для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

От ординці кляті !


От ординці кляті !

Так чи інакше, але два століття хани в нас вкрали .. І якби просто вкрали, а то пересрали таємний плин історичної долі ..
 
В результаті, отримавши омріяну незалежність, ми через деякий час згадали, що через кляту москальську класову боротьбу ми прогуляли в комунізмі останній клас історичної школи, сами той клас, де озброєні люди побивають кровопивців і загарбників і таким кровавим чином виборюють свободи і незалежність.
 
"
Говорит и показывает Москва! Работают все радио- и телестанции Савецкава Саюза! Передаем экстренное сообщение об открытии -ацтатава пленума Камунистическай партии Савецкава Саюза!"
Замість того ми будували суспільство без видимих протиріч і в процесі його побудови ми всі поставали всі освітченими і у певному відношенні стали майже сучасними людьми. Принаймні у науково-технічному ..
 
Отаку от ведмежу послугу надали нам кляті москалі .. А й справді, тая Європа всадовила свого часу лисого привіда комунізму у товарняк і вивезла до Росії. "Прівєд з Європи!". Тим самим врятувала свою долю. І створила згодом сучасний світ прямо у себе вдома. І сьогодні ми на нього дивимося, та й відчуваємо, що і самі б могли так жити аби хто чарівним чином поправив мізки тутешньому народу, а краще - влаштував би все тут під євро. ..
 
Отже, у нас немає ніяких сил повертатися до національно визвольної боротьби і до класових змагань за права і гідність робочої сили. І не тому нам важко туди повертатися, що з нас випустили дух, а тому що тая боротьба потребувала дещо іншого народу, не розбещеного автівками і потягом до безмежного комфорту. А ми саме на сучасний комфорт саме широко вже роззявили рота .. Когось цікавив процес, а нас - лише результат ..
 
І так би потехесеньку ми і просувалися в Європу через євроремонти своїх помешкань аби наші хазари, носії руськава духу, не влаштували нам "всё-будіт-данбас!".
 
Ну, так, пані і панове, шо за хірня? Ми вже вимили шиї і налаштувалися, а тут ота москальська шелупонь, що не вміє і не хоче жити собі в удовольствіє, а вміє лише бідкатись як прікажуть, вони поганці з московського патріархату, вони погрязшіє у загадочності своєї душі, замість стирчати сракою до сонця на городі в поті лиця свого .. Вони заходилися лагодити нам ярмо на нашу чистую шию ..
 
Ну, тут, як кажуть, самі напрохалися .. Ми не хтіли, тай зараз ще не хочемо, дехто сподівається, що і не захочемо .. Ну, то хай не сподіваються - обв'язково захочемо, коли припре животом до ручки!
 
Отже, нас ще можна силоміць затягнути в історичну школу і змусити екстерном пройти останній її клас. Якщо не збавляти тиску. Кожного місяця нам тре видавати щось нове, щоб ми не встигли звикнути до тогомісячного .. Підняли тарифи на газ? Через місяць давай і на електрику. Ще через місяць пенсіонерам, що заробляють на одежу, зрізати пенсії вдвічі (щоб не заробляли, не відбирали роботу у випускників шкіл Гвінеї-Бісау) і тд. Головне - темп не збавляти, можна і пострілювати по домах ракетами, теж не дає заснути національній свідомості ..
 
Для тих, хто вже прокинувся і відчув натхнення, постає питання: яким саме чином діяти?
 
Ну, спочатку оглянемо наше військо.
 
Першій загін - національно-свідомі.
Розмаїта кумпанія. Від войовничих інтелегентів, готових витравити москаликів, як тарганів, до пузатеньких щирих посполитих, для яких всі москалі як одна жидівська морда .. Метою інтелегентів є розширити український простір до тих меж, у яких вже можна не боятися ходити у вишиванці і розмовляти рідною мовою. Метою посполитих є подолати заклятого ворога, який не дає жити у добробуті бідним українцям.
 
Другий загін - демократичні космополіти-патріоти.
Ці бійці за походженням і обставинами життя вже готові до налагодженого життя з сучасною інфраструктурою, нормальним правосуддям і правами людини. Для них ворогами є верхівка ПР, яка саме і утримує мафіозний устрій в Україні.
 
Отже, проти п'ятої колони можна йти двома першими колонами.
Є багато проблем, серед них такі дві: (1) взаємопоразуміння між означеними загонами, встановлення між ними координації і (2) вдалий вибір стратегії і тактики.
 
Ну, про проблеми можно і у наступній статті ..
 
© Карт [14.08.2010] | Переглядів: 1989

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook