для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Інна Б., як обличчя української влади.


Інна Б., як обличчя української влади.
     Учора, завдяки колезі Sane, який покритикував адміністрацію за підборку  фото до статей рубрики «рекомендую», заглянув туди і  ознайомився  зі статейкою, опублікованою на сайті «Обком». Головною героїнею виявилася  пані Богословська.  Пропоную до вашої уваги декілька фрагментів цієї статті:  
     Как известно, Инна Богословская снимает трехэтажный дом на берегу речки Козынки с собственным выходом к воде и детской площадкой.  
      По словам хозяина дома, ранее Богословская в одностороннем порядке уменьшила сумму аренды с 5 до 4 тысяч долларов в месяц. Когда собственник требовал указанную в договоре сумму, депутат избегала встречи, теряла копии документов.
Уже несколько раз охранники Богословской не пускали Рамазанова в собственный дом, подтверждают соседи..
«Дом находится в залоге у банка, а Богословская за моей спиной пыталась его выкупить. После того, как я об этом узнал, то сказал ей, или платите 5 тысяч аренды или выселяйтесь», - рассказывает Рамазанов.

       Я не буду ставити риторичне  запитання,  звідки  пані депутат, зарплатня якої становить 17500 гривень на місяць,   бере,  чималі гроші,  на аренду елітного будинку.  Наші можновладці завжди знайдуть, що відповісти….  
       Але, моральна сторона поведінки Богословської, яка, як юрист, добре знає, що умови, прописані в  Договорі, необхідно виконувати, виликає обурення.  Будь-які зміни цих умов,  узгоджуються обома сторонами і тільки після цього вони набувають юридичної сили.  Тому, змінювати суму аренди, в односторонньому порядку, це , на  звичній мові керівництва Держави,  означає  «кидок»…   Але цього мало, пані депутат, домовляється з банком,  де  арендований нею будинок, знаходиться під заставою,  щоб за спиною господаря, викупити елітну нерухомість.. Зрозуміло, що сума,  під якою будинок знаходиться під заставою, значно нижче, ніж його реальна ціна,  це  і приваблює  народного обранця… А тим, що господар будинку буде  в такому випадку ошуканим,  пані Інна не переймається. І якщо справа піде до суду завтра,  то результат відомий вже  сьогодні….  
       А як поюбляє пані Інна, на різноманітних ток-шоу,  говорити про аморальність опонентів,  навіть не говорити, а  істерично волати. забуваючи при цьому, що присутня на ТБ, а не на базарі...    
       А чому  я  дивуюсь..   Це норма поведінки цієї влади.   Якщо щось сподобалося , то треба прибрати до рук. І немає значення, чи це приватна власність, як  у  описаному випадку, чи державна...   Це нагадує байку "Вовк та ягня",  видатного "українського письменника" Крилова.biggrin    Представляю  фрагмент мовою оригінала:  "Ты виноват уж тем, что хочется мне кушать", -  сказал и в темный лес ягненка поволок..."
      До речі,  якщо буде прийнятий Податковий Кодекс,  ошуканими будуть всі підприємці країни…. Не буду продовжувати цю думку..   Отаке…..
      Сьогодні  їхав по Обухівській трасі, що ремонтується.   На відрізку, де  проїзна   смуга   максимально звужується,  якийсь крутий Мерседес, що їхав позаду, різко пішов на обгін і нахабно відтиснув мене на узбіччя.  Коли  він опинився попереду, я побачив номер з серією ВР...   Для них це нормальна практика...  
     На привеликий жаль, завдяки цим нахабам,  наша країна дрейфує на узбіччі життя….    
              
© дуплет [04.08.2010] | Переглядів: 4233

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/77

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook