пароль
пам’ятати
[uk] ru

Погані тенденції.


Погані тенденції.
  Приростає тушками коаліція. Про що говорить цей факт для пересічного громадянина? Ні про що добре. Бульдозер ПРдунів впевнено долає демократичні тенденції, які ледь починали жевріти в Україні. Перебігають вже й зовсім не найгірші. Куликов, що не кажіть, а не справляв враження мерзотника, але ось вже пішов і він. Швидше за все людина зрозуміла, що влада в країні захоплена міцно й надовго, тому немає чого залишатися ідейним - прийшов час вирішувати власні справи. В інтерв'ю 5-му каналу Ю.ЛУЦЕНКО заявив, що до нього підходять люди з фракції й питають "Що дало власне мені перебування в Самообороні? Мандата депутата їм виявляється вже мало".
  Прогнози виправдовуються, надій на демократичне повалення діючої влади стає дедалі менше. Причому у тих, хто стикається з цією владою щільніше - у тих і надій менше. Ті, хто нахваляв ПРдунів  за монолітність, а т.зв. демсили за зрадливість, в своїх висловах забувають дуже важливу деталь - поразка ПР нічим особливим не загрожувала абсолютній більшості її депутатів на різних щаблях. Постраждати могли лише справжні злочинці. Перемога ж ПР практично позбавляє членів інших партій будь-якого політичного майбутнього. От і йдуть до них на зговір ті, хто хоче якоїсь кар'єри та статків в Україні. Так само вступвли до рядів КПРС в період "совка".
   Лише наївно-дурнуваті соціальні дебіли-противсіхи не втрачають надії, що воно все як-небудь владнається само-собою. Не хочуть визнавати, що завдали країні великого клопоту на багато років вперед. Тішать себе закликами до загальної дружби та взаємоповаги. В країні вже такі часи були. Всі ходили на вибори та віддавали голоси за блок комуністів з безпартійними. Тепер схоже попереду голосування за блок ПРдунів з "тушками".
  Між Миздобулом та Хамом існувала, як мінімум, така різниця - Миздобула ми переобрали через 5 років, а у випадку з Хамом нам таке не світить. Те саме було б і з Тимошенко, її б переобрали та й по-всьому, якби не справдила надій. Це її можна було шпиняти за помилки та вимагати відповіді. З ПРдунами такий номер не пройде - плювати вони хотіли на всі докори.
  Ну то навколо чого дружити будемо, малошановні противсіхи? Навколо фантазій про демократичні вибори? Вибачте, але ви все ж справжні соціальні дебіли. Любуйтеся на посмішку того, кого ви пасивно обрали й сподіваєтесь так само пасивно змістити.
© Harddie [05.08.2010] | Переглядів: 2886
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/97

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook