пароль
пам’ятати
[uk] ru

Звернення виборців Батьківщини до ЮВТ. Запрошую до критики тексту


Звернення виборців Батьківщини до ЮВТ. Запрошую до критики тексту
Дві доби тому я пропонував звернутися до ЮВТ із пропозицією рішучої зміни організації партії, якої чекає патріотична громадськість: http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/6330.phtml
Пропоную шановному пансьтву текст звернення до ЮВТ. Особливо розраховую на увагу шановної пані Іванівни, яка встановила регулярний діалог форуму ДД НАПРЯМУ з ЮВТ. В подальшому передбачається збір підписів виборців під цим зверненням.
Чекаю конструктивних критичних коментів ДД-ців ТА ОЦІНОК, якщо ви не хочете зникнення статті зі стрічці через кілька годин.
 
За часи публікації статті вже включені пропозиції шановних форумчан gato (п.3) і Карт (п.1(варіант), 4-6).
 

Шановна Юліє Володимірівно!
 
Ми – група Ваших виборців, які одночасно є виборцями і партії Батьківщина. Ми занепокоєні непорозумілим, непрозорим станом в цій партії, яку кожен з нас теж вважає своєю, як і Ви. Попри закритості партії для ініціатив знизу, для контролю знизу кадрових та політичних рішень, ми все ще залишаємо до партії довіру, бо сподіваємось на її реорганізацію, яку Ви обіцяли.
Позиціонування партії як народної, дає нам, виборцям, моральне право розраховувати на Вашу увагу до наведених нижче пропозицій.
 

1. Спонсори партії НЕ МАЮТЬ привілеїв в прийнятті партійної ідеології та програми, призначенні керівників і виробці позиції партії щодо поточних подій;
 
2. Прийняття програми партії та ключові кадрові призначення є компетенцією з»їзду партії, делегатами якого мають бути виборні представники територіальних  партійних організацій;
 
//Пропановано gato:
3. Не включати бізнесменів в списки депутатів, аби запобігти залежності депутатів від виконавчої влади;
//
 
//Пропановано Картом:
1. (ВАРІАНТ) Відмовитись від спонсорства, яке перевищує кількісно в 10 разів внески, посильні для пересічних членів;
..
4. Скоротити кількість функціонерів у рази;
 
5. Первинні організації мають бути автономними спільнотами, що користуються брендом партії для активності на своїй території. У випадку виходу первинки за межі програми і статуту партії вона може бути ліквідованою рішенням партійної конференції за матеріалами суду присяжних, обраних шляхом інтернет-конференції з представників низових організацій;
 
6. Запровадження праймеріз http://www.byut.com.ua/news/2783.html потрібно постійно супровождати детальною інформацією в ЗМІ в формі звіту.
//
 
Ми готові скомпенсувати втрату грошей незговірливих спонсорів частково внесками членів партії, частково – волонтерською роботою активістів безкоштовно, або за символічну зарплату.
Скорочення партапарату та рекламного бюджету значно перекриється рішучим зростанням довіри партії з боку виборців. Україна давно чекає саме такої – насправді народної – партії.
І навпаки, ігнорування наших пропозицій призведе до масових пошуків альтернативи.
 
З повагою
Ваші виборці
 
1.
2.

© Кіт [04.08.2010] | Переглядів: 1947

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.5/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація