пароль
пам’ятати
[uk] ru

Злодій! Лови!


Злодій! Лови!
СБУ провела блискавичну операцію і затримала небезпечного злодія, діяльність якого напряму погрожували щасливому життю і розквітанню української держави і народу України!
Ви тільки уявіть! Не контрабандист, не наркомафіозі і навіть не шпигун заморський, а дуже небезпечний львівський історик!
Оце так здобич, от молодці!
  
Кожного разу, сплачуючи податки, я в умі рахую:
Ці гривні підуть на те, щоб міліція вбивала студентів, що їх затримали за просто так, і прикривала кримінальні схеми, ці гривні підуть суддям і прокурорам, які на хабарах набрали грошей, що мені і за все життя стільки не заробити. Ці гривні - депутатам, які не ходять в раду і думають лишень, як би продати свій голос чим дорожче, бо на ще один бентлі трошки не вистачає. Це в СБУ піде, щоб вправно закривали телеканали і газети, а також не давали працювати іноземним фондам. Оці копієчки підуть в ДАЇ – багато їм не треба, на штрафах більше насшибають. Ще й Президента треба не забути, як він бідний буде на день народження гуляти і на відпуску у шість тижнів. Вже майже все. І трохи там лишилось на державну допомогу депутатам мільярдерам, на авіа-подорожи міністрам, на нові авто для чиновників, на ремонт в раді, на державні і депутатські квартири, на відпустки і лікування за державний рахунок, І ось - остання копійчина піде на ремонт дороги до Межигір’я.
 
А от на пенсії нажаль не вистачає, бо мало я податків заплатив.
 
Ну і ладно, схоже всі хто треба получили – можна спати спокійно. Все інше почекає.
© abase [09.09.2010] | Переглядів: 2003

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.6/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати