для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Імпортований ХАОС долається! 10 вирішальних днів історії , які варті свята


Імпортований ХАОС долається! 10 вирішальних днів історії , які варті свята
За останні 10 днів в Україні і навколо неї відбулися події історичної значущисті. Можна сказати, що це ті самі 10 днів, які нарешті незабаром перевернуть Україну з голови на ноги.
 
Перелічімо ті історичні події. Тільки, перепрошую, спочатку – СЛОВНИК для узгодження термінів.
 
Хаос = невизначеність наявного.
 
Керування механічною системою = Спрямовування наявних сил (приклад – важіль).
 
Керування суспільством = Управління визначеними мотиваціями.
 
Маніпулятивне керування суспільством = Підкорення суспільства = Свідоме заховання/фальшування мотивацій = Хаотизація усвідомлення мотивацій.
 
Таємний принцип диктаторів: хаотизуй усвідомлення мотивації та володарюй у безпеці.
 

А тепер – обіцяний перелік історичних подій 10 останніх днів та деякі висновки з тих подій.
 
1) 7 вересня виявилося, що в Україні ТІЛЬКИ ДВІ українські партії: Батьківщина та Свобода. Це ті партії, які того дня вийшли до ВРУ. Але, це – не вся правда про 7 вересня. Виявилося, що пан Тягнибок не приєднався до ЮВТ та І.Фаріон на трибуні мітингу, а демонстративно залишив мітинг в той час, як його прибічники фактично влаштували Батьківщині хуліганську обструкцію. Поведінка п.Тягнибока не залишає варіантів: обструкція є виразом його позиції.
ai-r.info  http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/6862.phtml
Santa http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/6861.phtml
 
2) Тепер стало ДОКУМЕНТАЛЬНИМ ФАКТОМ: єдність визвольних патріотичних сил не подобається саме п. Тягнибоку, який застосовує в партії Свобода ксенофобські гасла аби зупинити об»єктивне лідерство ЮВТ. Єдність національно-визвольних сил зупиняється ксенофобією, штучно вживаємою в Свободі.
 
3) 9 вересня ЮВТ назвала режим януковичів 5 колоною Росії. http://svetiteni.com.ua/ru/article/politics/1095/
 
4) 9 вересня СБУ арештувала історика, дослідника Голодомору та УПА Р.Забілого, насильницьки вилучила в нього історичні документи та останні роботи. Залякували – «подумайте про сім»ю» (мова допиту не звісна). http://www.unian.net/ukr/news/news-395079.html
 
5) Професор п. Т.Кузьо слушно підсумував події 7 вересня: ««Свободі» не можна дозволяти увійти до Комітету захисту України, а її представникам – говорити на зібраннях демократичних опозиційних сил.» http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/taraskuzo/a26252
Відомий аналітик п. С.Овчаренко цілком поділяючи висновки п. Т.Кузьо, пропонує залучати до визвольного руху нормальних (елементарно вихованих) прихільників Свободи. Тобто, потрібна сепарація націоналістів на націонал-демократів та націонал-шовіністів. Здорові сили, які поки що поодинокі, або знаходяться в складі Свободи, потрібно об»єднати під гаслами національно-демократичного визвольного руху http://svetiteni.com.ua/ru/article/politics/1220/
"Тільки ксенофобія може стати найнадійнішим союзником регіоналів." – п. С. Овчаренко. Додам, що ксенофобія - у широкому сенсі, включно із антизахідністю, яка, як не дивно, достатньо поширена на заході України серед саме ксенофобних патріотів.
 

6) Останню подію Україна має святкувати.
 
http://svetiteni.com.ua/ru/article/politics/1227/              
http://www.unian.net/ukr/news/news-396466.html
  
Це – резолюція Европейської Народної  партії (фактично – всієї Европи) щодо порушення прав і свобод януковичами. Ця резолюція має історичне значення. Вона ФАКТИЧНО визнає в Україні диктатуру. Просто, сучасна мода заважає застосуванню рішучої лексіки: такий політес.
 
Справа тільки в тому, як найкраще скористатися цим визнанням. Бо резолюція ФАКТИЧНО надає нам КАРТ-БЛАНШ на боротьбу за визволення України. Наприклад, якщо ТЕПЕР ми створимо ПАРАЛЕЛЬНІ ДЕРЖАВНІ структури, нас в Европі порозуміють і підтримають. І ніяка ординська пропаганда не зможе тепер зробити з українського опору терористичну зграю, яка, мов, намагається зробити заколот й узурпувати владу, усунувши законного президента Януковича.
 
7) «Цією резолюцією ми ще раз висловлюємо нашу повну та рішучу підтримку і солідарність з ЛІДЕРОМ УКРАЇНСЬКОЇ ОПОЗИЦІЇ Юлією ТИМОШЕНКО та партіями-членами ЄНП з України: «Батьківщина», Рух та «Наша Україна», - наголосив А.Лопес-Істуріз http://www.unian.net/ukr/news/news-396466.html
 
Браво, ЮВТ! Це  саме зусиллями і европейським авторитетом пані Тимошенко було забезпечено передачу европейським провідним політикам фактів ліквідації свободи та законності в Україні за часів окупаційного режиму. Потрібно й далі якомога поширювати контакти із Заходом.
 
До речі, це епохальне досягнення ЮВТ доводить кожній західнооріентованій(!) людині, що ЮВТ - дійсно український лідер. Тягнибок перед нею - провінційний парубок з тих, хто не дуже полюбляє міських, бо відчуває себе неконкурентоздатними перед ними. Ординський агент Янукович і поважаєма в Европі ЮВТ тепер навіть для дурнів – БЕЗАПЕРЕЧНО протилежні.
 
Тепер питання лідера визвольного руху України залишилося тільки для сліпоглухонімих та підсадних качок окупаційній адміністрації. Для всіх нормальних людей в Україні питань вже немає: це – Ю.В. Тимошенко. І треба це довести листівками до кожного українця (за відсутності масових українських ЗМІ).
 

Перелічене свідчіть про те, що хаотизація України зазнала рішучої поразці (ХАОС = ординська брехня щодо мотивацій). Хаос надійно зупиняється. Це зупінення відтепер – справа техніці, яка цілком залежить від нас з вами. Тому, Україна знаходиться вже у нижній точці свого падіння. Далі – тільки вгору, до визволення! Брехня має свій обмежений час, а далі неодмінно починається її викривання. Час викривання прийшов. Друкуйте листівки, панове!
 
«Всі вони однакові», «Україна не має лідера патріотичних сил» - відтепер ця брехня не можлива. Хаос незабаром буде подоланий, а це означає, що подолано буде самий окупаційний ординський режим.  Чим менше хаосу у мізках громадян, тим менше роботи для меча.
 
ЛИСТІВКИ, панове! ВАШІ листівки – бо більше нікому дбати про наше майбутнє крім нас з вами.
 
Листівки та розсилки інформаційних мейлів друзям та знайомим. І незабаром розгублені громадяни побачать власне життя «новима очима», бо зараз вони дивляться, але не бачать. Країна отримала окупаційну адміністрацію замість української влади, але багаті досі чекають від окупантів полипшення власного життя. Визвольний рух (про опозицію не йдеться, бо «опозиція» є атрибутом демократії) має свого природного безаперечного лідера – ЮВТ, але простір штучно забивається брехньою. І багаті все ще зомбовано вірять в цю брехню. Ніхто стільки не зробив для визволення та майбутнього розквіту України в останні 10 років, як ЮВТ, але багаті поки що вірять в новітню ординську політтехнологію  – ніби ЮВТ є такою ж агенткою Орди, як Янукович. Мов, всі вони однакові. … Густа-густа баланда  путінського міністерства правди, яку ретельно перемішували ложками з кремлівського сервізу не тільки путінські політтехнологи і ЗМІ, але й Ющенко зо всім його «смітником», януковичи всім їхнім ганасловським хором,  чесний незалежний арбітр - моральна глиба Литвин, а також конструктивні опозиціонери  Яценюк, Тігіпко, Гриценко, Тягнибок, Кличко, і, нарешті – митці Забужко, Андрухович, Капранови, та захисник русскага царя Ступка… Всіх не перелічіш. РЕЗУЛЬТАТ їхніх дружних зусиль: суцільний туман, крізь який інколи виникають непорозумілі калейдоскопичні зображення. ХАОС, театр абсурду. Те, що й потрібно ординським маніпуляторам, аби за допомогою 20% поработити 80% українців. Але, ВІДТЕПЕР це зомбувальне кіно ЗАКІНЧУЄТЬСЯ!
 

На черзі - консолідація визвольного руху України та його остаточне ідейне визначення.
 

Наступний надважливий «бонус» резолюції ЕНП:
кровопролиття, яке будьяка диктатура (а ця, окупаційна ординська - тим паче) вважає своїм останнім і рішучим аргументом, надасть українцям, з точці зору Европи, повне право на СИЛОВИЙ ЗЛАМ диктатури. Це вкрай важливо, бо Европа і тільки вона, здатна легітимізувати засоби та засади нашого визвольного руху. Бо Европа – це наша природна родина.
 
Нейтралізація свободівських ксенофобів - не така вже важка робота. Треба розуміти, на якому ґрунті вона розквіла. Як не дивно - на спадщині радянської/ординської пропаганди. Ідеї "власного (особливого) історичного шляху", "гнилого Заходу", "дивної Азії, яка ні в чому не поганіша за Захід". Ще тут же треба згадати виховану тієї ж пропагандою схильність до патерналістсько-вождістського світогляду. Мов, є провідник - Тягнибок - він нехай й вирішує.
 
Нейтралізувати ксенофобів треба такими засобами:
 
1) Максимально розповсюджувати концептуальні прозахідні думки та інформматеріали. Нагадувати, що Україна - це европейська країна, яка має повернутися у свою природну европейську родину. Европейство - це Декларація прав людини + демократичний політичний устрій + розвинуте громадянське суспільство.
 
2) Об"єднання Батьківщини із Свободою виконувати не "в верхівках", а демонстративно і принципово - через місцеві осередки, аби уникнути сваволі Тягнибока і компанії.
Провести об"єднавчу конференцію під проводом КЗУ, або іншого незалежного від керівництва Батьківщини та Свободи. Конференцію провести під доглядом західних ЗМІ та громадянських організацій. Краще було б місце конференції знайти десь на Заході.
 
3) Потрібно оприлюднити МАНІФЕСТ національно-визвольного руху із головним тезісом у вигляді західних цінностей для визволеної України. Спиратися на нашу головну ціль – еврореформування України та євроатлантичну (ЕС+НАТО) інтеграцію. Все, що заперечує цій цілі – вороже до України. Закликаємо приєднатися всіх патріотів України під ЦИМИ гаслами.
Тобто – уникати розмов про особисте лідерство!! Переводити все протистояння на ІДЕЙНЕ протистояння. МАНІФЕСТ – це і є ідейний ПЕРЕКОНЛИВИЙ документ, на який можна посилатися. А далі прихільники вже знайдуть собі спосіб, як виявити справжнього лідера, коли є ПРИНЦИПИ руху – ЗАХІДНІ ЦІННОСТІ!
 

4) Об"єднавча конференція має бути, фактично, установчими зборами із дебатами та прийняттям програми руху, переважно зі стратегічних питань. Батьківщина має наполягати через своїх делегатів на проевропейському наголосі. Обов"язкові: Декларація прав людини, та визнання України демократичною країною на кшталт европейських та півнамериканських країн, як підґрунття маніфесту руху.
Під доглядом західних ЗМІ та наглядачів свободівці не наважаться на ксенофобські закиди.
 
Таким чином, український визвольний рух залучить все краще, що є в Свободі. А інше - не потрібно й дарма - нехай януковичи користуються. Тим, хто залишиться із ксенофобами, потрібно буде відмовляти у визнанні частиною визвольного руху. Навпаки, викривати їх як ординський інструмент руйнації українського опору.
 

ЛИСТІВКИ, панове, листівки!!! ЗАРАЗ – ЦЕ наша найкраща зброя. Далі подивимось, якими ДІЛАМИ листівки доповнити. Всьому свій час. Головне – діяти. І головний напрямок дій сьогодні – інформаційний.
 
Якщо ж гарячи хлопці натраплять на проститушок та віддячать їм від всієї душі, це теж невідкладне діло, які б не були інші діла. Бо ж треба нам бути вдячними, так?
 

Всеукраїнський національно-демократичний рух народжується із метою евроінтеграції України. Саме ми з вами – звичайні українські патріоти (=націоналісти) - його акушери.
© Кіт [18.09.2010] | Переглядів: 2736

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook