пароль
пам’ятати
[uk] ru

Совок розпався-Хай живе Совок


Совок розпався-Хай живе Совок
           Совок розпався - Хай живе Совок?
    Даний текст є моїм першим, принаймні в Дурдомі, тож не судіть строго,але все ж судіть. Орієнтований він скоріше на тих, хто сумує за Совком,тому,що жив там, тих, хто хотів би жити в ньому, тому що « тоді жити було значно краще, все було дешевим і кожен міг собі дозволити все,що йому було потрібно »,принаймні так стверджують старші, тобто на ті 12 з лишком мільйонів українців, які вважаючи,що в об’єднаній з Росією Україні буде жити так само «чудово» як і в СРСР, віддали свої голоси за “нашого” Президента Януковича, того що Віктор Федорович. Але й ті хто не є прихильником відродження Союзу теж можуть почитати.
    Ну, що ж розпочнемо з розчарувань які чекатимуть на прихильників об'єднання, насамперед їм не завадило б відкрити сучасну книгу з історії України, за клас десь так 10-ий, в розділі про громадянську війну та радянізацію. Там прекрасно описано події, які відбуватимуться при спробі приєднати Україну до РФ. Звісно ж будь-хто скаже,що це було давно і тепер такого статися не може. Ну не факт, не даремно ж кажуть, що історія циклічна,тож навіть,якщо вважати що зараз ”цивілізовані” часи і таких жертв бути не може, то я напевне погоджуся, що жертв у 4 млн.осіб(і це за офіційними даними!) у перші 10 років нам очікувати не треба, але 400тис. нам забезпечено, бо саме скільки прихильників має Тягнибок, а він як всі ми прекрасно пам’ятаємо – переконаний націоналіст.
    Це ще нічого в порівняні з тим, що може чекати Україну у випадку повтору Голодомору, і навіть надзвичайна відданість владі не гарантує вам  не те що ситого,а й життя взагалі, адже якщо ми всі дружно відкриємо не радянську історію України!, то що ми там прочитаємо у розділі за 30-ті роки? Молодці, правильно навіть НКВСівців, які сліпо виконували накази влади розстрілювали цілими загонами – круто, чи не так? І якщо не Голодомор, то розстріли(звісно ж в тихаря) будуть по любому, як не крути. Під час Голодомору загинуло 4,5-5млн осіб, ну а при розстрілах тисяч 700, це ті 700 тисяч про які ми знаємо про інших я взагалі мовчу. Тож в наш час можна очікувати приблизно на 0,5млн типу зниклих безвісті,а насправді розстріляних для профілактики. Буде відбуватись щось на зразок полювання на відьом, коли зв’язаних жінок кидали у воду, якщо випливала – відьма, яку потім вбивали,якщо ні – то всім дуже шкода, але що ж поробиш. І ким ви хочете бути НКВСівцем,відьмою чи жінкою яка потонула? Як це ніким з них, ви ж прагнули жити в Совку де «жити було значно краще, все було дешевим і кожен міг собі дозволити все,що йому було потрібно», а такий – справжній Совок як він є не подобається?
   О, мало не забув, а як вам доноси, які навіть не перевірялись пам’ятаєте з шкільного курсу історії? От дурний як я міг таке запитати ви ж історію вчили в «Величній Радянській Державі», ну або взагалі не вчили, якшо гадаєте,що в Союзі життя медом не здавалось, а було. Щодо доносів це все повна правда. А тепер згадайте, чи немає у вас колеги,підлеглого чи навіть “друга” якого ви образили або ж він мітить на ваше місце, тільки добре подумайте,дуже добре бо йому нічого не варті кілька хвилин, витрачені на написання доносу, який принесе бажану помсту чи посаду. Ви гадаєте, що немає, тому що ви надзвичайно добра людина, НІ-ФІ-ГА – будь-хто має ворогів, навіть той хто добре ставиться до всіх.
   Отже, навіть при найкращому розвитку подій українців стане як мінімум на 1 млн менше, всього лиш мільйон до якого можете входити і ви.
   Навіть якщо вважати, що в оновленому Совку все буде як в РФ життя теж медом не здасться. Подумайте вам подобається можливість безвідповідально брати участь в мирних акціях протесту, і це право в нас скоро відберуть, якщо ми будемо займатись бездіяльністю. Не подобається? Тоді вітаю – країна в якій на недавніх мітингах, якщо не помиляюсь в місця відпочинку де небо в решітку, відправилось близько 170-ти громадян, і знову ж це лише ті про яких ми знаємо; саме для вас, країна в якій ви будете сміттям яке не матиме ні права, ні що значно гірше навіть бажання думати та впливати на своє життя. А найгірші наслідки навряд хто може передбачити, тож вітаю вас “свідомі українці”- що посієте-те й пожнете.
 
© Tal'Cors [17.06.2010] | Переглядів: 2264
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати