пароль
пам’ятати
[uk] ru

ФК Карпати


ФК Карпати
Може і не дуже доречно на суто соціально-політичному порталі писати про такі земні речи, як футбольний матч. Та одна важлива річ, яка трапилась після матчу, примушує по іншому подивитись на проблему роз'єднаності українського суспільства.
 
Для тих, хто повністю відірваний від футбольного світу - короткий лікбез с приводу того, що відбувалось:
 
Футбольний клуб "Карпати" за результатом  двох матчів переграв іменитий турецький клуб "Галатасарай", якій вважався фаворитом в цій дуелі, і виборов право на участь у груповому етапі Ліги Європи. Якщо для вас цей набір слів нічого не значить, просто скажу, що останній раз Карпати грали в європейських турнірах десь 40 років тому в минулому.
 
Упустивши більшість подробиць цих двох футбольних матчів, залишимо лише останні кілька хвилин, в які все і вирішилось. Карпати, показуючи гарну гру весь матч, тримають в своїх руках вихід в груповий етап але на останній хвилині доля нібито відвертається від них і вони пропускають гол, втрачаючи разом з цим і надію на успішний фінал. Крах і розпач в серцях вболівальників по всій країні в цю мить, просто неможливо змалювати словами... Хтось вимикає телевізор, хтось понуро хитає головою. Сум затоплює душу і щемить серце…
Але, львівські хлопці находять в собі сили і проводять шалену атаку, яка завершується неймовірним голом і приносить їм жадану перемогу!
 
Так от – саме в цей момент вся Україна, - схід, захід, південь, північ вибухнула в єдиний голос: "Гоооооооооооол!!!" і шалена хвиля позитивних емоцій накрила єдиний народ, що насправді є і завжди буде неділимим. Підтвердженням цього на наступний день стали коментарі на всіх спортивних і загально-інформаційних сайтах, що розмістили цю новину!
 
Я щиро вірю в те, що справа далеко не в футболі. В те - що штучна конструкція розмежування українського суспільства на дві різні половини, на справді, не більш, як величезна роздута мильна булька, яка ось-ось лопне і зникне, як їй і належить. І всі в Україні і світі побачать, що…
 
Схід, Захід - Разом! Ми - Україна!!!
© abase [27.08.2010] | Переглядів: 2947

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати