для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мавр повернувся? Про повторний ужиток презервативів і провокаторів


Мавр повернувся? Про повторний ужиток презервативів і провокаторів
"Воскрес" із небуття один із авторів "касетного скандалу" екс-майор Управління держохорони Микола Мельниченко, який здається з недавніх пір став авторитетним експертом у справі отруєння Ющенка.
Як відомо, у 2000 році президентом Росії став Володимир Путін, котрий одразу, буквально кинувся втілювати в життя відому єльцинську настанову: "Щоранку подумай, що ти зробив для України?".
Пунктом номер один постало: нейтралізувати, дискредитувати в очах світової спільноти надто незалежного президента Леоніда Кучму, який зміцнив свою владу в країні, і, попри популістські заяви про союз із Росією й Білоруссю, про мови та інше, твердо тримав курс на зміцнення української державності.
Засоби було обрано суто чекістські - плівки Мельниченка.
І виконавець швидко знайшовся - не в міру честолюбний екс-спікер Верховної Ради Олександр Мороз, котрий затамував жадобу помсти на Кучму з нещодавніх президентських виборів 1999 року. Отож, "маври зробили свою справу - маври пішли?"
Кучма, задля якого навіть змінили алфавіт розміщення делегацій на французький - аби не сидів поруч Джорджа Буша, - був скомпрометований і опинився в міжнародній ізоляції.
До кого ж залишилося голову прихилити? Кучма перестав бути колишнім Кучмою.
Який орден і звання отримав Мельниченко за вдало проведену операцію? Невже залишився майором?
Нині, коли проросійська влада замітає кремлівський слід у справі з отруєнням Ющенка, Мельниченка знову "призвали на збори", мабуть, через брак кадрів.
Як відомо, Ющенко був отруєний у 2004 році, у розпал президентської виборчої кампанії, у якій був кандидатом, - за основною версією, його отруїли 5 вересня на дачі тодішнього першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка.
"Потрібно допитати Ющенка, щоб той дав щиросерді зізнання про мотивацію людей, які за цим стояли, якщо отруєння, звісно, було".
"Не думаю, що до "діоксинової історії" причетний Сацюк. Ми зустрічалися з ним у Москві за пару днів до злощасної вечері на його дачі, і навіть натяку на якісь злочинні зазіхання я не відчув. А ось навіщо в Австрію, куди був негайно госпіталізований Ющенко, прилітали американські військові лікарі зі спецназу й чим там займалися, - загадка", - заявив Мельниченко.
Можливо й загадка. А от те, що Микола Мельниченко є ЧеКістським провокатором, якого намагаються використати повторно, щоб "відмити Росію" у справі отруєння Ющенка, не є ні загадкою, ні секретом. Однак провокатор, як і презерватив – річ одноразова. Слід пам’ятати, що при повторному вживанні того чи іншого, їх ефективність суттєво знижується…
© Роман РЕВЧУК [05.09.2010] | Переглядів: 3993

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.5/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook