пароль
пам’ятати
[uk] ru

Роблокування свідомості


Роблокування свідомості
Блокер:
Бесславное двадцатилетие украинской демократии завершилось

Ну, майже .. .
10 років відбувалося накопичення первинних капіталів. Хто їх накопичував? Ті, хто підготувався до цього в останні роки реального соціалізму - партноменклатура і кримінал. Будівничі нашої демократії! За Блокером ..
 
Просто дивно, що і в наступні 10 років вони ловили кайф від своїх капіталів та розбудовували систему їх примноження у доступний їм спосіб - з бюджету та преференцій від своєї влади.
 
Чорними вікнами для будівничих "демократії" виявилися декілька років, у які їхню малину перебивала скажена Юлька. Юлька дивилася на "демократів" очима білої тигриці, у яких смуток був перімішаним із світлим очікуванням прозріння народу. Прозріння запізнювалось, а партія тим часом входила в період розкладання ..
 
Та з Юлькою вони розібралися (так їм видається). І це відчуття повноти панування, що нестримно насуває, діє на них наче наркотик. Питання "що робити з Юлькою" мерехтить десь на межі актуальності .. "Вбити чи вважати знищеною"?
 
Втім, є ще ті мільйони .. Але немає ніякого бажання думати, що робити з ними. Відпуска, хвилі на пляжі, сонце, жінки, кайф ... То ж хай вже Блокер поки що працює під кондиціонером. До речі, кондьор нищіть живу силу повітря, перетворюючи його в технічне .. Проте, шістку Блокера не шкода .. Хоч здібний, падлюка ..
 
Блокер:
Не важно, сколько «Батькивщына» наберет процентов на местных выборах, главное, что ей не дадут делать свою политику нигде.

Вони у Блокері впевнені. Він дока у цій справі. Якщо чесно, то навіть Чечет поряд з Блокером виглядає примітивом. Чечет працює по бабцям, він їх нейро-лінвістично програмує. Якщо бабці довідались би, що з ними робить цей кочет, деякі з них мабуть і відкинулись. А з інтелектом нації, що зібрався у ДД, мають працювати такі шістки, як ото Блокер. Хай демонструє свої можливості, заробляє і собі на златі пясци.
 
Проста і слушна, здавалося б,  пропозиція для супротивника: "Лєжать, рукі на голову!" Але як донести її до посполітих прихильників "Косатої"? Як схилити їх до участі у знищенні їхньої "багіні"? Щоб стояли навкруги і лускали насіння, коли вправні пацани будуть зривати з неї одежі? Відповідь знайшов Блокер, створивший дивний мікс з думок і висловів самих прихильників, що піддавали добросовісній критиці стан юлькіної "армії", і стукатіння блокерових молотків у кришку зазделегідь підготовленої труни. Ну, труна поки ще пуста, але народ вже підготовлений ..
 
І начебто все підготував Блокер, а сумніви залишись: все ж таки Дурдом! Інтелектуальна еліта Україн! Ніколи не знаєш, чи досттньою є доза. Не завадить зробити блокаду!
 
Что такое политическая партия в своем исходном смысле?

Далі йде ін'єкція:
 
Это завод по производству демократии.

"Ой, гарно як!" - промовляють лежачі розслаблені інтелектуали ..
 
Ніхто не врещить про ПР. "Подіяло" - з задоволенням констатує Блокер.
 
Спросите наших гламурно-ублюдочных демократов, что они делали двадцать лет и где результаты их усилий? - заходить з іншого боку мозжічка наш програмер і протирає ваткою місце наступної порції.
 
В ответ вы услышите жалкое мычание, - не дозволяє навіть напружуватись пацієнтам лікар і вводить заключну дозу.
 
Что погубило наших «демократов» - сребролюбие и алчность.
 
"Ой, правда, ой правда .." - ледь ворушить думкою запрограмований посполітий.
 
Так ото ж .. - знімає гумові рукавички вболівальник за демократію у нашій Батьківщині.
 

 

 
© Карт [02.08.2010] | Переглядів: 1972
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.5/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати