для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Аргум мне друг (еще надеюсь)


Аргум мне друг (еще надеюсь)
Ну что-ж. Сентябрь прошел, пора подводить итоги. Что происходило в стране – предмет рассмотрения профессиональных политологов. Свою задачу вижу гораздо более скромной: оглянуться «с высоты времен» на итоги сентября для ДД. Если честно, последней каплей стало вот это, вроде бы незначительное событие:
 
Аргум
 
01.10.2010 00:29:08
Прошу, якщо є така можливість, знищити мій нік "Аргум". Свої статті в ІМХО та Санбюлетні я видалив.
 

Кое-кому это просто «по барабану», многие вообще ничего не поймут, есть, наверняка есть и те, кто злорадно подумает: «ну вот, еще одному «писаке» лапти сплели». А для меня это потеря. Потеря единомышленника, интересного собеседника и автора не без таланта.  А еще грустно. Грустно, горько и обидно.
Горько смотреть на закладуку «Персонал» где мой рейтинг (пресловутый, для кого-то вожделенный, для кого-то проклятый) за месяц молчания поднялся в первую тройку. Повод потешить самолюбие? Нет. Повод для невеселых мыслей.
 
Нисколько не  имею иллюзий:  самый высокий индекс просмотров имели мои фотки от Рады. Как, почему авторы, которые ярче и талантливее постепенно уходят со сцены или вообще с сайта?
 
Нет ни желания ни времени раскапывать ту кучу взаимных обвинений и обид. Но взглянув назад, хочется сделать выводы. Или жизнь нас учит тому, что ничему не может научить? Хочется понять: что было причиной, кому было выгодно то состояние,  до которого дошел ДД теперь?  Что, или кто был той «скрытой пружиной, тем мотором, тем «керосином в пожар»?  Кто потешил свое самолюбие, разжигая конфликт на ровном месте? Кто добился-таки «прореживания» первой страницы закладки «Персонал»? И зачем нужно было такое «прореживание», кому оно выгодно?
 
Что в сухом остатке? Часть авторов умолкла на ДД. Есть первые ушедшие. Отчего? Была война на ДД? Кто с кем воевал? Группа авторов написала администрации. Ответа не получила. Как я понял – написала еще. Аналогично. Админы молчат, зато не молчат «доброжелатели». И тогда появляется решение о «миграции».
 
Отдельное слово «группе авторов». Уже и не знаю как вас назвать. За «друзья» боюсь получить «в морду» чего наподобии «тамбовский волк тебе..» Врагами уж точно не являемся. О! Единомышленники! Извините, но вели и ведете вы себя прямо по-детски. Воевали вы с пустотой (ответа ведь не было). А поражение вам нанесло молчание? Или так допекли «заклятые друзья»? Поражение в чем? Вам не кажется, что вами просто манипулировали?
 
Или вы знаете то, что нам неизвестно? Ну так поделитесь! А если ругань и оскорбления для вас новость и заставили «эмигрировать», то что дальше? Занятная цепь событий: пишем, спорим, встречаемся с ЮВТ, потом срач и уход на РУН. А если и с РУН, по мере роста популярности произойдет все с точностью до мелочей? Не наводит на размышления? Будете дальше «эмигрировать»? Конечную точку уже наметили?
 
Вы «сдаете» ДД. Сдаете без боя, если тут вообще применима военная терминология. Извините. Но вы предаете тех, кто вам поверил. Те тысячи просмотров, что стоят под вашими статьями. Тех людей, которые увидели альтернативу мыслей и чувств. Не знаю, о чем вы думали, но о своих читателях, мне так кажется, не думали вообще или в последнюю очередь. А мы в ответе за тех, кого приручили.
 
Отдельное мнение. Аргум, ты не прав.
Не хочу проводить никаких параллелей, но ни Канарис ни ТЕК своих статей с сайта не удаляли. Это удел Русланов. Не думаю что это боязнь. Понимаю, что обида говорила. Но все-же, все-же…
 
Так что дорогая «группа авторов», пытаюсь понять ваши действия, но принять ваш способ не могу. Извините. Буду делать, что в моих силах, и пусть будет как будет.  На лесть постараюсь не купиться, а закидоны: «вас стало слишком много»… - ну так сторонников становится слишком мало. Меня с сайта либо «вынесет вперед ногами» администрация, либо уйду сам, поняв полную ненужность какой либо альтернативы для ДД и Украины  вообще. Надеюсь что жизнь дала возможность нарастить панцирь такой толщины, что никакие колючки и подколки не смогут вышибить из седла.
 
Вы уже, кажется, сделали свой выбор. Очень надеюсь, что нет. Это не мой выбор. Буду тут торчать как старый пень, напоминание о былой «зеленой роще и птицах в ветвях»
 
Тут каждый разумный человек вправе сам делать свои выводы. В полном соответствии со своими убеждениям и, складом мыслей и темпераментом. Житейский опыт тоже будет не лишним. Никому навязывать свое мнение или «подсказывать решение» не стану. Но для верных выводов нужна разносторонняя информация. А с нею явные перекосы.
 
Пусть делает, что хочет администрация. Может снести ИМХО за длинные цитаты, мне все равно. Жаль что этот текст не появился на страницах ДД от самого автора. Очень жаль. Может я и не вправе его выставлять на общее обозрение.
 
Заранее прошу прощения у Аргума. Но «уходить по-английски» принято в приличном  обществе. Как оказалось, с этим в нашем обществе  напряг. Иначе бы откуда такие «методы борьбы» и «аргументы» в споре.  Выдержки из переписке на РУНе, о котором многие слышали, но не все читали:
 
Пане Коркмане! Ваше сприйняття світу занадно відрізняється від спийняття його моєю скромною особою. Словесні баталії Ви, безперечно, виграєте і, напевно, виграєте у будь-кого. Декілька місяців тому у мене було бажання встановити з Вами контакт - не вийшло. На рівні моїх почуттів та емоцій (не аналізу та фактів) це відбулося (так мені здалося) від Вашої зверхності, томущо я Вам не цікавий, у мене інше коло інтерсів, я не знаю багато з того, що знаєте Ви. Ми відтоді практично не спілкувались. Хоча для мене завжди цікаві люди, які "конгруенті" до мене. І я би міг у спілкуванні дати щось цікаве і Вам. Зузьки! Не вийшло. Ну й нехай.
Знаходячись "у схроні йолупів" я дивлюсь на ДД практично всі матеріали, як і Ви. Нічого не маючи персонально до Вас, як до дуже обізнаної людини у багатьох питаннях (куди мені, інженеру із домінуючою думкою про заробляння хоч-якихось грошей на вбитому білямедичному "бізнесі", куди мені до книжкових шаф та Вікипедій, нас таких більшість...), я категорично не погоджуюсь ні з Вашим "неоніцшеанством" (може і тут я помиляюсь, може це у Вас щось інше), ані з Вашими методами "полеміки", які просто зухвалі. Я часто не погоджуюсь з такими ж діями деяких моїх "друзів по схрону", про що їм кажу прямо як у віртуалі, так і в реалі.
Чому я спромігся та таку завелику тираду?
Тому, що вважаю, що персонально Ви є та сама людина, той самий НІК, що знищує, та, мабуть вже знищила сайт ДД в тому вигляді, навіть й неідеальному, яким він був. При цьому Ви користуєтесь прийомами суто провокаційними. Саме Ви перевели (допомогла панянка із славетного Запоріжжя), можливо наївне й недолуге побажання покращити якість сайту в "змову йолупів", "кацапське кубло... Ви прекрасно були обізнані, що "акція" мала тримати два-три-дні (саме таку думку висказував я та й інші), не більше - тільки до відповіді адмінів на лист, що було відправлено їм, здається, у поза-поза-той вівторок.
Але сталося так, як забажали саме Ви, головна персона ДД сьогодення. Цим Ви показали, що Вам байдужа подальша доля сайту, та й не тільки сайту. Ви з новими своїми "друзяками" (?!) не зробили жодного кроку назустріч, Ви пересварили тих й пересварились з тими, яких я, в тому числі, глибоко поважав і поважаю дотепер, і хочу, щоб ця повага залишилась і у них до мене.
 
Нажаль, вороття назад вже нема. Для мене - майже нема. Частина життя, а це майже півроку, що пов'язана з ДД, залишилась позаду. Для мене це були не найгірші місяці, але залишились лише смуток і відчай від того, як просто зруйнувати справу та відносини людей. Для цього досить ненавидіти і бути розумним і вольовим, бути за межею добра і зла, ставлячи мету понад усе, видаючі демагогію за істину, перекладаючи "провину" на опонентів, зробивши їх ворогами.

 
Вопрос у меня только один: почему уходят лучшие а остаются вот такие?
 
Переписка администратора РУНа с Коркманом, который там O'Coileain
 
Я хєр його знає, що і думати. У мене таке враження , O'Coileain, що ви або несповна розуму, або дешевий провокатор. Я навіть не знаю. Одне знаю- хто послідує по тому шляху, який ви дієво пропагандоните- той буде у програші. Кращого способу знищити останніх фізично і психічно здорових людей у цьому суспільстві, які хоч якось, можливо, могли-би щось тут кардинально змінити, ніж залучити їх до терору- я не відаю. А ніякі, крім найкращих- до того не пристануть, а їх і без того раз-два і все, на вагу золота. Ліпшого способу навіки і остаточно вбити ідеї націоналізму і лібералізму у нашій країні, ніж почати терористичні акти під гаслами націоналізму і лібералізму- я навіть придумати не можу. Я думав, що вже більшого опаскудження цих ідей, ніж їх опаскудив Миздобул- і бути не може, ан ні, виявляється ще і як може. Якщо ваші довбоєбічні закидони хоч якось буде впроваджено у життя- Україна це країна жорстокої диктатури на сотні років уперед. Народ, за який ви ніби-то "боретесь"- сам буде лизати п"яти кожному диктатору, аби він лише поактивніше боровся з терористами. Усе вже відпрацьовано, ця політтехнологія чудово обкатана у Росії. А в Україні- її активно просуває пан O'Coileain.
 
Свідомо, несвідомо, за грубі гроші? Я не знаю, та і яка різниця? Тому об"єктивно- ви є найлютіший ворог лібералізму і націоналізму. І ваші друзі- Тянибакс з "Свободи", чи там оті усі очільники дрібніших рухів таких самих,
Усі вони- закликають до тогісінького-самісінького, що і ви- до терору. Яка і у чому між вами різниця??? Та жодної! Ось ваші друзі, туди і пиздуйте, мені мозги просирати нехуй.
Чи й не херой сраний, буде він тут звати "Русь до топора" і писюкати дурнуваті хероїчно-педріотичні віршики, з яких слідує, що найбільше щастя- це здохнути без найменшої користі. Ти сам- багато терактів здійснив? Багато убив ворюг- сам? Чи шукаєш молодих, дурних і гарячих, щоб спровокувати їх здохнути без толку і цілі? Без найменших шансів на успіх? Ба, більше, з величезною шкодою для тих ідей, за які вони покладуть свої життя. Бо це доб"є останні примарні шанси на якийсь розвиток, яких і без того- мало-мало, від чого так і хочеться до кенгуру.
Він, бачите, про стратегію і тактику розводитись тут не може. Про те, що цей увесь терор дасть, які будуть етапи, що буде, якщо він, припустімо, увінчається успіхом, і, наприклад, "найбільших ворюг" буде усунено фізично, що тоді, як від цього зміниться життя, що буде наслідком- він писати не може, бо, бачите, боїться загриміти до буцегарні.
 
Але при цьому, бачите, закликати до терору інших(не самого-себе, це-ж ясно, він же буде за спинами стояти) - він може, і буцегарні не боїться. То чого боїться і не боїться героїчний пан терорист? Я поки бачу, що він як чорт ладану боїться обговорити практичні наслідки для України від того, до чого він призиває.
Пішов нахуй, колян. Так зрозуміло? У мене є син. Яка нахєр "діяльність"- тероризм??? Я власними руками класти його у могилу, зробивши з нього терориста- не збираюся. Оце і є моя бездіяльність. Усе у цьому світі- треба приміряти на свою власну шкуру. У тебе є дочка. Ти готовий обв"язати свою доню поясом шахіда і відправити вчиняти теракт хуй зна навіщо і хуй зна заради чого і кого? Нє, не готовий? Ти готовий лише чужих дітей закликати умерти без цілі і без сенсу, "за країну" якій те нафіг не потрібно, як у тому віршику, що тут тиснув? То хто ти? Хто ти?
Я це усе до чого- поки мова іде про якісь абстрактно-ідеальні речі- та прошу, тіліпайте язиками скіки влізе, але коли уже починаєте язиками гратися життями людей- ну треба-ж, блядь, хоч щось у голові мати, хоробрі інтернет-воїни, гуманітарії безмозглі. От такі люди, гуманітарії довбані і релігійні фанатики- ось ті, від кого віками льється без толку найменшого кров людства. Усі ці блін полум"яні ррревалюціонєри, оптить. З руками з жопи, холодними серцями і безмозглими головами, що не уміють і не бажають працювати, а бажають робити ревалюції, бо це страшенно романтично, захоплююче і дуже-дуже патріотично
.
 
Жаль, очень жаль, что наша администрация свои позиции и принципы не так явно выражает. Я готов подписаться под каждым словом пана Романа. А для желающих лично ознакомиться, вот адресок.
http://nus.uaforums.net/--vt102-195.html
 
P.S. Вот уж не думал, что придется в пятницу писать об этом. Такие фотки хотел общественности показать. Ну, жизнь на этом не закончится, надеюсь.
© Santa [01.10.2010] | Переглядів: 5240

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/79

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook