для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ще одна зустріч.


Ще одна зустріч.
Вельмишановний Миздо... Віктор Андрійович.
 
Пише вам Мрачний з Дурдому. Дурдом у нас не дуже вже так щоб і дурдом, але дурні є, це точно. Як я, то вже точно дурень, бо пишу вам.
 
   Ну я про що. Я, заввідділенням Мрачний, звертаюся до вас, як до демократичного, проукраїнського політика з словами підтримки та критики.
 
   Я звертаюся до вас, як до політика, за якого громадяни України віддали на виборах в 2010-му році 35 мільйонів голосів. Так – так. Не дивуйтеся. Так воно і було. То клята Юлька все потирила. Одинадцять мільйонів собі у кішеню, а решту Януковичу, по спекулятивній ціні в одинадцять мільярдів гривень. Вони ж однакові, та ви знаєте...
 
   Звертаюся до вас, як до людини, яка єдина має право бути лідером опозиції, бо ви цілих п’ять років витримали працюючи в опозиції до власного народу.
 
   А опозиція нам дуже потрібна. А без вас ніяк. Бо з Юльки опозиція ніяка, грошей нема і всі тушкани розбіглися, Яйценюк наклав в штани ще коли Донія гамселили у Раді, Тігіпко, той зовсім скурвився, партія сказала – надо, комсомол отвєтіл – єсть, морда волохата жуків з картоплі десьу Павлограді ганяє.
 
   Так я про що. Прийшов час брати ситуацію в свої руки.
 
   Зберемо самих дурних дурнів з нашого дурдому, і разом нас багато.
 
   Віктор Андрійович, запршую вас до себе на Донеччину. Тільки вдягніть жіночий одяг, бо отпиз... бо впізнають. А розлючений шахтар бігає швидше мерседеса. Беру на себе сміливість запросити вас у всі міста, де живуть дурні з дурдому. Тільки у жіночому одязі.
 
   Віктор Андрійович. Треба поспішати. Позавчора кляті юльки збирались десь у конспіративному ресторані, та задумали якусь диверсію. Треба щоб ви негайно дали завдання своєму помічнику, щоб той написав листа Шрайку, що ви згодні на зустріч.
 
   Лист хай надішле на моє ім’я. Тоді я зможу відповідально зайнятися відбіром дурнів. Багато людей нам не треба, так, десять – дванадцять. Та може ще пару дурнів з форуму підтягнуться. Це щоб юльки не дізналися, та не зіпсували нам свято спілкування.
 
   П.С. Коли будете їхати на зустріч, не запізнюйтеся більш як на п’ять годин. Бо дуже вже спекотно. А якщо будемо чекати під пиво, то за п’ять годин будемо вже ніякі... І про ваші акцепти не почуємо...
© Мрачный [18.07.2010] | Переглядів: 2986
Мітки: #Ющенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.3/92

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook