для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Друба Дур?


Друба Дур?
Якось зовсім непомітно на ДД промайнула чи не промайнула  зовсім тема азаравського випєндрьожу: тоб то виступу з заявою про те що він забороняє чи ініціює, я так і не зрозумів, недопущення показу в українському теле ефірі висміювання політичних діячив. Так і хотілося додати — ну дуже видатних...
 
Я як прочитав таке, так і хотілося запитати у пана Азарова, а кім він себе вважає? Видатним чи не дуже? Чи може дуже видатним?
А чавунія даунбаського яким? ПроФФесійно видатним? Що ж він таке гарне зробив для країни на ймення Україна, крім того, що поплюжить мову та ненавидить цей народ.
 
Почухав я ото потилицю, тай думаю, як що влада боїтся сміху, то влада не надовго. Бо тільки недолугий та убогий може не бачити, що всі кроки так званої "будування нової країни" (скороченно ця хвороба називається  "будунокра") направлена тільки на набивання кишень тих, хто вліз у той поганий віз.
 
Так от, пане Азаров, перш ніж щось робити, почніть спочатку з себе — кінчайте красти, та відднайте награбоване до державної скарбниці. Та шуткую я, шуткую... Звичайно то утопія, але не утопія в тому, що ми вас всіх ненавидимо  і тому висміювали та й будемо висміювати всіми доступними нам засобами. То ти хоч забораняй, чи не забороняй, а все одно буде вам гаплик. Як що треба буде то й не тільки сміятися будемо, але й танцювати на вашему згарищі.
 
Закриєте ДД, ми відкриємо новий, закриєте той, ми відкриємо інший. Бо в чому сила,«брат»? Правилно, в правді, яку ви дуууже не любите і боїтесь. Боїтись нашого гніву і нашого сміху. Бо тільки ті, хто зневажає свій народ бояться його сміху.
 
Зразу згадалилося з біблії, про то як розп'яли праведника Іісуса та відпустили злодія і вбивцю Варраву. Це про вас пане Миздобул.
Прикро. Але наша хата не буде з краю.
© Proofer [22.09.2010] | Переглядів: 3019
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.8/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook