пароль
пам’ятати
[uk] ru

Результат чи процесс? (у відповідь Viktorr)


Результат чи процесс? (у відповідь Viktorr)
Не пройшло і тижня, від початку ейфорії дурдомівців, що їх нарешті почули, їм відповіли, і готові дослухатись, як обіцяна зустріч відбулася. Чотири дні юлєфани та юлєфоби, противсіхи та протихами вели баталії та дискусії, будували стратегії та обирали тактику, вигадували побажання та посилання, думали над питаннями та відповідями… Процес саме набирав обертів... І бац - "всьо пропало". Став непотрібним. Бо поставлену мету досягнуто, результат отримано, зустріч «дурдомівців» та ЮВТ відбулась.
Іванівно, ЮВТ, адміни, ну як ви могли! Ви позбавили значну частину дурдому нашого улюбленого заняття – тягнути кота за хвоста. Потрібно було визначити рівніших  серед рівних, провести рейтингові голосування, вибрати питання, обрати місце зустрічі, колір краваток, дату, час, форму … Це ж так захоплює.  І не біда, що час спливає. Не біда, що до місцевих виборів рукою подати. Не біда, що з кожним днем все цікавіше. Головне, що кожен встигне долучитися до процесу, отримає від нього задоволення. Це ж як у сексі – чим довше тим кайфовіше.
Ось уже 20 років як ми кайфуємо від процесу. Все будуємо, реформуємо, розвиваємо, вступаємо. І всі в такому захоплені, що вже й не знають що саме будуємо Україну чи Малоросію, демократію чи клептократію, НАТО чи ОДКБ, головне – рухаємось, дарма, що по колу.  А ті окремі результати, на кшталт «третього туру» після майдану – швидше виключення, на котрі мало хто сподівався, і які прагнуть зневілювати.
Особливо процесом захоплювалися пан Ющенко та його поплычники – і пам’ятники ставили,  і лікарні будували, і корупцію бороли, і коаліції формували, і переформовували, і п’ять років кота за хвіст (чи то коту під хвіст).
Ось новий президент – той вже навчений, одразу раз-раз і в дамки, з короля та у ферзі. Ніхто й процесу не помітив, а результат на обличчі - обтирайтесь. Ні, для лохторату показовий процес іде: дерегент дерегує, кнопкодави давлять, шахтар – чемпіон, Україна для людей. Та процес процесом, а результат – у кишені. Як то кажуть дві паралельні прямі перетнуться у світлому майбутньому…
Щось я відволікся (як же ш той процес все такі захоплює). Повернемось до наших баранів, вибачте, дурдомівців та ЮВТ.
Шановні критики організаторів зустрічі, а чим ви власне не задоволені? Що не сфотографувались з ЮВТ? Воно вам треба?  Як я розумію головним в цій зустрічі було донести до ЮВТ думки персоналу Дурдому. А кількісний та персональний склад дурдомівців вплинув би лише на кількість випитого алкоголю, та у меншій мірі на градус цього алкоголю. Куди важливіше є час, якого у кожного з нас з кожним днем стає все менше і менше, та врешті решт РЕЗУЛЬТАТ від цієї зустрічі (процес зустрічі, як я розумію, успішно завершився за декілька годин, хоча декому на зустріч та опритомнення від її результатів бракує і тижня).
Так що, шановні організатори, чекаємо звіту про саму зустріч, у якому, сподіваюсь, почуємо і озвучування очікуваних  від неї результатів.
 
ЗІ: Навіть у сексі процес який не завершується результатом вважається патологією.
© Spoch [17.07.2010] | Переглядів: 2440
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.9/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook