пароль
пам’ятати
[uk] ru

То все ж таки, проект...!!!


То все ж таки, проект...!!!

         Вельмишановний  персонал ДД!   Я, як молодий та необучений санітар, не маю права вносити матеріали в розділ «рекомендую», тому хочу скористатися правом цитування, хоч, можливо, і надто завеликої цитати, надіючись на Вашу великодушність.
     Справа в тім, що я тут кілька місяців « як дурень зі ступою» ношуся та все намагаюсь донести до Вас, ідею нагальної необхідності  проекту « Держава Україна».  Ідеї, як зазвичай, оволодівають масами дуже повільно, то ж пару разів був «убитий» та кілька разів, все ж, співчутливо вислуханий.  Кілька  співробітників навіть виказали свою власну підтримку, але теж якось, співчутливо…
    Аж тут, «підтримка» прийшла зовсім з несподіваного боку:
 
              Цитата із виступу Ю.В.Тимошенко на мітингу 24 серпня 2010р.:
 
       «А тепер про головне. Народом України тричі зроблена пуста спроба єднатись навколо облич президентів, які "профукали" свій історичний час.    Ці невдалі спроби призвели до політичної апатії, зневіри, втоми від марних сподівань. І тому восьмий пункт плану дій - це усвідомлення, що досить нескінченно єднатися навколо фальшивих месій, гетьманів або хрещених батьків. Не можна, голосуючи за Президента, спиратися на його рекламні ролики та багатотомну макулатуру програм, які потім не знаходять своєї реалізації в законах.
 
     Я хочу, щоб ми змінили цю безперспективну традицію та запропонували осмислене єднання суспільства навколо ПРОЕКТУ НОВОЇ КРАЇНИ, який нам потрібно спільно розробити.
 
    Навіть сарай не будується без проекту. Не існує будівництв або підприємств, де б кожна деталь не була запроектована. Тому я пропоную на 19-му році Незалежності розпочати осмислене ГЕНЕРАЛЬНЕ ПРОЕКТУВАННЯ. Цей проект буде складатися з НОВОЇ КОНСТИТУЦІЇ та пакету ключових базових законів.
 
    Чому я кажу про нову Конституцію? Тому що в Україні життя людини, її свобода, її безпека залежать не від правильно побудованої державної системи, розумних правил та порядків, а від ступеню жадібності, некомпетентності та безвідповідальності кожного чергового, з останніх трьох, Президента. І коли в Україні за чинної Конституції можуть народжуватися авторитарні режими, президенти-диктатори і корупціонери - це значить, що Конституція не працює. Якщо в Конституції виписані права й свободи людей, але на практиці вони не реалізовуються, це означає, що Конституція не працює.
 
     Існує думка, що діюча Конституція України добра і в ній краще, ніж в усьому світі виписані всі права та свободи людей, просто вона не виконується. Радять знайти добрих політиків, які її виконають. Я вважаю, що ця думка утопічна. Бо, якщо є можливість не виконувати Конституцію її черговому гаранту, або навіть найдрібнішому чиновнику, значить Конституція не працює і потребує повної, комплексної переробки.
 
    Цей законодавчий пакет "ПРОЕКТ НОВОЇ КРАЇНИ" не буде мати ніякого сенсу, якщо він буде розроблений черговою групою PR-технологів або спущений нам з неба інтернаціональними "think tank-ами" під чергові вибори.
 
    Цей пакет законів буде мати сенс, якщо його народять у важких інтелектуальних муках українські архітектори майбутньої успішної країни в тісній співпраці з громадянським суспільством, і у Верховній Раді нового скликання при прийнятті цього узгодженого з суспільством пакету законів не поміняють жодної коми або літери. Цей пакет не може містити жодного популістського положення - тільки раціональність та ефективність.
 
    Якщо цей ПРОЕКТ НОВОЇ КРАЇНИ ми зможемо провести через серце та розум більшості українців, дати їм цілісне та зрозуміле бачення свого майбутнього, є великий шанс на наступних парламентських виборах привести в Верховну Раду більше трьохсот депутатів, які одночасно з прийняттям пакету НОВОЇ КОНСТИТУЦІЇ відправлять в небуття і цю випадкову владу.
 
    Ми починаємо цю роботу, пройдемо всі її етапи і перед наступними виборами спробуємо об’єднати суспільство навколо ПРОЕКТУ НОВОЇ КРАЇНИ, де більше не буде рабів і господарів, не буде олігархів і безправних найманих працівників. Мета - свобода, солідарність та справедливість»
 
      Що ж, тут не «убавить не прибавить», одне турбує, загубити будь-який проект дуже легко, особливо, якщо його доручити  « академікам» чи «урядовцям», нехай навіть і тіньовим.
     Чим не поле для інтелекту персоналу ДД?
 

 
© MISTER-X [30.08.2010] | Переглядів: 2930
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати