для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що може врятувати Україну? Нова тема для deddon


Що може врятувати Україну? Нова тема для deddon
Поэтому в очередной раз говорю – единственное, что может спасти Украину – это язык, зто «її мова».
И подальше от Москвы, высасывающей из Украины лучших. «Плохую дошадь вор не уведёт». Береги, Украина, своих людей. Это самое ценное, что у тебя имеется, это дороже нефти, газа и чернозёма.
 
deddon  (відривок з рукопису - "Братья, люблю с вас брать я.")

І дійсно, що ж може врятувати Україну, невже таки мова?
Невже Москва висмоктує з України найкращіх?
"Поганих коней злодій не вкраде", а чому він їх має взагалі красти?
 
Сів автор (автор - запозичене слово) за компьютер (компьютер - запозичене слово), та вирішів надрукувати (друк - запозичене слово) статтю та дійшов висновку що врятувати може країну лише мова.
 
Це нічого, що в країні тільки і залишилося що розмовляти, бо виробляти вже майже неможливо і користуємося ми речами зробленими не нами. І хто міг колись знати що у кишені кожен буде носити мобільний телефон (запозичене слово), що основи програмування (запозичене слово) будуть написані англійською мовою? Да ніхто.
Тому що поки ми з'ясовуємо інші роблять, винаходять, дають свої імена винаходам, розмножують свої творіння, продають і отримують плоди за свою працю. А ми купуємо, зпусточуючи державну казну, потім знов купуємо, купуємо і купуємо, а грошей вже немає, тоді ми беремо кредити (запозичене слово) і знов купуємо і купуємо...
 
А тим часом на розвиток ніхто грошей не вкладає та наукові співробітники шукають собі роботу там, де йому хоч будуть платити, а ще краще якщо і цінувати не тільки як людину та науковця, ще й винагородою за його працю.
Невже Москва такий тернистий шлях для наукового співробітника, невже його там будуть цінувати?
От і шукають вони собі працю там, де є промисловість, виробництво, наукові досліди проводяться, але це не Москва, ні, Москва "свій" розум давно розбазарила, а ті що лишилися працюють голодними на власному патріотизмі.
 
Чи є сенс красти в такого "господара коней"? Звичайно що ні, достатньо запропонувати кращі умови праці та існування людини і ВСЕ!
 
Щодо чорнозему, нафти та газу, краще взагалі промовчати, бо це все також продається...
 
То що ж може врятувати Україну? - питання залишається відкритим.
 
Залишаю його для deddon і сподіваюся що колись таки почую відповідь на нього або принаймні обгрунтування висновків чому саме мова повинна врятувати Україну.
© ПростоР [08.06.2010] | Переглядів: 1552

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.3/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook