пароль
пам’ятати
[uk] ru

Самий стислий звіт


Самий стислий звіт
З офісу Мексіка ми відправились на заздалегідь замовленому автобусі в супроводі авто, в якому їхав пан Філенко до реторану Курені, що на Парковій алеї. Дорога була нуднувата, так як затори і тягучки в столиці ще ніхто не відміняв. Не далеко від ресторану наш автобус зупинили працівники ДАІ, навіть хтось пожартував - "Привіт від Януковича" Well , але після короткої розмови, я так розумію про ціль поїздки, ми рушили до ресторану...
 
Біля ресторану вийшов один кур'йоз, на питання чи встигнемо ми "отруїтись" Well Well Well , Катерина Лебедєва, людина, яка організовувала зустріч від пані Тимошенко, відповіла, що так сказати труїти будуть першими не вас... я винувато показав цигарку і спитав ще раз чи встигнемо ми випалити по одній цигарці... посміялись...
 
Зустріч розпочалася не зовсім як я очікував, пані Тимошенко зайшла, привіталася з усіма, потім з кожним із Дурдомівців особисто. Вразило те, що не було охорони, не було ніякого, вибачаюсь за не зовсім коректний вираз, "обмежений доступ к тєлу", ще до появи пані Юлії Володимирівни було вияснено, що обмежень на фотографування і зміст запитань немає.
 
Сама зустріч розпочалася з коротенького вступного слова пані Юлії Володимирівни, що в принципі логічно. Вона подякувала за те що ми змогли зібратись, подякувала Іванівні за те що була організована ця зустріч, поздоровила з 20 річницею прийняття декларації про суверенітет, прозвучав перший тост за колектив дурдому. Пили червоне і біле вино, дехто пив пиво, ті, хто за кермом пили безалкогольний узвар і морс.
 
Після вступного слова вся зустріч пройшла в діалозі - на питання дурдомівців відповідали пані Тимошенко і присутні нардепи. До речі, якби пані Тимошенко була дописувачем нашого форуму, вона мабуть було б самим дисциплінованим дописувачем - так говорити, вислуховувати, тримати основну думку треба вміти.
 
Коли було питання про пана Ющенка, Юлія Володимирівна коректно відповіла, що не хотіла б про нього говорити... в мене ж проскочила думка "про мертвих або нічого, або тільки хороше"... так, я вважаю колишнього президента політичним трупом. Правда на протязі розмови питання про Віктора Андрійовича мимоволі піднімались - вразила політкоректність пані Тимошенко, так говорити про людину яка залила сала за шкіру, ще треба вміти.
 
Сподобалась чесність і відвертість Юлії Володимирівни. На дуже незручні запитання відповідала без вагань, як на мене навіть дуже відверто і по суті. По угоді з ПР було сказано, що дійсно була така угода, був намір співпрацювати, було озвучено мету і цілі цієї співпраці... якби це було б озвучено раніше, не було б спекуляції з цього приводу. З приводу "тушок", було озвучено основні причини і мотив переходу перебіжчиків. Чесно, вразили методи і засоби функціонерів від ПР. Було згадано і про Лозиньского, як помилку в виборчих списках.
 
Про вибори і формування виборчих списків було сказано, що все що робиться має бути обговорено публічно. Владу на всіх рівнях мають представляти достойні.
 
Десь під закінчення зустрічі Шрайк від адміністрації ДД запропонував Юлії Володимирівні провести веб-конференцію, де питання зміг би задати кожний відвідувач ДД, і найбільш рейтингові будуть озвучені. Здається домовились на початок вересня.
 
Зустріч закінчилась невеличкою фотосесією, пані Тимошенко подякувала всім і поїхала. Присутні нардепи ще деякий час говорили з колективом ДД.
© повстанець [19.07.2010] | Переглядів: 2639
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook