пароль
пам’ятати
[uk] ru

Репортаж з паралельного світу


Репортаж з паралельного світу
Доброго дня! Починаємо спецвипуск новин присвячений кризі конституційних основ людства. коротко нагадаємо передісторію подій.
 
Отже, кілька тисяч років тому людству був даний Основний Закон у вигляді Декалогу (Десяти заповідей), які, як відомо є обов'язковими до виконання. Окрім того, приблизно дві тисячі років тому Основний закон було доповнено поправкою: Возлюби бижнього свого як самого себе та іншими подібними.
 
Однак, сьогодні Верховна Рада України відмовляться виконувати Десять заповідей до висновку Страшного Суду, так як не відомо чи Страшний Суд визнає праведними вищезазначені заповіді...
 
У зв'язку з цим відомі політики і політологи коментують ці події так:
 
В.Ф.Шапошнікович – ми готові до діалогу, але вищим силам було б логічно прислухатись до думки народу і піти на компроміс. Компроміс і полягає в тому, що обидві сторони ідуть на зустріч одна одній. От, наприклад, п.8 Декалогу звучить, на нашу думку, занадто різко: "Не вкради" Невже можна так лити бруд, копирсатися в минулому і стригти всіх під одну гребінку, бездоказово вказуючи на те, що хтось може вкрасти? Я розумію, якщо б це була заповідь тільки для Ю.Ямошенко чи, наприклад, Логопедценка! Але ж під таку підозру попадають і порядні люди – я, Р.Л.Рінатов, Н.Я.Пахлов та інші. Як можна так ставити питання?
 
Н.Я.Пахлов – У мене єсть адно пітання. Што ето занєриначний падход в формуліровках Заповєдєй? Как ето нє працювать одін дєнь в нєдєлю? А ВВП? Как ето скажется на ВВП? Нада працювать! Я нє віжу радасті на ваших абліччях! Нє чую аплодісмєнтав! Ета што, єслі адін дєнь ми атдахньом і вип'єм больше кефіра то што ат етого нам кращє станєт? А кагда ж масти строїть? Дарогі? А?!
 
Згідно з оцінками провідних соціологічних служб (КМІС, центр ім.Разумкова, Соціс Геллап), останні дві тисячі років Десять Заповідей не надто придатні для виконання людьми. Так, наприклад, було опитано 1000 респондентів різного соціального статусу та національностей і виявлено,що 99,9% заявили, що порушували у своєму житті хоча б одну заповідь; дві заповіді порушували 99,87% респондентів, три і більше – 99,86 респондентів, порушували всі заповіді – 45% респондентів, не порушували жодної заповіді тільки Дмитро Корч і Наталя Вітрянка, бо перший сам собі Бог і Закон, а друга – вперто будує Комунізм за заповітами Ілліча, а мета виправдовує засоби. Грунтуючись на останніх соціологічних дослідженнях політолог М.Погребло-ніпадєцки-инський стверджує, що такі закони для суспільства не придатні. Пряма мова:
 
М.Погребло-ніпадєцки-инський - Якщо базуватись на логіці, то для чого надавати закон, який ніхто не може виконати? Крім того, є обгрунтовані побоювання, що закон не конституційний, бо не відповідає конституції людини, тваринне начало якої бере верх на людським. Як можна стверджувати, наприклад, про "непожадання жінки ближнього", якщо людина за конституційною своєю природою полігамна? Вважаю, що до рішення Страшного Суду виконувати такі Закони було б нелогічно..."
 
Відповідною Постановою Кабінету міністрів призупинено виконання Закону Божого у зв'язку в скмнівності його відповідності до людської конституції. Коментує речник Партії Регіонів В.Кісєль-моксельов:
 
"Вот смотрите читаем: "Блаженні вбогі духом, бо їх є Царство Небесне" А хто они эти убогие? Депутаты, министры? Кто? Да они никто и звать их никак! Как может идти речь о каком то царстве?"
 
Долучився зі своїм коментарем і юрист Сергій Голубуватий: "Як можна виконувати волюнтаристські закони після попрання прав і свобод жителів Содома і Гоморри?"
 
Відповідною постановою Верховної Ради було визначено здійснити Духовну реформу і створити комісію по розробці нової редакції Декалогу. Постановою ВР було скасовано комісію Мойсея і призначено нову на чолі з Сергієм Підрахуйкідаловим. Паралельно стоврено Надзвичайний комітет з подолання Духовної кризи. Наразі не відомо реакція з Небесної Канцелярії на останні події, але за оцінками політологів імовірність скасування Закону досить мала. Ми будемо тримати наших глядачів у курсі всіх останніх подій та оперативно подавати коментарі і репортажі з місця подій.
 
За повідомленням агенства Регнум, депутати Державної Мислі Распрекрасної Федерації позитивно поставились до рішення депутатів і уряду щодо невиконання Закону Божого до вердикту Страшного Суду, як висловився професіональний друг Українського народу депутат Сєргєй Насмарков, – "Нічто нє спасобна атвратіть наши братскіє народи ат ісстіна праваславнага міраащущєнія – око государєво єсть всєпронікающє і всєвідящє, а закон суть от начальства славнаго только правільний, паетаму ми праваславниє, яко люді законопослушниє без вєрдікта Страшного суда виполнять Закон нє намєрєни, понєже нєізвєстно как ісполнять єго, когда сказано в пєрвой заповєді "Я есьм Господь і Бог твой і нє імєй іних богов кроєм мєня", а как же Путін нєпогрєшимий?!"
 
Однак виникають побоювання, що найближчим часом Страшний Суд не буде розглядати справу Законослухняності постанов Уряду і ВР, так як за кілька тисяч років він жодного разу ще не виносив свого рішення... Одержати коментаря від когось з Трьох членів Страшного Суду нашій знімальній групі не вдалось...
 
Станом на цей час, стало відомо що дві тисячі років тому вироком Суду Синедріону Єрусалимського району Палестинської області виконання Закону було призупинено і постанова суду була затверджена Губернатором палестинської області П.Пилатом та підтверджена всенародним референдумом палестинської області з одноголосним рішенням -"Розпни!", тому Уряд і ВР керуючись рішенням Єрусалимського районного суду, спираючись на результати волевиявлення всенародного Референдуму від дня 14 нісана 33 року, постановили: виконання Закона призупинити до рішення Страшного Суду.
 
телеканал У-Краина сообщает:
 
В поддержку постановления ВР "О приостановлении Закона Божьего ввиду его несоответствию людской конституции", трудовые коллективы и просто граждане страны вышли на Майданы и начали бессрочную Акцию "Нет попранию людских прав!". Манифестанты держат плакаты с лозунгами "Виктор Шапошникович мой Бог!", "Нас спасет Виктор Федрыч и Иосиф Виссарионыч", "Нет крестовому походу!", "Звери и люди едины!", "Всеобщая любовь – не прелюбодеяние!", "Нет силовому решению греховных проблем!".
 
Как отмечает один из манифестантов: "Хотя мы и боимся повторения силового решения этого кризиса, как это было в Содоме и Гоморре, но мы стоим здесь для того, чтобы каждый знал – никакая сила не заставит нас выполнять несоответствующий нашей природе, нашей конституции, Закон! Мы подчинимся только вердикту Страшного Суда!"
 
...В эфире передача "Свобода в слове" на канале "ЯйЦіТіВі" и я ее ведущий Славик Шустрый. Сегодня мы задали вопрос нашей аудитории:
 
является ли исполнение Закона Божьего обязательным для всех? Аудитория ответила так:
 
48% – да, 52%-нет
 
вот такая у нас на сегодня ситуация и у микрофона журналистка Юлия-Ирина Мостафин-Геращекошкина:
 
На сегодня мы уже достаточно четко видим, что наши политики, элита не способны договариваться ни между собой ни с нами ни с Господом. Конечно, чего же нам хотеть от политиков, когда невыполнение Закона Божьего нами, простыми гражданами – это, к сожалению, повседневная практика, на которую мы уже не обращаем внимания... И в этой ситуации тотального нигилизма следует разобраться, а имел ли парламент право на приостановление исполнения Закона? А имел ли Господь веские основания на введение в действие своих Десяти Заповедей и постулатов Нагорной Проповеди? Ведь НИКТО и НИКОГДА из людей не сможет выполнять эти, на первый взгляд простые правила. Это данность, этот народ не хочет этого. Этот народ не един. Какая-то незначительная часть хочет в Царствие Небесное и призывает к введению стандартов на вхождение в Царствие Небесное, но большинство – и это показывают соцопросы! – подавляющее большинство не хочет ни Царствия Небесного ни жизни вечной. Они хотят хлеб насущный здесь и сейчас, а не манну где -то там когда-то, да и не дармовая эта манна – для этого нада как следует потрудится, привести свою жизнь к этим пресловутым стандартам Царствия Небесного и – главное! – надо исполнять этот тяжело исполнимый, противоречивый и несомненно, несоотвестствующий людской конституции, людской природе Закон...
 
Каков же выход? Выход я считаю один – договариваться, не ждать решения Страшного Суда, а договариваться. Я понимаю, что Господь уже столько раз пытался с людьми договориться и даже сам искупал грехи людские но такова политика, такова наша природа – природа элиты земной природы, такова данность – мы не можем исполнять свои обещания и договора, такова природа и жизнь. Меня спросят, а зачем же договариваться с теми, кто не держит своих обещаний? Как зачем – иначе всем хуже будет прямо сейчас, а если договориться то хуже будет только потом. И этот временной лаг между сейчас и потом очень важен для нас – мы же надеемся, что нас все же не тронут и минует нас чаша сия... И все плохое будет потом. Но ПОТОМ. А не сейчас. Конечно, если исполнять Закон Божий сейчас может быть недостаточно хорошо, но потом точно будет хорошо, это все понимают, но это – ПОТОМ. А важно СЕЙЧАС. И проиграть должны все, иначе плохо будет только правительству и парламенту, и нам – людям...
Канаріс [05.10.2007] | Переглядів: 32262

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.0/4

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook