пароль
пам’ятати
[uk] ru

Так, життя не таке просте, як здається - воно ще простіше.


Так, життя не таке просте, як здається - воно ще простіше.
                              Так, життя не таке просте, як здається – воно ще   простіше!  
 
     В цьому відомому старому каламбурі, як і в будь-якому жарті взагалі, є лише частка, власне жарту, все решта – чиста правда.   Звичайно ж більшість в це  не вірить, то ж і не дивно, бо ми ж в Дурдомі.
 
        Доречі, я теж тільки що в ньому поселився,  треба якось облаштовуватися, бо це, здається, надовго.  Приймають мене тут, поки що, добре, навіть, я б сказав, сердечно, за що я, безумовно, щиро вдячний всьому персоналу.  
 
       Хворі мене поки що майже не помітили, чому я теж дуже радий.  Бо, очевидно, що хворі є не лише серед пацієнтів, а й серед персоналу, особливо серед санітарів,  ( є прямо  садюги).
Та то ж і це не дивно – Дурдом є Дурдом.
 
     Бо де ще треба, так довго та безрезультативно,  доводити, що всі люди нормальні і діляться лише на розумних та недуже…, а також  моральних та недуже…
 
     Всякі ж там мовні, конфесійні, культурні , національні та ін.. відмінності – то все, звичайно ж, дурдомівські бредні, бо розумні та моральні люди завжди будуть патріотичні, культурні та толерантні.
 
     Політики, політологи та журналісти дуже полюбляють посилатися на те, що, мовляв, народ розумніший за політиків, людей не можна обдурити, люди все бачать та все розуміють.  Як би не так!  Може десь воно і так, але ж не в нашому Дурдомі.
 
      Бо де ж , як не в Дурдомі можна не відрізняти чорне від білого та так болісно шукати  відповідь і врешті не знайти її, на найпростіші запитання: « Що таке добре?» та «Що таке погано?» - для країни, народу та окремих громадян?
 
     Нормальні люди, наприклад, знають, що перед тим, як щось будувати, треба мати робочий проект, ну хоча б ескізний.  Та де там!  Для Дурдому ж здоровий глузд – розкіш, 19 років будують та розбудовують не маючи найменшої уяви, що будують?
 
     Більше того, нікого це навіть не цікавить,  головне, так «будувати» - «щоб аж дим ішов» і чим більше диму – тим краще.  В диму ж «відкатувати напиляне» легше, бо ж «порожняк» там дуже не люблять.
 
    При цьому, виробляли та будували лише таке, що лише в Дурдомі і споживати можна, а коли впала «завіса» і всі переконались, що чуже можна купити і краще і дешевше, половина взагалі залишилась без роботи.  Що виробляти не знають, придумати не можуть, а вчитися не хочуть (та їм не дуже й дають).
 
    Це ж лише в Дурдомі можливо: - бідна країна на останні свої гроші навчає уму-розуму власних громадян, і при цьому дуже піклується, щоб її дипломи  визнавали в усьому світі.
    Тож розумніші від’їжджають, а дурніші залишаються, а ви ще сумнівались, що це таки Дурдом?
 
   І на сам кінець, щоб все було, як у людей, але не заважало «дурням» жити, придумали собі Конституцію та назвали її Основним законом прямої дії, передбачливо не передбачивши ніяких механізмів такої дії та ніякої відповідальності за безвідповідальне поводження з цією Конституцією.
 
      Одним словом: « Гуляй Вася!!!»..., чи то ба, Вітя!!!         От так!  Як не крути, - повний Дурдом.
 
   Отож, я й кажу: « Життя і справді не таке складне, як здається – в Дурдомі воно просто ще й дурніше», але жити треба…
 

 
    
    
      
© MISTER-X [25.07.2010] | Переглядів: 1695

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.4/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати