єром, а навіщо прислухатися, може і до здорових думок колег. Пан президент, наприклад, якусь тему краще знає, чим профільний міністр. Це Ющенко воював, хто перший, того і літак.
  
   Що до  Януковича, завжди Він перший. Як на це глянуть рідні олігархи, ще не відомо. Навряд чи вони собі готують долю Ходорковського і Березовського. Те що трудовий нарід, легко одягне своїх дітей в блакитні галстуки, то, що виникне на пострадянській території -  Янукоманія, теж важко не здогадатися. Появлятся пам'ятники людині (здійснена американська легенда) що зробив самого себе особисто.
 
   А як наша опозиція, а як Західні землі України, де совок не проточив величезні зяючі діри в головах, де пам'ять про комуністів не лише в контексті виконання соціалістичних планів по економіці прагнучою бути економною. Де ще є пам'ять внуків про героїчне минуле їх дідів і прадідів в УПА. Де мають право любити українське, хоча частенько доводиться час від часу їздити на заробітки за кордон. Де втім, набираються тієї самої європейськості повною мірою.
  
   А що робити з так званими російськомовними Бендеровацамі - тобто людьми  що сповідають, жорстку і радикальну українську національну ідею. Що робити з інтелігенцією, якої не можна заборонити мислити, і говорити вголос, про що вони мислять.
  
  Репресії, але ж на офшорах, в Західних банках лежить рідне і чесно вкрадене бабло. Дружити повністю і безповоротно з могутніми карликами???
 
   Це загроза не Україні ( хто про неї думає, це загроза безпосередньо носієві абсолютної влади, на своїй малині).
  
   Як себе позиціюватимуть перед дітьми і внуками чесні і непідкупні конституційні судді. Або зробивши матеріальний заділ на декілька поколінь вперед, вони себе забезпечили від моральної відповідальності, від совісті і честі. Врешті-решт порушивши основні заповіді бога, розраховують викупати свої гріхи будівництвом чергової будівлі культу.
  
   Дуже багато крадуть останнім часом, але багато будують церков і церков в спокутування, бог видасть індульгенцію????
 
    А може пан президент, вибудовує жорстку ієрархію влади з однією метою, зробити те, що обіцяв пан Ющенко (правда йому не пощастило  з нацією, не доросла мов, до глибокого розуміння реформи національного менталітету Великого  Українця).
  
    Тобто створити сильну незалежну державу? ( а нафіга тоді продовжив договір з північним сусідом про Чорноморський Флот), створити сильну економіку?  а нафіга тоді зберігає в податковому кодексі пріоритети і преференції для великого бізнесу. Невже господарям заводів і пароплавів ділитися нічим, за короткий історичний період що стали мільярдерами і мульті мільйонерами, за настільки ж короткий період в історії Україна втратила майже 4 мільйони чоловік, демографічну кризу, чи розумієте??
  
   А може, бажає встановити непорушні правила по свободі слова. Для цієї мети користується послугами члена своєї команди, яка має багато слів, але дуже мало власної волі і свободи (що господар скаже, так і буде)
  
    А може побудувати дружню народові і небезпечну для бандитів, міліцію-поліцію. Тому в Бердянську розстрілюють беззбройний натовп робітників, тому вбивають в міліційних застінках невинних людей, тому відмазують дорожніх лихачів, мажорів-вбивць.
  
     Що будує пан Янукович, Росію з бездумним стадом шанувальників таланту будь-якої влади, скинхедів, економіку що живе за рахунок природних ресурсів .  Одні питання.
© AntiSovok [03.10.2010] | Переглядів: 2143
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook