пароль
пам’ятати
[uk] ru

Маразм крєпчал


Маразм крєпчал
На радість всім проросійськім силам славетного міста Севастополь, міська рада, на пленарному засіданні 14.09.2010, вирішили продублювати дорожні знаки російською. І витратять на це 150 тис. гривень...
 
В принципі, якщо дивитись не через призму мовного питання, нічого поганого в цьому немає, зважаючи на кількість російських туристів, яких севастопольська міська рада, вочевидь, вважає тупими недоумками. Є лише одна деталь - гроші збираються виділити з дорожнього фонду, який має витрачатися на утримання і ремонт дорожнього покриття міста, тобто, для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху.
 
Мені цікаво, що на цю прогресивну ініціативу міської ради по освоєнню бюджетних коштів відповіли б севастопольські автомобілісти, з грошей яких і поповнюється дорожній фонд? Мені здається, що справжній патріот Севастополя, влітая колесом своєї багатостраждальної автівки в чергову діру в асфальті під знаком "Інкерман - Инкерман" чи "Ялта - Ялта", буде від радощів кричати щирі слова подяки своїй міській раді, за надану можливість, хоч на знаках, отримати таку милу його серцю російську мову.
 
Доречи, я думаю, що можу запропонувати севастопольській міській раді, ще кілька сфер, в яких можна швиденько збрити гроші із бюджету. Таблички в кабінетах у лікарнях, і всіх державних установах, наприклад «Міліція - Милиция».
 
Хоча, мені здається, що там вже все освоєно давно.
 
На фото: Севастополь, ДТП на участке Горпищенко - Дергачи
 
"Авария произошла на плохо освещенном участке дороги с отсутствием разметки. Водителя пострадавшей машины ослепил встречный автомобиль, после чего произошло столкновении с кучей строительного мусора находившейся возле дороги ..."
© abase [15.09.2010] | Переглядів: 2234

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.6/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати