для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чому вони сіпаються?


Чому вони сіпаються?
Увага! Загубився син начальника податкової міліції – хлопчик 12 років. Особливі прикмети – підполковник. ( Анекдот)
 

Скажете, фантастика? А що, важко таке уявити? При таких талановитих родинах нашої депутатської та іншої татської братії це в недалекому майбутньому цілком можливо.
 
Вам що Чечетов сказав? « Такой запрос у народа – укрепить президентскую власть». Якщо вважати народом їх та їхніх нащадків, тоді зрозуміло.  Чому ні? Мама депутатка – син депутат. Мама вислужилася до головної гебельсфрау, син – заступник міністра. Тато не встиг видряпатися з довгої черги на трон, а вже собі найменшу – десятирічну каденцію запланував.
 
А після сенсаційного звернення, про яке ми в Шустера вчора почули, і до успадкування трону недалеко. Навіщо вибори, навіщо освіту здобувати? Чи не краще повернутися до основ? Слюсарю – слюсареве, цісарю – цісареве? І жодних проблем.
 
Є каста господарів, каста  їхніх прислужників. каста рабів, каста «гівна нації»- гнилих інтелігентів. А тимчасом, поки ми остаточно не втратили інтерес до політичних ігрищ на теренах поки що незалежної України, наш інтерес підігрівають старими новими шоу.
 
Яка була реклама по «Інтеру». Тільки у шоу «Велика політика»! Екс-прем*єр Юлія Тимошенко! Думаю, що у лісі здохло? У чому річ? Як наважилися?
 
І з перших хвилин стало ясно – сценарій заздалегідь написаний, ролі (тобто, запитання так званих журналістів) розподілені. І всі, як один, намагаються клюнути ЮВТ в «тім*ячко».
 
Але ж тупі які ці сценаристи. ЮВТ – колишній прем*єр, колишній кандидат в президенти і якщо вірити їхнім вигаданим рейтингам, опозиціонер непопулярний.
 
Чого ж Кисельов так парився, так намагався всім журналюгам дати слово? Звідки ці гаврики вилупилися? Набріолінений нахаба з поні-тейлом, ще якісь «прикормленные» молоді-зелені? Що за слизняк на Свободі Шустера назвав помаранчеву революцію путчем? Звідки вся ця нечисть повилазила?
 
І чому вони, котрі майже  зацементували свою вертикаль, так сіпаються? Їм мало того, що вони встигли набикувати, ще треба осикового кілка в серце опозиції загнати?
 
«Що, свиня, не спиться?»- спитав Вінні, жахнувши П*ятачка веслом по голові». Ой, не спиться нашим кабанчикам! Бояться дівчини з веслом!
© pinocolada [26.06.2010] | Переглядів: 2874

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook