пароль
пам’ятати
[uk] ru

Пропозиції для Юлії Володимирівни на наступну зустріч


Пропозиції для Юлії Володимирівни на наступну зустріч
Основний пул пропозицій, що мені близькі – робота в інформаційному просторі, зафіксовано у ТЗ реконструкції особистого сайту. Їх не публікую, є в ТЗ, кому буде цікаво – прочитає за цим посиланням, доступно для зареєстрованих на форумі.
 
Оскільки за ці роки неодноразово доводилось співпрацювати з «Батьківщиною», то викладу основні проблеми її партії, як вони мені бачаться.
 
Основні проблеми, що виникли за ці роки  в партії.
 
В партії відбувалась не селекція, а антиселекція. Ніхто не був налаштований на селекцію щирих безкорисливих людей. Поясню на прикладах. Співпраця з БЮТ з 2006 року.
 
Перші вибори самі прийшли, самі добились щоб нам давали літературу, всюди її розповсюджували, працювали в комісії – проблем не було. Тоді ж дали партійний квиток.
В проміжку поміж виборами нікому не були цікаві і потрібні. Зрозуміло що пояснили, що кампанію 2004-го року прошли від і до і досвід в цьому плані у нас є )
 
2007 рік – повторні вибори. Перше запитання, яке задали по телефону коли ми подзвонили про участь в комісії: чи є у Вас досвід роботи на виборах? 2-ге – чи є Ви членом якоїсь партії ))). Відпрацювали на виборах, все ніби нормально. Поміж виборами знов не потрібні нікому
 
Вибори мера Києва. Перше питання «дівчинки» на дроті: чи є у Вас досвід роботи у виборах? Друге – чи є Ви членом якоїсь партії ))) На цих виборах стали членами дільничого штабу, познайомились з людьми, яких ніколи не питали «чи є у вас досвід». Ці люди потім після виборів дзвонили нам з пропозиціями сходити на платний мітинг «профспілок» проти злочинної політики уряду (на той час Тимошенко ))) ) Побачене нами на Київських виборах звели докупи і передали через С. Р. в службу Турчинова. Вже тоді нам стало ясно що якщо не змінити цю «команду» то поразка на президентських – неминуча. Відповіді не було жодної.
 
Вибори 2010: перше питання «дівчинки на дроті», звичайно : «чи є у вас якись досвід виборів?». Ну і друге вгадайте самі ). У 2010-му році здихнули з полегшенням коли нам більше не передзвонили, дістало.
 
ЦЕ ЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ. Пояснюється одним – знайомі і знайомі знайомих «пиляють» виборчий фонд. Щось інше їм цікаве постільки-поскільки.
 
Як боротись – бачу єдиний спосіб. Зібрати всіх тих людей, що починаючи з 2005-го були «вичищені» тому, що не сприймали навали «бізнесменів» Кому була байдужа їхня кар’єра, хто стукав і не достукувався до «верхів» з цього приводу. І дати їм на певний час – 6 місяців або рік НЕОБМЕЖЕНУ владу на рівні міста/області з правом підбирати команду за своїм баченням. А потім спитати з них особисто за результати. Ризиковано? Так. Але без цього переродження «Батьківщини» в зібрання клубу любителів передвиборчих грошей не зупинити ніяк. Керувати цим людьми повинна особисто Юлія Володимирівна. Це – пріоритет №1, без цього не буде взагалі нічого. Безкорисливі люди повинні підібрати таких самих як вони, під особисту відповідальність. Якщо в Подільскому районі міста Києва з’явиться така людина – згоден їй допомогти у всіх практичних питаннях, у яких зможу.
 
Як допомога – попробувати знайти списки тих, хто 2004-го у першу ніч, перші 3 дні прийшли у намети. Списки велись, знаю точно, дружина там була. Знайти цих людей і поговорити про співпрацю. Це треба було робити дуже давно, але краще пізно, ніж ніколи. Критеріями відбору повинно бути – здатність до жертовності та актів громадянської мужності у критичних ситуаціях. Тоді, у 2004-му, була критична. І перші три дні там «випадкових людей» не було. Згадати актив - перших романтичних наповнювачів "Ідеальної КРаїни" та "Електронної Демократії". Особисто звязатись з кожним і долучити їх до роботи.
 
Ну і промоніторити інтернет-простір – персонал «Дурдома» тут може неабияк допомогти. Ідейних людей, що не змінювали своїх позицій весь цей час, що були послідовними і переконаними противниками всього того, що несе із собою влада «прФФесорів» тим чи іншим чином всіх залучити ло роботи. Не обов’язково партія і т.п, існує багато інших варіантів. Наприклад, інформпідтримка в інтернет-просторі. Відкрити цим людям доступ до документів, зібраних БЮТ за цей час. Щоб їм не виловлювати та додумувати щось з різних джерел, а мати доступ до первісної документації. І не треба жодних «платних штабістів». Доступ до такої документації – і правдива інформація розповсюдиться каналами нету сама, ну з певною нашою допомогою ))).
 
Я не думаю, що можна кардинально змінити ситуацію в БЮТ до місцевих виборів. Занадто довго процес тривав щоб за три місяці його позбутись. Однак процес «збирання каміння», повернення щирих відданних ідейних прихильників, «вичищених» з 2005 року і все описане вище можна  і треба принаймні розпочати. Щоб до 2012 року вже все було зробленим, без цього у 2012 НІЧОГО не буде.
 
Це саме за принципом відбору у партію і списки.
 
Про фінансування партії. Основа – не бачу інших шляхів, як членські внески. Всі інші будуть зав’язані на залежність від «спонсорів». Щоб переконати людей їх платити треба щоби партія стала першим фортпостом «народної самооборони». Тобто першим місцем, де збирались би люди, що хочуть захистити себе і своїх близьких від сваволі влади. Допомогши собі вони допоможуть і іншим. Нашим людям треба знати певні ключові моменти взаємодії з комунальними рекетирами та таким іншим. Якщо вони будуть занти, що свої 20 грн в місяць платять, припустім, за те, що за партіний кошт можна буде отримати вичерпну юридичну довідку по типу проблеми (припустім відключення газу з сьогодні на сьогодні), за швидке реагування депутата райради від БЮТ з цього питання – вони заплатять. Я не фінансист і фінансовий план зробити не можу. Але вважаю, що рухатись треба саме у цьому напрямку, підводні камені цього теж будуть, їх, можливо, роз’яснять більш компетентні ніж я у фінансовому плані люди. Підкреслюю – більшість проблем є ТИПОВИМИ, тому необов’язкова індивідуальна консультація юриста для кожного, але вичерпна і повна для всіх по ТИПОВИХ проблемах, ну а кожна індивідуальна особливість у індивідуальному порядку.
 
Це загальні особисто мої пропозиції для Юлії Володимирівни. Прошу загал приєднуватись і обговорювати, за місяць можемо сформулювати багато що )
© olex777 [18.07.2010] | Переглядів: 2254
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook