для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Моя Критика программы ВО Свобода ч1


Моя Критика программы ВО Свобода ч1
""в споре рождается истина""
 
поспорив с некоторыми Свободовцами на ДД пообещал дать свое ИМХО по их программе - получилось или нет - судите сами...
==================================
Програма ВО "Свобода" (чинна)
Програма захисту українців
Ми – Українці. Ми – у своїй, Богом даній країні. Даруй нам, Боже, звитягу, щоб стати творцями Великої Держави.
(уточните какой именно Бог – еврейский, мусульманский, буддистский, Ктулху???)
Головною метою Всеукраїнського об’єднання «Свобода» є побудова могутньої Української Держави на засадах соціальної та національної справедливості.
(дайте определение – «социальной и национальной справедливости» – шо ета такояshok???)
Держави, яка посяде гідне місце серед провідних країн світу і забезпечить безупинний розвиток української нації.
 
Для досягнення цієї мети ВО «Свобода» пропонує чіткий план негайних першочергових кроків.
 
І. Влада і суспільство. Докорінне очищення та справедливий лад
1. Провести люстрацію влади. Усунути від влади аґентуру КҐБ та держслужбовців, які працювали на керівних посадах в КПСС.
(ОДОБРЯМ!!! Тока как??? – дайте механизм реализации данного процесса!)
2. Оприлюднити списки агентів КҐБ СССР, які перебували або перебувають на державній службі в Україні та інших суспільно значущих посадах.
(ОДОБРЯМ!!! Тока как??? – дайте механизм реализации данного процесса!)
3. Призначати на звільнені після люстрації вакансії молодих спеціалістів, випускників українських вишів, відібраних за принципами патріотизму і професіоналізму та, після підвищення кваліфікації, на спеціальних державних управлінських курсах.
(исходя из преамбулы – «национальной справедливости»  и принципами патриотизма – как быть с лицами еврейской наружности – проблема в том что у них уже автоматом  есть второе гражданство – согласно законов Исраэля оне автоматически имеют гражданство и могут получить паспорт в любой момент
– лица иудейской наружности с двойным гражданством будут допущены к держслужбе???
Аналогично проблема с расейским гражданством….
– в любом случае этот вопрос должен быть с п.№7 программы – обязательное указание национальности и подтверждение оного государства что данный претендент - НЕ Гражданин данного государства)

4. Встановити обов'язкову перевірку держслужбовців та кандидатів на виборні посади з допомогою поліграфа ("детектора брехні") на причетність до корупційних дій, співпраці з іноземними спецслужбами та подвійного громадянства.
(а полиграф узаконили???)
5. Ухвалити Закон про контроль не тільки доходів, але й видатків державних посадовців та членів їхніх сімей.
(ОДОБРЯМ!!!!)
6. Запровадити в кримінальному законодавстві принцип "чим вища державна посада, тим вищий рівень відповідальності за скоєний злочин".
(всвязи с тем что почти все госслужащие высокого ранга оформляют бизнес на своих детей и родственников – ввести понятие семейной ответственности – болем того такой прецендент уже есть – закон 1058 параграф2. и в случае конфискации имущества с целью компенсации материального ущерба – конфискации подлежит имущество ВСЕЙ СЕМЬИ – сынульки… буль-бульки… вспомните пенсионерку  Станик – владелицу 5ти квартир – по $1.000.000 каждая)
7. Встановити в паспорті та свідоцтві про народження графу "національність". Визначати національність за Свідоцтвом про народження або Свідоцтвом про народження батьків, враховуючи побажання громадянина України.
(тоисть если  я китаец но мои дети захотели шоб в паспорте стояло – УРКАИНЕЦ – и напишуть??? patientИпануцо!!!)
8. Ввести кримінальну відповідальність за будь-які прояви українофобії.
(фобия – это боязнь чего-либо …. Проверьте в тлумачном словнике.
Криминальную ответственность нужно за – ФАШИЗМ   СИОНИЗМ НАЦИЗМ – по отношению ко всему УКРАИНСКОМУ – государству, мове-литературе, традициям, культуре, истории…)

9. Винести на всенародне обговорення проект Закону про пропорційне представництво в органах виконавчої влади українців та представників національних меншин.
(ОТЛИЧНО!!! –  тока поять возвращаемся к п.№7 – обязательное указание национальности как гражданина так и его родителей – у китайца с негритоской – хохлы НЕ родаються!)
10. Винести на всенародне обговорення проект Конституції, згідно з яким Українська держава є президентською республікою, Президент України є главою Української Держави, головнокомандувачем Збройних Сил України і безпосередньо очолює Уряд України.
(ОПА!! – еще одна політреформа???
Я– ПРОТИВ!!! –  проводить через  референдум нельзя – «неважно как голосуют – важно какие огласять результаты!!» – проверить ведь никто не сможет!!)

11. Скоротити термін перебування на посаді Президента України до чотирьох років (одна і та сама особа може обіймати цю посаду не більше ніж два терміни поспіль).
(одна і та сама особа може обіймати цю посаду не більше ніж два терміни ВЗАГАЛІ !!! – НЕВАЖНО ПОДРЯД ИЛИ ЧЕРЕЗ РАЗ).
Обирати Президентом можна лише громадянина України за народженням, який проживає останні 20 років в України, досяг 35-ти річного віку, володіє і спілкується державною мовою,
(ОТЛИЧНО!!! – ЗА!!)
не був судимий і не притягувався до відповідальності за проступки антиукраїнського характеру.
(БРЕД!!! –  Янукович не судимый за антиукраинские проступки – он шапки срывал исключительно с мацкалей и насиловал тока расеянок Excellently  исключитильна па-палитическимbiggrin мотивам!)
12. Запровадити пропорційну систему виборів до парламенту за відкритими виборчими списками.
(ТОКА МАЖОРИТАРКА С ИМПЕРАТИВНЫМ МАНДАТОМ!!! – невыполняиш предвыборные обещания – нафиг  с  пляжа!!! –  Принять закон про Императив где четко закреплены права  громады на отзыв неисполнительного татупеда !!!  )
Обирати депутатом Парламенту можна громадянина України (ЗА НАРОДЖЕННЯМ!!!), який останні 10 років проживає в Україні, досяг 18-ти років (24 РОКІВ !!!), володіє і спілкується державною мовою, є дієздатним та несудимим…….
13. Забезпечити рівний доступ усіх учасників виборів до ЗМІ для висвітлення своїх програмних засад, дебатів тощо. Заборонити платну політичну рекламу у ЗМІ за три місяці до початку та впродовж усієї виборчої кампанії.
(А БЕСПЛАТНУЮ У Хорошковского????
– ЗАПРЕТИТЬ ЛЮБУЮ ПОЛИТИЧЕСКУЮ РЕКЛАМУ В СМИ!!! – ТОЛЬКО АГИТАТОРЫ – в палатках и прочая….)

14. Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність, усі попередні (від радянських часів) партійні та державні посади і судимості – не лише непогашені, але й погашені. Знімати (АВТОМАТИЧЕСКИ – БЕЗ ПРАВА НА ОСКАРЖЭННЯ У СУДЕ!!!!) кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів.
15. Забезпечити рівну участь у виборчих комісіях представникам усіх політичних сил, що беруть участь у виборах.
(КАКИЯ ПАЛИТИЧЕСКИЯ СИЛЫ??? – ТОКА МАЖОРИТАРКА!!!)
16. Скасувати депутатську недоторканість щодо кримінальних та економічних (ЛЮБЫХ!!!) злочинів. Заборонити притягнення до юридичної відповідальності депутатів усіх рівнів за їхню політичну позицію, висловлювання і характер голосування в радах та їхніх органах (окрім випадків антиукраїнської, антидержавної, українофобської ???(АНТИУКРАИНСКОЙ)   діяльності).
17. Обмежити термін дії парламенту та місцевих рад з п'яти до трьох років. Скоротити кількість народних депутатів України у парламенті до 300.
(необосновано ни срок полномочий ни количество ТАТУПЕДОФФ У ЗРаде)
18. Запровадити дактилоскопічне голосування (за відбитком пальця) з метою забезпечення винятково особистої участі народних депутатів у роботі парламенту.
(ОДОБРЯМ И ПОДДЕРЖАМ!!! – и обязательно с видеосъемками!!)
19. Заборонити збільшувати розмір заробітної плати та інших матеріальних винагород народним депутатам протягом чинності їхніх повноважень.
(депутаты ВСЕХ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ УРОВНЕЙ – БЕЗ ЗАРПЛАТ ПЕНСИЙ И ЛЬГОТ!!!
Зряплаты тока у чиновников !!!!)

20. Запровадити обрання: місцевих суддів – громадою строком на 5 років, суддів апеляційних судів – з'їздом суддів місцевих судів строком на 7 років, суддів Верховного Суду – з'їздом суддів України строком на 10 років.
(Переизбрание судей каждые 4 года!!! ВСЕХ УРОВНЕЙ !!! СУДЬИ ТАК ЖЕ ПОДСУДНЫ – В ТОМ ЧИСЛЕ И ЗА ПРИНЯТИЕ ПРОТИВОЗАКОННЫХ РЕШЕНИЙ – минимальный срок тюремного заключения от 5ти лет и до 25 с полной конфискацией имущества у всех родственников!!!)
21. Підвищити віковий ценз судді до 30 років. Обирати суддею можна громадянина України (ЗА НАРОЖДЕННЯМ!!), який має досвід роботи в галузі права не менше ніж 5 років(10 ЛЕТ!!), є дієздатним та несудимим, і який останні 10 років проживає в Україні та (ВИЛЬНО)володіє і спілкується державною мовою.
22. Забезпечити функціонування єдиного реєстру судових рішень з метою однакового застосування закону всіма судами держави.
(он уже есть! только заблокирован доступ к нему – тоесть закрыто сторонним пользователям!!!)
23. Здійснювати відшкодування моральних або матеріальних збитків, яких зазнає особа через помилкові або неправомірні рішення органів державної влади, місцевого самоврядування та дії посадовців, у повному розмірі коштом винуватців. Відшкодовувати збитки за неправомірне судове рішення коштом судді, що його ухвалив.
(не только самого виновного но и его семьи!! Бубло у деточек ……НАГЛЯДНЫЙ ПРИМЕР - АЗАРОВ - все бубло в фонде у сынули)
24. Винести на всенародне обговорення проект закону про нову трирівневу систему адміністративно-територіального устрою України, яку складають 300 повітів, а також міста, селища і села.
(бред сивой кобылы!!! Даж коментировать нехочу!!! – исчо адна политрехворма….)
25. Запровадити мажоритарну систему виборів для депутатів сільських, селищних та міських рад, пропорційно-мажоритарну (змішану) – для депутатів повітових рад. Обирати депутатом місцевої ради можна громадянина України (ЗА НАРОЖДЕННЯМ!!!), який на день виборів досяг 18 років (24 года!!!), є дієздатним, не судимим і проживає на території громади не менше ніж 5 років (10ЛЕТ!!!).
26. Забезпечити територіальним громадам право шляхом таємного, рівного і прямого виборчого права обирати на 3 роки (4ГОДА КАК И СУДЬИ!!!) сільського, селищного, міського та повітового голову, який очолює виконавчий комітет. (5)
27. Забезпечити територіальним громадам право відкликати депутатів місцевих рад, суддів місцевих судів та право висловити недовіру голові виконавчого комітету, землевпоряднику і керівникові відділу внутрішніх справ шляхом плебісциту.
(ДАННЫЕ ТРЕБОВАНИЯ ДОЛЖНЫ БЫТЬ ЗАКРЕПЛЕНЫ В ЗАКОНЕ ПРО ИМПЕРАТИВ!!)
28. Забезпечити підвищення ролі місцевого самоврядування шляхом перерозподілу повноважень та фінансових ресурсів між центральними органами влади і органами місцевого самоврядування за принципом: формування бюджету "знизу вгору".  
(а как финансировать МВД  СБУ и МО??? – если снизу – то эта patientкак???)
29. Запровадити практику якнайширшого прямого народовладдя у територіальних громадах – референдуми, плебісцити, загальні збори тощо. Проводити місцеві референдуми з життєво важливих питань. Запровадити механізм вета громади щодо рішень органів місцевого самоврядування.
(ЭТО ТОЖ В ЗАКОНЕ ПРО ИМПЕРАТИВ!!!!)
30. Поглибити вплив місцевого самоврядування на життєдіяльність громади шляхом створення будинкових, вуличних, квартальних комітетів та інших органів самоорганізації населення.
(А КАК С ДОЛЖНОСТЬЮ ШВОНДЕРА??? – каво пасадим на ниЁ???) biggrin rofl
Дозволяти наділяння землі та нове будівництво у населених пунктах тільки за згодою цих органів. Спірні земельні та будівельні питання вирішувати шляхом проведення місцевих референдумів.
(референдумы могут быть сфальсифицированы!! Тока через императив!!! – лишать должности  - и без права на занимание В ДАЛЬНЕЙШЕМ должности госчиновника иди депутата ПОЖИЗНЕННО!!!
– пуща идет асфальт укладывать!!!)

31. Дозволити усім психічно здоровим та несудимим громадянам України вільно набувати і володіти вогнепальною і холодною зброєю.
(Данный параграф могли вписати только по ОСОБОМУ НАСТАВЛЕНИЮ лиц иудейской национальности
– ОНЕ ГОРЯТ ЖЕЛАНИЕМ ШОБ СЛАВЯНЕ ДРУГ ДРУГА ПЕРЕСТРЕЛЯЛИ!!!
ПОЭТОМУ ДАННОЕ – ИСКЛЮЧИТЬ!!!
БОЛЕЕ ТОГО – ВВЕСТИ В КОНСТИТУЦИЮ ПОЛОЖЕНИЕ О ЗАПРЕТЕ КАКОЙ-ЛИБО НЕГОСУДАРСТВЕННОЙ СЫСКНОЙ,ОХРАННОЙ, И ПРОЧЕЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПОСТРОЕННОЙ ПО ВОЕНИЗИРОВАННОЙ  СИСТЕМЕ И ПРЕДУСМАТРИВАЮЩЕЕ ВЛАДЕНИЕМ И НОШЕНИЕМ КАКИХ ЛИБО ВИДОВ ОРУЖИЯ ИЛИ ОТНОСЯЩИХСЯ К НИМ ПРЕДМЕТОВ – дубинки наручники травматические и газовые пистолеты и прочие – ЛЮБЫЕ ДАННЫЕ СРЕДСТВА МОГУТ ЫТЬ ТОЛЬКО У МИЛИЦИИ СБУ ПРОКУРАТУРЫ – ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ – КРИМИНАЛ ОТ 7  ДО 20 ЛЕТ!!! Ношение ножей тоже – криминал 7-15 лет!!!

 
Отакоя майо ИМХО – по поводу 1 раздела программы ВО СВОБОДА ……
 
.... ну а продолжение скоро буить - з нами незаржавеить...   beach
 
© фулюган [29.09.2010] | Переглядів: 2028
Мітки: #Тягнибок 

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.0/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook