для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Об'єднуємося?


Об'єднуємося?
  Все частіше чутні заклики згуртуватися навколо ІДЕЇ. Що ж це за ідея, яка може згуртувати навколо себе?! Здавалося б, що спільного між "Почую кожного", "Україні потрібен Литвин, "Перший непрохідний", "Сильний Президент - сильна держава", "Продуктивне село під управлінням фронтовика", "Ми здобули" і т.д., й т.ін..
   А все просто, ці гасла єднає одна дуже глибока "ідея" - Юлька, йди геть!. Але не просто йди, а заклич голосувати за мене.
  Ідея Хама - жити й не тужити в Межигір'ї.
  Ідея Серьожі Тігіпка - видаватися молодим та сильним.
  Ідея Яценюка - стати наймолодшим Президентом й красти грошики з Нацбанку на законних для того підставах.
  Ідея Гриценка - втілити в життя ідею своєї дружини, яка мріє стати дружиною Президента.
  Ідея Литвина - довічне крісло Голови ВР, співзвучна з ідеєю О.Мороза.
  Ідея багатьох шісток у ВР - тихесенько заробляти грошики за перебіжництво з фракції у фракцію.
  Ідея Ющенка - я українець, а значить - Прем'єр.
   Всім цим "ідеям" завадою є ЮВТ. От і борються з нею хто як вміє. Одні явно, а інші намагаються задушити в обіймах. Про те, хто й як втілював свої ідеї нагадувати особливого сенсу немає, хто хоче та вміє мислити - той знає, а втовкмачувати це проплаченим агітаторам або тупуватим зомбі - не маю жодного бажання.
Знайшлися й на рівні користувачів сайту наслідувачи подібних ідей. Вони піднімають кожного разу галас з приводу написання ІМХО, наприклад мною, провокуючи мене відмовитись від свого рейтингу на ДД,  бо це на їхню думку несправедливо, якщо хтось пише й за це його має по відношенню до тих, хто писати не хоче, але скиглити  на несправедливість до себе готовий завжди. Спочатку, кажуть, давай з'їмо твоє, а потім - кожен сам своє.  Ледь не повівся й я на цю провокацію. А потім вирішив - обійдетесь!!!!
  На фото - втілення спільної ідеї політиків, зображених на ньому та їхніх підспівувачив з числа т.зв. "громадян-об'єднавців народу". Вітаннячка мої вам, малошановні!
© Harddie [14.08.2010] | Переглядів: 1864

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/75

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook