пароль
пам’ятати
[uk] ru

Що за свято?


Що за свято?
      Передивилась сьогодні программу українських найбільших телеканалів на 23 та 24 серпня.
      Складається враження ,що в державі просто дали два додаткових вихідних абсолютно не пов'язаних з ніякими подіями державного значення.
    "Плюси" показують дурнуваті  руські серіали. Цілий день!!! Решта каналів приблизно теж саме. Навіть такі борці за незалежність як 5-й та ТВі теж нічого пов'язаного з Днем незалежності не придумали.
     Це просто жах.
     Можуть сказати ,що якась частина громадян вийде на майдани, якась поїде на дачі, якась поїде на шашлики , але всі вони мали би мати можливість відкласти всі справи і подивитись документальний фільм про людину ,якою може пишатися ВСЯ Україна ( таких людей є чимало), художній фільм про історію України ,концерт гарної української музики і таке інше.
      Хочеться запитати :"Де Ви, діячі мистецтва, журналісти, режисери?" Невже Ви не розумієте, що Ваші твори формують особистості громадян, що Ви маєте прививати любов до своєї Держави, гордість за неї та повагу до людей ,що в ній живуть.
     Можливо ,як би Ви це робили хоча б на День незалежності потім не потрібно було б довго аналізувати , чому половина населення України проголосувала за двічі судимого, неосвідченого кандидата в президенти.
     Не треба бути видатним аналітиком , що б розуміти ,що телебачення впливає на думки більшості людей набільше з усіх засобів інформації. Подивіться хоча б на телебачення Россії - при абсолютно неприйнятному стані справ в державі вони використовують будь-який привід для пропаганди патріотичних ідей.
       Так, вони використовують радянські засоби пропаганди.
       Так , нашій теперішній владі зайвий патріотизм не потрібен.
       Але скажіть мені, будь-ласка , хто заважає нашим телевізійникам хоч якось окреслити цей день. Доречі, це відбувається не перший рік. У них просто вісі ще у відпустках ,сезон не почався,напружуватись не хочеться.
        Та може так статися ,що за кілька років вже не буде кому згадати,що ж  це за свято таке - День незалежності.
© Іріна [22.08.2010] | Переглядів: 3014

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.5/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook