пароль
пам’ятати
[uk] ru

Правило сумірності


Правило сумірності
До прикладу, юридична фраза «Громадянин Петренко проти держави Україна» не узгоджується з логікою (і існує лише як прояв популізму), тому що Громадянин Петренко (навіть з великої літери) проти держави Україна є «нулем», тобто несумірною величиною. Так само і болід, що прилетів з космосу і зіткнувся «з Землею», не справив на Землю помітного впливу.
 
Взаємодіяти між собою можуть лише сумірні об’єкти, оскільки того потребує логіка мови (і, відповідно, логіка мислення).
 
До чого ця філософія? – запитає канкрєтний читач ДД. Ну, так же ж до логіки мислення і висловлювання – відповім я у виправдання .. Так шо вибачайте.
 
Ну, добре, канкрітізуємо для канкрєтних пацанов.
 
Наприклад, Ви дізналися, що у вашому парку «вони» лєс рублять, хочуть збудувати на його місці город-сад, шоб там уєдініцца у своєму колі від тієї голоти, яка страх позабула і сує свого голого заду бєз зазрєнія куди ні допа-дя..
 
От Ви дізналися і встрєпєнуліся: як же ж так! Україна ж для людей! І пішли захищати свій життєвий простір. І зібралося вас там чимало, не менше тридцяти осіб. Проти їхніх п’ятидесяти, організованих організацією і посилених трактором і мєнтами. Ну, 30 проти 50 – це ще так-сяк, вам боляче, їм важко. А от трактор! А от мєнти! Мєнти особливо, бо вони ж не бувають самі по собі, а вони є особливо організованим угрупуванням, та ще й при пагонах і спецбобіках. Отут уже повна несумірність. Розкидають вони вас, і будете ви летіти, наче тії «щєпки» ..
 
І розкидали б, якби ви були виключно приватними особами, без усякого зв’язку із «структурами». А от юр-особа, та ще й з юристом, збільшує вашу вагу в 30 разів! Хоча для сумірності із ворожими структурами цього замало. Необхідно приєднатися до справді великих структур, викликати в них резонанс, краще, щоб це були структури державного, а ще краще наддержавного рівня. От такий альянс структур вже стає сумірним до антинародних структур, що лєс рублядь.
 
Зверніть увагу - щоб відбувся згаданий резонанс, тим 30-ти необхідно було ризикнути своїм здоров’ям і благополуччям. І встояти хоча б декілька днів. І вони ризикнули і встояли! І це відбулося не у Києві, навіть не у Львові, а в синьому Харкові!
 
Подія досягла державного рівня і стала відомою в Європі. Гєпа змушений був пхатися в Київ на ток-шоу рятувати свою дупу. А Допа змушений був брехати на всю країну і робити «скучьноє ліцо» через сателіт.
 
«Слушай, шо ж это за хуня получается?» - колет свого советника Супер-папа, - из-за каких-то 50-ти деревьев .. сама мадам Северенсен .. или как там ее ..» Тут папа замолк, пересчитывая свои деревья в Межигорье и Сухолучьи, получалось такое длинное число, что нули стали выкатываться из ушей ..  
 
«Это, господин Папа, такое правило есть, называется правило соразмерности .. Вот, например, от одной снежки Вам ничего не будет. А если снежка прокатися по склону и станет огромным снежным шаром, то может и снести ..»
 
«Ну, ладно. Того, кто это правило придумал, братва найдет, но вот ты скажи, что делать с этими мудаками?»
 
«Тут есть два варианта. Вариант первый – снести обоих, строительство отменить. На какое-то время волны улягутся, Ваш рейтинг вырастет - cправедливый отец карает и милует. Вариант второй – все остаются на своих местах и дорога строится дальше. Ваш рейтинг падает, но режим крепчает.»
 
«Да .. А что думает твой шеф по этому поводу?»
«Наши люди работают, скору пришлют совет.»
 
«Правило соразмерности .. Придумают же, бл&ди».
 




© Карт [07.06.2010] | Переглядів: 2326

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати