для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Визнаю свою помилку


Визнаю свою помилку
  Вертаюсь до наших бара противсіхів. Після деяких роздумів вимушений визнати, що помилявся. Піддався на казочки політтехнологів про противсіхів. Не помітив, як це слово увійшло й до мого лексикону.Ну не дурні вони люди, ці політтехнологу - втюхали цяцьку народу України, та й посміхаються собі на кутні.
   Якщо ж уважно придивитися, то це слово повністю не відповідає дійсності. Бо коренем в цьому визначені є проти, тобто якийсь протест, дія. Нічого подібного, так звані противсіхи, не продемонстрували. Вони не робили взагалі нічого, крім пустопорожніх балачок про "ВсіВониОднакові". Дії у цьому - нуль. Деякі з них вважають себе більш канонічними за інших, бо вони, бачите, сходили на виборчу дільницю та викреслили в бюлетеню прізвища обох кандидатів, вважаючи мабуть, що в результаті такої дії переможе хтось третій. Таких набралося трохи більше 3-х відсотків. Так звані - активні (якщо такий протест можна вважати активним) противсіхи.
    Більша ж частина цих "протестантів" залишилася вдома й нікуди не пішла. Вони звичайно менш активні, але більш розумні, бо тверезо розсудили, що нема навіщо виконувати дурну роботу. Результат однаковісінький, то нема чого й напружуватись.
   Так до чого я веду? Та до того, що термін противсіх по відношенню до цих, на жаль, наших співгромадян використовується цілком не правильно. Не заслужили вони на нього своєю пасивністю. Були б по-справжньому проти когось, чи чогось, то протестували б активно. Збирали б мітинги, проводили б якісь акції непокори, вимагаючи, щоб усі йшли геть. Замість цього вони твердять одну завчену фразу й більше не роблять нічого. Не вважати ж протестом бухкотіння в неті та вдома на кухні. Вони ні проти чого не виступають активно, вони просто нікого не підтримують (умовно звичайно, але ж вони й самі не дуже зізнаються кого, та й роблять це надзвичайно пасивно)
   Тому пропоную перейменувати  це плем'я в Нізакогопассюги. Погодьтеся, що так буде справедливіше. Тим більше, що в розмовах вони саме так себе і позиціонують: "я просто нікого не підтримував". Зверніть увагу на це просто, хіба так кажуть активні люди?! Вони ж його використовують досить часто. Тут є над чим подумати психологам. Зрештою, думаю, що вони це прорахували ще до виборів. Цікаво ж такому собі пасивному чоловічку вічути себе протестувальником - от і вкинули цілком не відповідаючий дійсності термін в маси. Награлися, й досить, панове, простонізакогопассюги
  P.S. Прошу вибачення у тих, кого образив своїм попереднім ІМХО, яке цілком справедливо було знято з сайту, не дивлячись на високий рейтинг. Звісно ж, що ніхто з , так званих, противсихів Пахлу не дзвонив і подзвонити не міг, бо це якась дія, на яку вони не здатні. Визнаю, що звів грубий наклеп на ні в чому такому(та й ні в чому іншому теж) не помічених людей. Дякую, що вчасно вказали на помилку.
© Harddie [28.06.2010] | Переглядів: 2720

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.4/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook