для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ні! Про... Що?


Ні! Про... Що?
Кожна людина складається з – фізичного тіла та індивідуально енергетичної складової – духу.
 
Фізичне тіло людини - це матеріальна складова, і все одно що автомобіль, який возить водія  - людський дух.
 
Людський дух – це енергетична складова, яка і є тим водієм який керує автомобілем – фізичним тілом людини.
 
Кожний автомобіль, з часом - має здатність ржавіти, згодом виходить з ладу – ламається, старіє а потім перетворюється на мертвий металобрухт.
 
Енергетична складова людини – її дух, протягом свого життя пізнаючи знання еволюційно розвиваючись розумнішає – дозріває.
 
Матеріальна складова духу – фізичне тіло, переситившись в відповідний період різнополярно-частотно-шкідливої енергетики  – хворіє.
 
Згодом матеріальна складова духу – фізичне тіло людини, від хвороб отриманих внаслідок нападу шкідливих енергетичних агресорів, відмовляється виконувати відповідні функції і людська матеріальна складова - помирає.
 
Водій автомобіля – по завершенні терміну експлуатації автомобіля, починає шукати новий автомобіль який при наявності певних коштів згодом купує.
 
Спіло-зрілий людський дух після смерті матеріальної складової – фізичного тіла, добровільно залишає захисну оболонку - фізичне тіло, і залишається беззахисним згустком енергії серед мільярдів всепоїдаючих різносутніх енергетичних вампірів – енергетичних згустків усіх створінь, будь коли населяючих нашу планету.
 
Рятуючись від безлічі жахливих хижаків. Людський енергетичний згусток померлого змушений втекти в інший,  вільний від ворожих створінь - порожній, але притаманний лишень йому - частотний вимір, в якому повноцінно продовжує своє життя – буття, та будує власну реальність та свій світ…
 
На мій погляд, дякуючи втечі в інший пусто - порожній частотний вимір, людський дух якоїсь конкретної людини має знання і можливість збудувати в ньому свій світ - світ нової реальності.
 
Цей конкретно - енергетичний згусток і є – Вищим Розумом, якого наше людство називає - Богом.
 
Звичайно є первинний - Найвищий Розум – Найвищий БОГ над усіма БОГАМИ , який в свій час і народив безкінечне число Вищих Розумів. «…все созданы - по образу и подобию ЕГО.»
 
В безмежному просторі світобудови велика кількість різноманітних реальностей побудованих багатьма Вищими Розумами…
 
В свій час подібне трапилося і з нашою реальністю. Конкретна енергетично - розумна субстанція створила наш світ і усе розумне його оточуюче. Вищий Розум постійно знаходиться в кожному з нас і поряд в усьому, на перший погляд неживому.
 
Вчені  впевнені, що навколо нашої планети знаходиться інформаційна оболонка знань, яка на підсвідомому рівні усього живого напряму з’єднана з кожним створінням. Цю розумно – матеріальну субстанцію назвали Ноосферою.
 
Винахідник Тесла запевняв,  що всі його електричні прилади створені ним не за власними здогадами. …Коли він спав то потрапляв в інший світ, де спілкуючись з людьми, які все знали, ті відкривали йому таємниці законів природи, які згодом з успіхом він реалізовував в життя.
 
Ейнштейн казав, що якщо йому дадуть одну годину на вирішення якогось складного питання, то з 60 хвилин, 55 він буде думати як вірно сформулювати запитання і лише 5 хвилин для того щоб отримати вірну відповідь.
 
Отже, головне в вирішені певної проблеми - вірно сформульоване запитання Вищому Розуму, а відповідь на нашу підсвідомість не забариться і ненав’язливо завчасно прийде дуже швидко.
 
Ми всі на автоматизмі користуємося ноосферою та її можливостями, але не звертаємо на подібне жодної уваги.
 
Згадайте як ви себе відчуваєте, коли довго над чимось розмірковуєте, але ніяк не можете вирішити проблему, і врешті - решт миттєво, як удар блискавки прозріння. Це і є відповідь з ноосфери.
 
Іноді ми дізнаємося відповіді, не роздумуючи над проблемою, просто інтуїтивно. Це теж вона рідна -  ноосфера, яка через нашу підсвідомість надає «швидку допомогу» нашій сутності…
 
Пам’ятайте  -  перша думка завжди вірна. Ця думка - саме від нашої підсвідомості, котра постійно знаходиться на прямому зв’язку з Вищим розумом.
 
Як підключитися до ноосфери?
Розслабтеся і очистіть свій мозок від усього зайвого. Просто зупиніть процес мислення.
Не метушіться і завчасно вірно сформульоване запитання подумки і в голос повторіть декілька разів.
Якщо Ви не отримали миттєвої відповіді то –
В розслабленому стані і без жодних сторонніх думок засинайте.
Прокинувшись вранці Ви «самі» вірно - відповісте на своє запитання.
 
Східна культура надає велике значення медитації.
 
Медитація - це розслаблений стан фізичного тіла. Це стан - коли людина повністю очищується від сторонніх думок в усьому тілі. Саме в цьому стані найкращий зв'язок між Вищим Розумом, нашою підсвідомістю та нашою реальністю в свідомості кожного.
 
Сьогодні вже науково доведено, що кожна наша думка, з часом енергетично матеріалізовується в реальність і навіть в конкретні речі: -
 
Ісус Христос з порожнього кошика діставав хліб який роздавав голодним. Сатья - Баба (Індія), в закритих порожніх долонях матеріалізовував зерна пшона, пшениці, рису, різні предмети. Деякі умільці, в закритих долонях, в мить ока пророщували зернові. Відомі й інші випадки ...
 
Для одного бажання, щоб матеріалізуватися в реальність, необхідна - мить. Для іншого - дні. Третьому - роки… Різного роду нескладні побажання, матеріалізовуються як правило, відносно – досить  швидко.
 
Бажання глобального та історичного значення матеріалізовуються дуже довго - десятиліття, сотні і навіть тисячі років. За нашими мірками це дуже багато, але насправді, для світобудови - це мить.
 
Варто подумати і побажати подумки і вголос, як в долі секунди, наша думка видасть миттєву відповідь, вибравши її з мільярдів можливих варіантів, або в долі секунди перенесе нас за трильйони світлових років - в інші виміри.
 
Для того щоб думка - бажання глобально - історичного масштабу, матеріалізувалася і стала реальністю, необхідно багато чого передчасно створити - це: вибраних, виконавців, помічників, посередників, переможців і переможених, (і не тільки)…
 
Еволюціонуючи їх - навчити, створити передумови, історичні умови і все додатково - необхідне. Через багато років, дозрілі умови заведуть механізм матеріалізації події, і перетворять бажання, якому сотні або тисячі років, в реальність сьогоднішнього дня.
 
Силу «Творця» мають не наші фізичні тіла, і навіть не тиха внутрішня думка!
Силу матеріалізації творить думка -  вимовлена вголос, з бажанням попередньо емоційно вистражданим.
 
Спочатку ж було - «Слово»!!!
Молитва Вищому Розуму прочитана про себе – подумки, жодної ж сили не має!!!
В кожному ж бажанні вимовленому через слово своя частота вібрацій!!!
Саме ці вібрації відчуває енергетичний згусток Вищого Розуму – земна ноосфера!!!

 
Кожен з нас, своїми емоційно – вистражданими бажаннями є будівничими свого майбутнього, навколишніх реалій, і майбутнього подібних нам будівничих.
 
Заради одного чарівного емоційно - вистражданого бажання промовленого подумки і вголос розігрується всесвітня вистава під назвою - життя. Вистава, в якій кожному учаснику, артистові – «Творцю» відведена окрема роль, і з обов'язками, які він, і тільки він - особисто повинен неодмінно впоратися.
 
Нещодавно на ДД хтось з дописувачів нагадав про дуже цікавий документальний фільм - What the bleep do we know? ("Що ми знаємо про світ). Основна задумка сценариста показати - як людина сприймає реальність з точки зору квантової фізики.
 
Автори стрічки приходять до висновку, що наука протягом століть вивчала лише фізичний світ, наївно вважаючи, що він і являє собою існуючу реальність, і що - фізичний світ є мертвою і неживою реальністю, і крім якої більше взагалі нічого не повинно було існувати".
 
В кінці 20 століття, на межі наук, започаткувався новий науковий напрямок – квантова фізика. Згодом вчені прийшли до висновку, що за межами фізичного світу і в ньому самому, обов'язково має існувати ще "Щось", якийсь невідомий чинник, який неможливо дослідити за допомогою існуючих наук.
 
Сьогодні жоден з всесвітньо відомих науковців не може спростувати факт впливу на наш фізичний світ цього таємно – невідомого «Щось», в той же час це «Щось» активно і безпосередньо впливає на реальність сучасного буття.
 
В 1982 році, в одному з військових містечок під Єкатеринбургом, тоді ще Свердловському, над проектом "психотропної зброї", він же офіційно припинений проект СС 0709 "Дружба" працювало понад 600 науковців..
 
В той же час в Москві, існувала ще одна група, з аналогічною кількістю науковців, яка працювала над подібною тематикою - але вже в обстановці суворої секретності.
 
Суть обох проектів полягала в тому що: цілеспрямований вплив екстрасенса, або екстрасенсорної групи людей, могла викликати у свідомості піддослідних зміни, які відповідно до завдання, могли би змінитити  їхню поведінку кардинально.
 
Наприклад: якщо у східного диктатора, зайнятого переговорами з сусідом, з'явиться безперервний головний біль (або запаморочення), то, найімовірніше, переговори не будуть доведені до кінця або не принесуть бажаного результату.
 
Якщо той же диктатор відчує агресію і образу, то результат переговорів буде прямо протилежний.
Якщо льотчик військового літака засне за штурвалом, то, зрозуміло, нічого доброго з цього не вийде.
 
Якщо в критичний для країни момент глава держави буде перебувати в нерішучості і дії опозиціонерів теж не будуть відрізнятися впевненістю і послідовністю, то влада потрапить в треті руки.
 
Крім того, узгоджений вплив групи екстрасенсів - силовиків може викликати, скажімо, серцевий напад у підстаркуватого глави держави чи стимулювати розвиток раку в молодшої людини. А що можна зробити з міжконтинентальною ракетою!!!
 
Не кажучи вже про такі речі: як створення плутанини в атмосфері, ненависті в сім'ї державного діяча з метою відвернення його уваги від більш важливих проблем, і говорити не варто…
 
( про революцію, еволюцію та надійний механізм спротиву будемо спілкуватися в наступній частині.)
© В. Простолюдина [06.06.2010] | Переглядів: 2337

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook