для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не буває в болоті смачної води


Не буває в болоті смачної води
В останній своїй програмі Є. Кисельов звернувся з запитом до прихильників Януковича – московських холуїв – етнічних українців і представників нелояльних нацменшин: «Чи будете ви підтримувати Януковича, якщо він не проведе реформи». Результат опитування черговий раз довів те, що за янучара голосували манкурти унтерменши, яким взагалі все рівно, що буде з країною, аби тільки жопу зеку лизнути. «Ізюминкою» програми став коментар цього результату регіоналом п. Чєчєтовим, суть якого полягала у тому. що український народ вірить президенту януковичу. Подібний стиль дуже нагадував розлогу просвітницьку розповідь Ганни Герман про те, що Чехов таки український поет.
Є в мене знайомий – жидо-кацап, ненавидить Україну і не приховує це. Він відкрито над нами сміється через те, що ми таку гидоту обрали і, чесно кажучи, справедливо не вважає нас після того за людей. В більш м’якій формі про це саме йдеться в статті відомої російської журналісткм Ю. Латиніной  «О геноцидах, дебилах и выборах» від 8 лютого 2010р.
А чи ми самі вважаємо себе за людей? Трошки про Корпорацію «ІСД», корпорацію знакову, яка на відміну від бездарного керування ахметівського менеджменту, яке призвело до повної технічної деградації Азовсталі, проводила доволі ефективну модернізацію своїх металургійних підприємств. Є такий міф, що Корпорація підтримувала Юлію Тимошенко. Спонсорувала? – Мабуть так. Але в самій Корпорації люди в першому турі голосували переважно за Тигіпка, у другому – проти всіх або за януковича. Що робиться тепер? Уряд не повертає Корпорації ПДВ, Корпорація не платить за газ (нема чим). Борг Корпорації за газ в три рази менше, ніж борг держави перед Корпорацією. Комбінатам Корпорації перекривають газ. В російській пресі з’являються статті про те, що нібито Юля дозволяла Корпорації за газ не платити, тоді як насправді «ІСД» завжди справно платила за газ, просто Юля завжди повертала ПДВ.
Ну то я трохи відійшла від теми. Працівникам Корпорації, загрожує безробіття. Принаймні над ними висить загроза позбавлення того солодкого життя, яке вони мають і до якого вони звикли. Що ви думаєте? Ті самі круті донецькі хлопці, про яких складаються міфи і легенди, позасовували язики собі в одне місце і сидять слухняно очікуючи вирішення своєї участі. Є і такі, які обравши в першому турі Тигіпка, розчарувались нарешті у ньому, є і такі, до яких нарешті дійшло те, що головний янучар – тупий бандит і реформи його кабміну – це просто розстріл української економіки. Але стосовно Юлі позиція не міняється: «вона така сама як і він». Чому? Вигадуються різноманітні «вагомі причини» – тому що в неї не така декларація про прибутки, тому що вона, як свідчать «очевидці» вже дуже давно розлучилась з чоловіком і не живе з ним, тому що… треба прикрити свою дурість правдоподібними «аргументами» (більш докладно про ці і інші комплекси читайте у З. Фройда).
Оце таке людське болото, в якому вже 19 років в’язне Україна і для підтримки якого відряджені московські провокатори (шустери, кісєльови і тому подібні). Воно всмоктало в себе і представників псевдонаціоналістичних організацій, які з захопленням п’ють цю болотну воду, що як наркотик вселяє в них ілюзію своєї значимості - вчора в Кісєльова зокрема називали п’ятірку переможців політичного сезону. Така цікава компанія підібралася: Янукович, Азаров, Тігіпко, Льовочкін і… Тягнибок. Справжній український націоналіст серед… того, що добре вспливає в справжній болотній воді. Пан Тягнибок мав чудові шанси стати українським передовим політиком, але натомість проміняв це на безглузді речитативи «ая-яй-яй» януковичу, мішкуючи їх з «ая-яй-яй» Тимошенко. Власне так саме він робив і на минулих президентських виборах, які, на мій погляд, поховали його як політика, назавжди. На мій погляд сам пан Олег мусить правильно розуміти «коректну повагу» йому, який декларує свій український націоналізм з боку російського спец службовця Кремля і п. Хорошковського, адже має знати знамениті ленінські пасажі про корисних ідіотів. Саме з цієї причини фатальна поразку п. Тягнибока в передачі Кисельова виглядає перемогою. Правильно перемогою російської політ технологі.
Мама п. Тягнибока розповідала як свого часу врятувала свого сина від долі зрадника, коли його намагалися завербувати в КДБ. Вона порадила йому тоді послатися у своїй відмові на те, що він є на утриманні у матері, а вона зречеться його і позбавить засобів існування, якщо він на це піде. Ця патріархальна провінційна наївність просто вражає, бо тепер же ж пан Тягнибок не на утриманні у мами, тому тепер він може спокійно грати з Кисєльвим і Шустером за команду Януковича.
Наслідком такої гри може стати перетворення всієї України на Донецьк, тобто міні Росію, тобто малоросію – тупий президент, бездарний прем’єр, підлий міністр внутрішніх справ (нагадує мені ватажків бандитських угрупувань з російського серіалу «Бандитський Петербург»), безпорадна «вулична» опозиція, безвольний народ.
Дійсно в болоті московських провокаторів, яке розвелося на наших рускоязичних каналах, ніколи не буде ні смачної води, ні української правди. На мій погляд, членам партії «Батьківщина», партії «Реформи і порядок» і всім прихильникам Юлії Тимошенко і їй самій потрібно триматись подалі від того болота і створити нарешті якесь альтернативне інформаційне джерело, нехай навіть на перших парах воно не буде охоплювати велику кількість людей, але згодом це допоможе знецінити дешеві декламації московських культуртрегерів і їхніх холуїв і перетягнути український народ на правильні інформаційні джерела, а відтак – витягнути його з московського болота.
Слава Україні!
© Fata@morgana [10.07.2010] | Переглядів: 4626

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/67

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook