для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Наступив на горло пестне, прозой текст я наваял ..


Наступив на горло пестне, прозой текст я наваял ..

Свят-свят-свят !!! Успаси от рифмоплетства  .. хто-нибудь.
Чего нас тянет иногда впадать в рифмоплетный транс? Загадка .. Может, хотим уйти от бытовухи, хотим стать немножко там-тамами? Хотим попритоптовать вокруг костра (потупцювати нав-коло вогнища)? Уйти от трудных смыслов в беззаботное детство? Загадка .. Ну, значит, так надо ..
 
Скільки проіснує цяя влада і шо з нею трапиться - ось проблема, що обходить таких чюдяків, як ото я.
 
А, нагадую шоб не забути - шукати сенс чогось часткового, окремого є сенс лише у контексті цілісного процесу приготування нетрадиційної української страви, простіше кажучі, - у контексті нашого життя, всього-всьогішенького, аж до Чумацького шляху.
 
Ну, взяти хоча б земне людство .. Його тіліпає .. Його дуже тіліпає, хоча з точки зору Космосу (не того шо Льоня, а того де Чумацький шлях) стрілянини не чутно. З тієї зовні наче все спокійно, в прідєлах норми ..
 
Ну, там, виверження, підтоплення, пожежи .. то таке .. А в цілому Земля поки що дозволяти бігти до щастя. Точніше - за щастям .. Точніше - від нещастя .. Та хоча б просто бігти, адже всі біжуть ..
 
От і Україна біжить, не розуміючі куди і що там буде .. Ні, багато хто робить вигляд повного усвідомлення і відповідальності .. ПР вустами Януковича робить вигляд, що вони тут і залишаться, нікуди вже не побіжуть .. Інакше навіщо ж Янукович Межигір'я поцупив? з резиденцією ж не побігаєш .. Та й дім Барона Азарова важкуватий, щоб з ним бігати .. Отже, вони ро-блять ви-глядь, що влаштувалися на Печерську до кінця століття.
 
Ну, я-то (з кумом) знаю, що дні-їх-сочтіни, і вони підозрюють, що я таки здогадуюсь .. Тому всі сили кидають на роблення вигляду про свою нескінченність .. Всі-всі мають не сумніватися, що януковичі то як кліщі, що вже залізли під шкіру України і відклали з голови яйця .. Чекайте нових януковичів, чухайтесь, волайте, це входить до загальної картини .. Аби кліщів ніхто не виколуплював ..  
 
Навіщо? вони самі загинуть .. Навіть без ін'єкцій під шкіру всіляких отрут .. Вони сканають від продуктів своєї життєдіяльності. Бо почнуть часто-рідко всератися від зненацьких проблем, що їм буде постачати розбурхана наша Земля і розбуджена наша Воля.
 
Головне їм не заважати .. Он деякі їхні голоси верещать про мовчання Юльки .. Вони втрачають спокій, коли Юлька мовчить. Без Юльки у них немає ворога, який виправдовував би їхні знущання з донецько-луганської отари електораїв. Через певний час підуть розброди в ПР. Головне їм не заважати, не згуртовувати їх зовнішнім тиском. Нехай деякий час побудуть наодинці ..
 
За той час, поки ПР буде "структуруватися" всередині себе (на чугуноїдів-русіяк і європеїдів-чугуняк), нам слід підготуватися до дій. Адже одного ранку чугуноїди сповістять: "завтра Україна буде у дефолті, тому вибачайте, ми вже втікли".
 
До того часу слід виробити і узгодити пакт про мирне існування двох рівноправних "цивілізацій" (не співставляюючи їхні якості), щоб забезпечити умови для утворення української [політичної] нації.
 
Кажуть, Арктика от-от позбудеться льду .. Когось затопить, когось спалить, хтось почне вимирати від спраги і голоду .. Світ чекає на консолідовану українську націю, яка всіх врятує.
 
Слава Україні!
 

 
  
© Карт [11.08.2010] | Переглядів: 1789

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook