пароль
пам’ятати
[uk] ru

Буря неминуча. Готуймося вже зараз. Як само?


Буря неминуча. Готуймося вже зараз. Як само?
Шановне пансьтво!
 
Всі ми бачимо, як щодня покращується наше життя. Всі розуміють, що знахабнілих бандитів треба негайно зупинити.
Цікава стаття http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/6719.phtml та коменти до неї вчергове змусили відчути, що напруга наближується до критичних значень. Привід для рішучого спротивуможе бути будь-який. ЦЬОГО разу таким приводом може бути газ.
 
Багаті бачать, що зупинити бандитів з конкретного приводу - мало, бо що далі? Чекатемо на подальші їхні ініціативи з покращення нашого життя? Адже, суд, прокуратура та міліція – їхні. Президент, ВР, уряд – їхні. «Їхні» означає НЕ українські, а окупаційні. Народ НЕ МОЖЕ на них впливати. Вони ворожі до України за призначенням. Мені зауважать, що не тільки ординські, а й свої винні. А хіба в когось є сумніви? Українці, як і всі інші народи, мають своїх мерзотників. Але, тут їдеться не просто про мерзотників.
 
Всі наші мерзотники, звісно, і без Орди були б мерзотниками. Але, Орда завжди вишукувала для себе зрадників з місцевих. Пам"ятаєте фіна Куусінена, чеха Готвальда, угорця Ракоши, чеха Гусака (після подавлення танками празької весни)? Вони навіть Голодомор намагалися зробити "чисто", тобто руками поставлених більшовиками українських покідьків. Заздалегідь готувалися до відповідальності. Просто д"яволи!
Це ті "свої", які призначені на посади окупантами і саме завдяки окупантам опінилися на шії українців.
 
Слова громадянська непокора ще з лютого лунають по всій Україні. Зараз, очевидно, наближується час, коли ці слова будуть написані на небі кілометровими літерами.
 
Що потрібно для визволення України? Однієї непокори мало, бо ми маємо справи не з цивілізованими англійцями, а з ординцями - нащадками Чінгізхана. Потрібна інформаційна та організаційна робота. Тому, треба добре подготуватись, бо ця війна ведеться на знищення України. Поки що окупанти роблють вигляд, що вони, хоч і бандити (цьому заперечувати просто не можливо), але, ніби, свої, українські. Навіть Азарова із Могільовим змусили вчити українську. Зека (=Хама) вже трохи навчили. Все точно як у 1920-ті роки, коли більшовики своїх комісарів в Україні також змушували вчити українську, бо мімікрували під українську владу. А тим часом готували українцям Голодомор. А зараз заперечують, що це був геноцид.
 
Я пропоную обговорити текст листівці, яку треба розповсюджувати. Це, на мою думку, повинна бути програма: що маємо зараз, як будемо визвільняти Україну, яким чином будемо налагоджувати українську вільну державу після визвільнення.
 
Головні пункти програми, які потрібно буде розгорнути, на мою думку, такі:
 
1) Вся влада в Україні захоплена Ордою (так званою Росією). Орда замість військового захоплення України просто нахабно фальсифікувала результати президентських виборів та посадовила свого агента - рецидивіста Януковича президентом України.
На вимогу ЮВТ розглянути докази масових фальсифікацій  в ВАСУ під масовим контролем виборців за допомогою прямої ТБ-трансляції, вона отримала відмову.
Відмова ВАСУ є доказою того, що саме ЮВТ обрана Президентом України, а янукович - це шістка, яку на шію України посадовили окупанти - східні сусіди ординці. Саме тому так швидко, як по маслу, й пройшов цей путч, що в Орди по всих засадах є свої люди на ключових посадах. Навіть у ВАСУ. Всі вже давно надійно ПЕРСОНАЛЬНО оброблені та підкуплені. Тому й не працювала наша влада всі 5 років після Помаранчевої революції, що кожна законодавча пропозиція та кожне розслідування злочинів блокувалися в Верховній Раді та в Прокуратурі ординською агентурою на чолі із перевертнєм Ющенком (на словах - патріот, на ділі - ворожий діверсант). Навіть на жодного владного злочинця не відкрили кримінальних справ попри слідчих матеріалів, які пред"являв п.Луценко!
 
2) В Верховну Раду народ України вибрав 228 депутатів від БЮТ та НУНС - абсолютну більшість з 450 депутатів. Чому ж там 5 років не було жодного руху, а після початку активній фази ординської окупації (старт цієї фази - призначення Януковича президентом у вигляді виборів), Орда почала скуповувати депутатів "тушками" попри законодавству України, згодно з яким, депутати вибираються по пропорційній системі ВІД ПАРТІІ, АБО БЛОКУ, а не самостійно, і тому є виключно представниками тієї сили, від якої їх вибрали. Для цього Орда КУПИЛА відповідне рішення КС, який не побоявся навіть розвернутися на 180 градусів від власного попереднього рішення. Бо ХАЗЯЇ вимагають!
 
3) Громадяни, виборці! Вам багато років через ТБ, яке все належить Орді, вселяли дурниці на кшталт: "Всє оні одінаковиє", "Юлька-варофка" тощо. В вас покрали виборчи голоси. Нащо вони це робили? Гралися? Зараз ми всі бачимо, нащо - саме для того, щоб сісти на вашу шію та зробити з вас власних безправних обоздолених рабів без жодних шансів на покращення життя. Щоб загнати вашіх дітей в ординську червону армію, де їх будуть вбивати на катувати "діди", кавказці, китайці.. Українці будуть знову людинами другого сорту в цьому АЗІЙСЬКОМУ зоопарку.
 
4) Отже, ординці окупували нашу країну. Вже бачать в нас власних рабів. Треба ДІЯТИ, аби визвільнити Україні та повернути европейський вибір для її громадян: людську гідність, свободу, заможність.
 
5) ЗАРАЗ діяти означає вже не голосувати, бо цього разу, в лютому, ми не вийшли і не захистили свій вибір від фальсифікацій. Тепер узурпатори НЕ ПРИПУСТЯТЬ чесних виборів, поки ми їх не викинемо з їхних посад. ЗАРАЗ ВИБОРІВ НЕМАЄ! Зараз «дія» означає ГРОМАДЯНСЬКУ НЕПОКОРУ окупаційному режимові. Об"єднаймося із сусідами, друзями, колегами, та створюємо комітети непокори для взаємній підтримці! НЕПОКОРА означає ігнорування ворожої, окупантської влади. Не сплачувати їм податків, не виконувати їхніх розпоряджень. Саме таким чином здобули собі незалежність індійці під проводом Махатми Ганді. Їм кажуть «рибу ловити заборонено», а індійці це ігнорують. Поліція забере 1 нескореного, а на його місці вже двоє нескорених і так далі. Поліція тут безсильна! Режим зазнає КРАХ.
 
6) Тільки солідарний виступ громадян призведе до перемозі. Солідарність – велике слово! Пам»ятаєте польську Солідарнощ? Не випадкове слово, як не випадкова й польська перемога. Наприклад, якщо непокора виникне навколо підвищення цін на газ, тоді кожен, хто буде сплачувати за газ попри пояснення, що йдеться про опір окупантській владі, виявиться штрейкбрехером, ЗРАДНИКОМ і заслуговує на  наше спільне  презирство. Дамо пристосуванцям-холуям це відчути! Не насильницьки, але почутливо.
 
7) Насильництво – не наш засіб, українці – дуже, навіть надто мирні люди, але горе тим, хто пішов на нас войною. НЕ МИ почали цю войну. Саме Орда веде її проти нас. Тому, вся відповідальність за ескалацію насильства – цілком на боці окупантів. Якщо з боку окупантів, якими зараз є всі гілки влади, послідують репресії у бік МИРНИХ протестантів, ми негайно розпочнемо ВІДПОВІДНІ репресії проти окупантського режиму. Метафорично: 2 окупантських ОКА ЗА 1 українське, 2 СМЕРТІ окупантів ЗА 1 СМЕРТЬ українця!
На терор відповімо террором. Ми не будемо вівцями перед вовками. Наше миролюбство нехай нікого не оманює. Сила тільки викличе народне повстання і ніхто їм тоді не буде винний. А вони добряче знають, чим для них закінчиться народне повстання! Тому, нічого вони так не бояться, як повстання.
 
8) Наша ціль - знищити окупантський режим та повернути чесні вибори і свободи. Для цього ми:
 
а) Розпустимо ВР, ВАСУ, КС, ЦВК. Так званого президента Януковича та його головних подільників будемо судити спеціально створеним трибуналом. Партії ПРУ, КПУ, ПСПУ будуть заборонені.
 
б) Об"явимо скликання Конституційних Зборів (КЗ).
 
в) Пропонуємо КЗ варіант нової Конституції.
 
г) КЗ призначать ЦВК та ініціюють вибори у нову Верховну Раду та президентські вибори (якщо посада президента буде схваленою КЗ).
© Кіт [28.08.2010] | Переглядів: 1806

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.8/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація