пароль
пам’ятати
[uk] ru

Беру свої Слова назад.


Беру свої Слова назад.
В своєму ІМХО: http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/5453/user_id/7602.phtml
Я вказував що в економіці Янукович це майже Тимошенко.
Але вже виходить, що це таки ГІРШе Тимошенко.:
 
Азаров на себе не экономит: набрал в два раза больше подчиненных
Кабинет министров утвердил структуру своего секретариата и предельную численность работников. Соответствующее постановление размещено на сайте правительства.
Согласно документу, предельное количество служащих правительства - 983 человека, а патронатных служб руководства Кабмина - 182. Это значит, что Азаров увеличил в двое количество своих подчиненных. У премьера Юлии Тимошенко в патронажную службу входило 80 человек, у премьера Виктора Януковича – 43, а у премьера Виктора Ющенко – 38. Такая динамика выглядит особенно странной на фоне постоянных обещаний премьера Азарова относительно сокращения количества чиновников.
Постановлением правительство разрешило министру Кабмина «иметь не более семи заместителей, в том числе одного первого», сообщает «КП в Украине».

Ну, а про політику і годі казати. Ані Миздобул, ані варофка такого собі не дозволяли:
 
У "5 каналу" та ТВі відібрали частоти на мовлення
Окружний адміністративний суд Києва повністю задовільнив вимоги групи телеканалів Інтер. Таким чином, було оскаржене рішення Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення від 27 січня минулого року про виділення ТВі та 5 каналу частот на мовлення.
Учора редакційна рада "5 каналу" звернулася до Президента з відкритим листом, у якому висловила побоювання, що канал може припинити існування. Журналісти звинуватили у тиску на судовий процес навколо каналу голову СБУ, члена вищої ради юстиції, Валерія Хорошковського. Його ж вважають причетним до групи телеканалів Інтер.
Хорошковський уже відповів на ці закиди. Цитата: "Шановні панове журналісти 5 каналу, зі здивуванням ознайомився з оприлюдненим напередодні відкритим листом, де ви мене звинувачуєте у тиску на ваш канал. Рішуче спростовую викладене в цьому листі". Хорошковський вимагає публічно надати докази, або пояснити причину і назвати ініціаторів, як він висловився, "потоку неправди".
Редакційна рада "5 каналу", своєю чергою, вважає, що ситуація з втратою частот може призвести і до втрати ліцензії. А отже - без роботи може опинитися півтисячний колектив, а Україна - підтвердити статус держави, в якій згортаються свободи.

Так що верной дарогай ідьом таварісчі.
Нагадаю славні етапи бальшова путі:
 
- утримання при владі, початок 90-х років;
- приватизація економіки "на себе", з початку 90-х і до сьогодні;
- підтримка стабільності режиму (кучмізм), 1994-2005;
- забезпечення безпеки бізнесу після Помаранчевої революції;
- організація й контроль нових політичних форм;
- ставка на совєцько-російську міфологію й електоральне закріплення в частині регіонів;
- повернення влади у 2010-му році.
 
Безпосереднє повернення сил внутрішньої окупації засвідчив на початку лютого 2010 року її хрещений батько Леонід Кучма: "Все обнулилося. Я задоволений, що все повертається".

© Слово [08.06.2010] | Переглядів: 2805

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.0/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook