пароль
пам’ятати
[uk] ru

Продовжимо лікування.


Продовжимо лікування.
Не дивлячись на те, що Ця категорія хворих найгучніше кричить про свою незалежність від великої політики - саме вони й є хворими на всю голову. Розсудіть самі, навіщо людині, яка вважає політику найбруднішою з усіх справ, так насилувати себе, інтернет та свій комп, щоб довести цю, таку очевидну для них "истинну".
  Вони, бідолашні, ладні розбити свою голову об стіну, аби довести, що хтось там є фанатиком та зомбі. Ці хворі відрізняються надмірно-показовою відстороненістю від політичних пристрастей. Їм ввижається, що таким нехитрим шляхом вони можуть ввести в оману досвідченого лікаря. Ну що взяти з убогих?! Убогі самі - убогі й їх хитрощі. Насправді їх веде ненависть до успішніших за них людей, ненависть до їхнього успіху та радість у разі їхньої поразки.
  Декотрі з лікарів вважають цю хворобу не страшною, а лише особливістю прояву противсихського его хворого. Але це є досить небезпечною хворобою, яка вражає мозок бідаки. Йому вважається, що він наводить"неопровержимые аргументы", а насправді - лише ховається від лікування. Такий нещасний ладен висунути в Президенти навіть себе, розуміючи в глибині душі, що це повна дуристика. Але таким чином вони намагаються замаскувати хворобу та уникнути адекватних методів лікування. Іноді їм навіть вдається запудрити мозок лікарів до того ступеню, що ті починають намагатися сприйняти дурня за заблукавшу душу.
  От тоді лікар і спікся. Бо замість того, щоб лкувати хворого, вдається з ним в дискусію, наче з нормальною людиною. Не одну гарну людину втопили у своїх соплях ці недоумки.
   Ось, загалом, й усе. Бо методи лікування цих дурників знаходяться в розробці. Будуть винайдені - ознайомлю
© Черт [31.05.2010] | Переглядів: 2095

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.4/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати