для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чия влада в Україні?


Чия влада в Україні?
Те, що януковичи є агентами Росії (справжня назва – Золотая Орда), нарешті починає бути загальновизнаним фактом. 9 вересня Ю.В.Тимошенко, політик з першого ешелону світової політиці, прямо відповіла на запитання інтерв»юера, С. Овчаренка (сайт www.svetiteni.com.ua): «Януковичи – 5 колона Росії в Україні» http://svetiteni.com.ua/ru/article/politics/1095/
 
Час густішає. Якщо ще вчора більшість думала, що Янукович – це дурний, злочинний, але, нібито український політик, то сьогодні так може думати тільки затятий фанат телебачення, бо ТБ в Україні не менш ординське, ніж мавзолей Лєніна. Як на мене, він не тільки не український, він і не президент і не політик взагалі. Так само, як не є політиками жодна тушка, жоден депутат ПРУ, КПУ, БЛ. Вони є лише агентами КГБ СССР = ФСБ Россіі. Окупаційна адміністрація. Філія московського кремля.
 

9 вересня. УНІАН. Лана Самохвалова: «СБУ “порадила” історику, який вивчає діяльність УПА, подумати про сім’ю»
 
СБУ вилучив документи про те, що КГБ розробляв легенду щодо участі Шухевича в єврейських погромах… СБУ синхронно з російським ФСБ розбудовує гуманітарний простір?..
http://www.unian.net/ukr/news/news-395079.html
 
Цитата зі статті:
«Учора о сьомій тридцять ранку, коли один з головних дослідників УПА, директор львівського Національного музею меморіалу пам’яті жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького” (який було створено за президента Ющенка і який перебував у структурі СБУ) Руслан Забілий вийшов з львівського потягу на київську платформу, і його оточили співробітники СБУ. Пана Забілого запросили в автомобіль, відвезли в офіс, де протримали 14 годин, “опитуючи” на історичні теми.
Співробітники спецслужб примусово, без дозволу історика вилучили в нього всі електронні носії, де зберігалися документи щодо діяльності УПА, які він накопичував протягом кількох років, та порушили проти нього кримінальну справу.»
 
Ось пара коментів читачів:
 
Патріот  (Ukraine, Kiev):  
Лана забула задати Забілому питання, якою мовою вівся допит? Коли кагебівці рік тому зловили Пукача, вони допитували його російською. Те саме й відомим блогером Шинкаренком. Невже й з львів`янином Забілим вони говорили чужою мовою?
 
харківець  : Окупанти знову попалились
Вважати державною таємницею державну таємницю окупанта, можуть лише послідовники ідей окупанта. Окупанти вже не маскуються! Наступним їх кроком буде остаточне вирішення "українського питання". Українці, об"єднуймось проти окупаційної влади п"ятої колони Кремля.
 

Слова «влада» та «опозиція» втратили сенс. Зараз в Україні є окупаційна адміністрація, метою якої є знищення українства і український національно-демократичний рух, метою якого є визвільнення України, що не можливо інакше, ніж знищенням окупаційних сил в Україні. На першому етапі це має бути абсолютно мирний за засобами, але абсолютно войовничий за настроєм,  рух громадянської непокори. А потім – все залежатиме від впертості окупантів. Подивимось на їхні засоби. Наша кров обійдеться їм дуже дорого. Є одна лише окрема дрібниця. Рішучих хлопців в Україні чимало. Віддячити тушкам вони можуть будь-коли. І хто скаже, що вдячність – це погана риса? ;)
 
Визвольний національно-демократичний рух не має поки що ніякої офіційної структури. Може в епоху інтернету така структура й не потрібна. Діла можна робити й самостійно.
 
*Розповсюджувати інформаційні листівки із правдивою інформацією про стан України.
*Організуватися всім сусідам під»їздами, домами тощо. Для будьяких задач. Незабаром це дуже знадобиться.
* Вивчати досвід УПА. Тир, фізкультура. Засоби бою.
* Вивчати поточну інформацію та робити висновки: що я, як автономна одиниця українського визвольного руху, конкретно могу зробити корисного там, де я знаходжусь зараз. Не чекайте для себе командирів на окупованій території. Чим кожен з нас собі не командир? Навпаки, на окупованій території САМЕ ОКУПАНТИ можуть закликати до партизанських загонів і до громадянських організацій «знизу»! Тобто, збирати патріотів у пастки за допомогою підсадних качок. Тому, 100 разів подумайте, аби не потрапити у пастку.
 
Мільони автономних, але рішучих й дієвих українських бійців визвольного руху – це така армія, яка подолає будьяку окупацію!
© Кіт [12.09.2010] | Переглядів: 2408

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook