для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Зачем холопам независимость?


Зачем холопам независимость?
Очень интересное сообщение, суммирующее ранее известные факты опубликовал Відголос
 
У вівторок, 24 серпнем 2010, вперше за всі 19 років існування Української демократичної держави не відбудеться святкування Дня Незалежності. Замість військового параду і салюту в центрі Києва, традиційних для цієї урочистої дати, перші особи залишають столицю, а опозиції заборонені будь-які масові акції.
 
На центральній площі української столиці, Майдані Незалежності, в цей день не буде навіть української національної символіки, футболок та сувенірів з її зображенням. З недавніх пір міська влада на чолі з головою держадміністрації Олександром Поповим (Партія регіонів) заборонили їх до реалізації, поряд з україномовною музикою та українською історичною літературою.
 
Унікальне рішення не проводити парад було затверджено на черговому засіданні Кабінету Міністрів 18 серпня 2010 року. Уряд при цьому посилається на відсутність необхідного фінансування.
 
Від святкового салюту відмовилася міська влада спільно з Міноборони. Цьому заходу нібито перешкоджає «складна пожежонебезпечна ситуація в місті».
 
Більше того, радник президента Віктора Януковича, якого разом з прем'єр-міністром, головою Партії регіонів Миколою Азаровим на День Незалежності не буде в Києві (вони відпочивають в Криму), архітектор Лариса Скорик заявила про необхідність демонтажу цілого ряду скульптурних споруд, що знаходяться на Майдані Незалежності - Монумента Незалежності України, стародавніх Лядських воріт і пам'ятника православного зберігача Києва, архістратига Михаїла. Вони, за її словами, заважають поліпшенню «транспортної розв'язки».

То, что парада не будет, конечно досадно, но тут такое дело: денег нет! На празднование именин  Всехпочуя в Киеве и Крыму, с приглашением заезжих звезд и хозяев из Москвы деньги нашлись. Лично Сам заплатил…Парочку миллионов баксов. Кто-то верит в этот бред? Даже в Сорочинцах  бумажник вынул один раз.  
А вот с салютом – с салютом совсем другое дело: какой салют когда  все правительство борется с пожарами (в Крыму) Тем более, что в Киеве почти Каждый день идет дождь. А вдруг?
О Скорик уже и говорить не хочется. Что можно сказать о выдающемся знатоке архитектоники.  Ждем дальнейших шагов по решению «транспортной проблемы».
В 30-х  ради ее решения  снесли Михайловский собор и кучу всякого «старья». Ну так ведь не смогли «прибрать» Софиевский . Обидная недоработка. С такими знатоками под руководством нового генерал-губернатора наверняка никаких препятствий по усовершенствованию транспортной сети не будет. «бульдозер Стремительный» как – никак.
© Santa [20.08.2010] | Переглядів: 3537

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook