для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дімонізм.


Дімонізм.
Якщо ви хочете знати що таке втома, то подивіться на їхні обличчя. Ця шкіра, яка втратила природний блиск і рожевість та перетворилась на сіруватий епідерміс. Ці кола під очима, ці потріскані губи. Ця, повторюся, незгладима втома й приреченість в очах.
 
Вони нагадують залишки розбитої армії, яка вертається домів. Ховаючи вздовж дороги тих, хто помер від ран… Або пасажирів аеропорту, в якому ще тиждень назад відмінили всі рейси, а вони сидять на валізах, п’ють куплену в найближчому буфеті мінералку й, доївши припасені з дому продукти, давляться шедеврами фаст-фуду.
 
Вони ще нагадують прохачів, які стоять в черзі під бургомістратом, щоб вимолити милостей, привілегій, помилування, нагород і ще раз милостей.
 
Якби їм дозволили вбивати тих, хто стоїть в черзі попереду них, то відсотків п’ятдесят з них безперечно скористалися б таким правом. І не тому, що вони такі кровожерливі. Просто оце кілько добове стояння в черзі, кого хоч здатне довести до сказу. Я далекий від того, щоб засуджувати їх. Тим більше, що моя донька також витратила два дня на стояння в цих чергах.
 
Мені б хотілося задати питання чиновникам, які сотворили цей армагедон.
 
Як ви вже напевно здогадалися, я про вступну кампанію, яка зазвичай починається зі здачі документів. І саме тут на абітурієнтів чекав перший підводний камінь.
 
Якщо раніше документи для поступлення в коледж, інститут, академію, університет можна було здавати протягом місяця, то цього року термін скоротили до тижня. Логічного пояснення такому рішенню просто не існує. Хоча б тому, що рішення такого роду взагалі не піддаються логіці.
 
Чому так? Та тому, що міністерство освіти очолює відомий всім нам українофоб, людоненависник, руйнівник української освіти, засланий казачок Діма Табачник.
 
Складається враження, що цей тип ночами не спить, а тільки й вигадує, яку ще чергову падлянку підкинути українській освіті. Болонську систему вже зруйнували, корупцію в освіту повернули. Тепер саме час познущатися над абітурою.
 
І складається таке враження, що цього фацета з посади не зможе зсунути навіть  ядерний вибух. Бідного Шуфрича, який, нап’яливши на убоге тільце уніформу МНС-ника, місив гумаками болото західноукраїнських повеней, ні з того ні з сього послали на хорошу посаду в адміністрацію професора, а Дімон, проти якого протести не вщухають до нині, прекрасно почувається в своєму міністерському кріслі.
 
Невже правду говорять, що Табачник креатура Кремля?
 
В такому разі все одразу стає на свої місця – Кремль хлібом не годуй, а дай можливість накласти купу десь за кордоном. Діма поки що з завданням справляється, купи на українській території кладе справно. Великі смердючі купи. Тому відставка йому не загрожує.
© R`n`R [17.07.2010] | Переглядів: 2240
Мітки: #Табачник 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook