пароль
пам’ятати
[uk] ru

Тушонка


Тушонка
Напередодні початку роботи нової сесії ВР, серед чисельних тушок в коаліції була помічена цікава активність..
 
А саме перший прояв стадного інстинкту – об’єднання заради виживання. З’явилось одразу декілька угруповань депутатів, що потроху починають розуміти – по одному в грошовому бульйоні коаліції варитися не вигідно. А от об’єднавшись у вигляді своєрідної маси – тушонки, - бо ні про які ідеологічні  об’єднуючi чинники речі і бути не може, - можна накосити значно більше бабла, ведучи бізнес перемовини з партією регіонів.
 
Не можна не милуватись, коли бачиш цих борців за власний гаманець і пафосні імена, які вони вигадують для своїх об’єднань – «Реформы во имя будущего»,  «За возрождение производственного потенциала Украины». Я вже бачу скляні  банки з жерстяними кришками і великими етикетками, що несуть ці прекрасні назви!
 
Те, що ця тушонка має на меті продовжувати доїти ПР, використовуючи необхідність своїх голосів для прийняття вкрай потрібних регіоналам рішень, можна і не сумніватись. Їхні заяви про плідну співпрацю на благо коаліції і задля реформ, кристально чисто вимальовують, готовність до чергового траншу з боку ПР на угамування зростаючих апетитів. Але мені  цікаво, як такі об’єднання сприймають в самій партії регіонів.
 
Хочу вірити, що природна жадібність тушкованого продукту зіграє таки свою важливу роль в розвалі коаліції і вони пожеруть один одного якомога скоріше.
© abase [31.08.2010] | Переглядів: 2390

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати