для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чи маємо що запропонувати?


Чи маємо що запропонувати?
Мав намір обмежитися коментарем до IMHO Іванівни «Встреча» (http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/6020.phtml). Та як не намагався «не растекашеся мыслию по древу», увібгатися у формат коментаря не вдалося. За що й вибачаюся.
 
Отже, хоча згадана стаття є лише своєрідним попереднім «звітом», написаним «по гарячих слідах», вже можна зробити деякі висновки.
 
1. Зустріч вдалася і матиме продовження. Вона, зустріч, не мала характеру шаблонної PR-акції, що тішить.
 
2. Наші "делегати" передали ЮВТ лише запитання на 2 сторінках ф. А-4. Пропозицій, як я розумію, не передавали. А шкода. Про доцільність таких пропозицій я писав в IMHO «З чим йти на зустріч?» (http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/5958/user_id/7645.phtml). І навіть запропонував проект таких пропозицій у «першому читанні». З проханням внести зміни й доповнення. На жаль, не підтримали.
 
А що такі пропозиції актуальні, випливає зі статті Іванівни:
 
И на следующую встречу мы должны прийти с конкретными предложениями, чем мы можем ей помочь: это и работа в первичных партийных ячейках на платформе общественного представительства. Это и разъяснительная работа. Это и агитация перед выборами в местные органы самоуправления. Это и подготовка к парламентским выборам 2012. И т.п.

3. Як випливає з коментаря ofeliya  17.07.2010 01:43:06 до «Фото встречи» (http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/6004/filter/interesting/page/12.phtml#main_comments), ЮВТ переймається також питанням відокремлення бізнесу від політики.
 
Говорила, що просто не знає як вирішити дилему бізнесу і політики. Партія не може жити без ресурсів, але як тільки бізнесмени дають гроші, на них уже неможливо впливати.

Отже, над цим також варто подумати, щоб на наступну зустріч наші представники прийшли з певними пропозиціями. Як на мене, варто звернутися до досвіду Франкліна Рузвельта, йому вдалося вирішити цю проблему досить ефективно. Коли він балотувався на другий термін, проти нього виступили абсолютно всі олігархи Сполучених Штатів. Навіть Херст, який у попередній кампанії був на його боці. Попри все Рузвельт отримав приголомшливу перемогу.
 
4. Цитата з цього ж коментаря:
 
Казала, що багато помилок із місцевими списками і вона звертається просто до нас. Звучало приблизно так: хочете, я вас включу у списки. хочете, висувайте найдостойніших, яким довіряєте. Я не можу кожному заглянути в душу. Мені треба внести в списки декілька десятків тисяч людей, за яких я потім буду відповідати.

Виходить, і тут наші пропозиції  були б не зайвими. Хочу наголосити, пропозиції не по кандидатурах, а саме по технології їх підбору.
 
З огляду на те, що це лише попередній «звіт» Іванівни, в подальшому матимемо ще більше тем для роздумів.
 
РЕЗЮМЕ:
Замість змагатися у дотепності та дошкульності в коментарях давайте подумаємо над тим, з якими пропозиціями  представники дурдомівської громадськості підуть на наступну зустріч.
 

 

 

© Дмитро Ремиженко [18.07.2010] | Переглядів: 1736

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook