для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Терміни та визначення.


Терміни та визначення.
Оськильки і досі в спілкуванні спливає певна маячня із зваптиьтаннями типу А  ШТО ЕТА  ТАКОЄ?
Думаю таке ІМХО буде корисно.
 
taipan 09.06.2010 15:59:31
  Я просил дать определение, а не ткнуть пальцем, разницу улавливаете?

Ітак почнем лікбез (ну от для таких як автор наведеної вище цитати людей котрі не знають що таке ІНТЕРНЕТ):
 
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%BE%D1%84%D0%BE%D0%B1
Українофо́бія (антиукраїнізм, україноненависництво) — ірраціональна і злісна ворожість до українців як народу, їх культури, мови, або до України, як держави. Українофобія є різновидом ксенофобії — ненависті до незнайомого чи чужого і спостерігається серед народів, які жили в контакті з українцями в колишньому СРСР чи інших місцях. Ненависть до українців проявляється у різних формах: у використанні образливих етнонімів, у стереотипному приписуванні цілому народові окремих, негативних рис та навіть у запереченні українцям права на саме існування, як окремого етносу. Як явище, українофобія також використовуються певними силами, які цілеспрямовано розпалюють ненависть до українців, як засіб досягнення своїх політичних цілей, загарбницьких та імперських амбіцій.

Прояви Українофобії різноманітні і проявляються скрізь.:
http://smi.liga.net/articles/IT093019.html
"Якщо ви займаєтесь лише роботою і не зачіпаєте в розмовах із росіянами політичних питань, то й не відчуєте негативного ставлення до себе. Проте як тільки насмілитесь дати оцінку, що не збігатиметься з офіційною ідеологією, відразу все відчуєте", – розповідає "Главреду" співголова Об’єднання українців Росії Валерій Семененко. Звісно, за таких обставин більшість українців намагається не йти на відкриту конфронтацію з росіянами: навіщо нариватися на зайві проблеми? "Вам одразу згадають і про газ, і про Мазепу, і про Петлюру. Ви почуєте глузування, приниження в найгіршій формі. Це призводить до дискомфорту, тому багато українців воліють не афішувати, до якої нації належать", – зізнається Семененко.

От вам детальні приклади:
http://www.ridnaukraina.com/view.aspx?id=131&lang=1
 

українофобія серед декотрих народів має настільки значне поширення, що є проявом не лише якихось неосвідчених тупаків маргиналів, а і творчої інтелігенції:
http://ukrlife.org/main/tribuna/fobia.htm
 
Якщо ви думваєте, що українофоби обмежуються виключно карикатурами, тупорилими книжками, пресою, фільмами або недолугими віршиками, то ви помиляєтесь.
Є дискримінація при прийомі на роботу і різноманітна побутова дискримінація українців, руйнування пам'ятників та символів українства та навіть банальні вбивства:
http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/010366/
 

Вам ще пояснення , що таке українофобія потрібні?
Оскільки пацієнтів котрі лежать в ДД з таким діагнозамо просто безліч. Приблизно 2/3 ДД. То я не додаю їх перелік до цього ІМХО.
© Слово [09.06.2010] | Переглядів: 1903

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.6/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook