для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мітинґ у Харкові


Мітинґ у Харкові
Стомилася, цілісінький день на ногах, тому літературних екзерсисів не буде. Буде коротко і сердито Well
Людей прийшло зранку близько 3000. На десяту ніби підтяглося трошки більше. Переважно харків"яни (можна було зареєструватися, перевіряли харківську прописку в паспорті). Пройшло кілька людей із однотипними плакатами на кшталт "Дніпропетровськ підтримує харків"ян", "Одеса підтримує харків"ян", "Закарпаття підтримує харків"ян" тощо.
Бачила активістів правих партій: Руху (тарасюківського), УНП (костенківців), ультрас ("Патріот України"). Чи були нунсівці з бютівцями - не знаю. Заздалегідь оголошувалося, що акція має відбутися без партійних прапорів, утім, "Свобода" таки принесла свої знамена (кажу без осуду, бо зараз "свободівцям" симпатизую).
Континґент різний. Молодь на велосипедах. Інтеліґентні жіночки середнього віку. Літні письменники (сама бачила двох).
Серед відомих людей - Аваков.
Окрему групку становили ті, хто, як треба розуміти, підтримав на виборах Янучара (громадська організація "Харківські сузір"я"). На плакатах було написано: "Мы выбирали Януковича, а не Кернеса", і ще якісь там зворушливі апеляції до "Виктора Фёдоровича".
Можливо, зловтішатися й недобре, але... ну... я не янгол.
 
---
Результату великого акція не мала. Кернесу до нас байдужісінько. Мораторію на вирубку лісів не запроваджено. Про подальшу символічну висадку клумби в парку взагалі мовчу: наївно все це.
Утім, хлопці з "Поступу" не велять впадати у відчай. Кажуть: невеличкий крок - це також крок. Треба показати владі, що громада все-таки - не безсловесні вівці.
Не знаю, не знаю...
 

© torn [19.06.2010] | Переглядів: 2926

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.1/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook